Binnaz Abla

O zaman açmadığını fark edip kudurdu.dur bakalım yakında dayanamaz hesap sorar.erkek milleti naz niyaz ancak.direkt söyliyemiyorlar.illa dolandıracaklar.belliki hala sana karşı kalbi dolu:)

O zaman açmadığını fark edip kudurdu.dur bakalım yakında dayanamaz hesap sorar.erkek milleti naz niyaz ancak.direkt söyliyemiyorlar.illa dolandıracaklar.belliki hala sana karşı kalbi dolu:)
kalbi var mı ki neyse biraz zaman geçsin bakalım ne olcak bitcek kaldırdım engelini

Ol

olurmu canım benimde engellediklerim var istediğimde engeli kaldırıp sonra tekrar engel koyuyorum .ona kalmış bişey istediğinde seni kontrol eder anlamazsın
o kadar umrunda olduğumu sanmıyorum ama doğru diyosun en doğrusu engeli kaldırıp beklemek

o kadar umrunda olduğumu sanmıyorum ama doğru diyosun en doğrusu engeli kaldırıp beklemek
Tabi ya kaldır gitsin böyle yapınca önemsediğin belli olur. O da seni önemsemese böyle yapmaz ne demişler kaçan kovalanır sen sanki o artık yokmuş gibi relax ol o da kıl olsun

Bu arada canım sezgi konusunda deneyimlisin ben bu kadını niye yakalayamıyorum kaçta online oluyorki genelde?
2 kez attım ben ona birinde 2 buçuk falandı birinde de 3 sıralarıydı... ama gündüz de ara ara giriyor maillerini görüyorum

kızlar ilkaydan falım geldi
aslında pek anlamadım falı olumlu konuştu başta sonra olumsuz birşeyler dedi .
bende soru sordum bakalım ona ne diyecek

Şimdi kimseye fal baktırmak istemiyorum. İnsanların yorumundan sonra hem moralim bozuluyor hemde bütçe iflas etti. Ya birde evlilik yolunun kapalı olmaması ne demek. Biri bana bunu açıklayabilir mi

İlkaydan benimde falım geldi o da 1 ay içinde tekrar eski sevgilinle başlıcaksın ama pek iyi olmayabilir dedi ilersi için.Fal sepeti zümrüt,medyum gizem,melih günde bir ay içinde geri döncek ama çok mutlu olcaksınız dedi .bakalım hepsimi patlıcak yoksa döncekmii

Şimdi kimseye fal baktırmak istemiyorum. İnsanların yorumundan sonra hem moralim bozuluyor hemde bütçe iflas etti. Ya birde evlilik yolunun kapalı olmaması ne demek. Biri bana bunu açıklayabilir mi
Evlilik olacak demek bana göre ama fal da o kişiyi belirttiyse onunla olacağını kastetmiş olabilir.

Evlilik olacak demek bana göre ama fal da o kişiyi belirttiyse onunla olacağını kastetmiş olabilir.
NESİBE DEDİ BUNU BANA. BEN SORDUM NE DEMEK DİYE ONA. SENİN ÇABANLA, ONUN ÇABANA KARŞILIK VERMESİYLE DEMEK DEDİ. YANİ ÇABALAMAZSAM OLMAYACAK MI DEMEK emeelce

geldi mi falın ?ya tek kişinin çabasıyla nasıl oluyormuş falcılar bu ara olabilirli konuşmaya başladı eskiden olmaz yada olucak derlerdi acaba kısa süreli mi bu tarot yada katina o yüzden mi kahve mi baktırsak ?çünkü bildiğim kadarıyla kısa süreli oluyor kart falları bir aylık üç aylık bir zaman dilimini veriyor .

geldi falım ama onu baktıralı 3-5 gün olmuştu. Aklıma takıldı ondan sordum sizlere. İlkinde bir tebrik tarihi görmüyorum demişti, ikincisinde sordum görmüyorsan olmayacak demek bu dedim. Hayır evlilik yolunuz kapalı değil dedi. Evet kart falları çok kısa süreler veriyolar

nesibe geçen sene bana bakmıştı . büyük umutlarla baktırmıştım . dediği birşey olmadı .sonr ana konuyla ilgilide biriyle tanıişıcaksın bir kadın tanıştırcak dedi temmuzu verdi tarih olarak . ağustosta biriyle tanıştım .ama kadın falan tanıştırmadı kendiliğinden oldu .o kişi evleniceğin kişi dedi evlenirsem yazarım ki sanmıyorum . zaten öyle olsa bile bilmiş sayılmaz ama yaklaştı diyebilirim aslında tekrar baktımak da istiyorum ama yakalayamıyorum zor onu yakalamak .
ilkayla paralel konuştular o zamanlar .şimdi ilkay ne olumlu ne olumsuz konuşuyor .çözemezdim kafası karışık sanırım .ilkayı iyi anında yakalamak lazım o zaman cidden tuturuyor .birinci falı nerdeyse çıktı yani gelecekle ilgili konuşmuştu iki şey de çıktı tesadüf olamaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…