Binnaz Abla

bir ay sonra falan tekrar baktır ben öyle yapıcam . bana ilkinde evleniceğin adam bu demişti daha hayatıma girmeden ve dediği tarifte biri girdi hayatıma . ama şimdi evlilik görmüyorum en azından şu zamanda sorunlarınız var sorunları aşacaksınız iyi olucak dedi ama evlilik şu an için yok dedi .bende soru sordum kafam karıştı çünkü bakalım soruya ne diyecek .

o kadar umrunda olduğumu sanmıyorum ama doğru diyosun en doğrusu engeli kaldırıp beklemek
Kuzum bence bu kadar dusunme engeli kaldiriyim mi kaldirmiyim mi diye birak akisina biraz adam bisey yapinca ustune bizde yapinca iyice gotleri kalkiyor onlari dusunupte hareket etmemek lazim hayatimizda ne kadar teknolojik oldu artik insanlari engelle hayatimizdan cikarttigimizi saniyoruz

NESİBE DEDİ BUNU BANA. BEN SORDUM NE DEMEK DİYE ONA. SENİN ÇABANLA, ONUN ÇABANA KARŞILIK VERMESİYLE DEMEK DEDİ. YANİ ÇABALAMAZSAM OLMAYACAK MI DEMEK emeelce
Canım konuyu tam bilmiyorum ama şu var kesin olan bir şey İki Kişinin Kader Yolu Birse Elinde Sonunda Kavuşurlar.

Bu arada sevgi duman bana gore kart yorumu yapiyor demistim,durumlari bilmisti kadin ama dedigi bisey dun gece oldu kizlar devami olur mu bilmiyorum kasim ayina kadar zamani var benim bu odunluklarimla olmaz ama olsun :):) bosverdimm en guzeli boyle olmakmis yillarca kendimi heba edince su andaki umursamaz halime sasiyorum, karsimdaki insan ise sok oldu benim umursamaz halime :)he bilerek mi yapiyorum hayir insanin icinden gelmiyor zaman gectikten sonra-farkina varin kendinizin-engellediniz mi engelleyin oyle kalsin hiyarlar :):)

Canım konuyu tam bilmiyorum ama şu var kesin olan bir şey İki Kişinin Kader Yolu Birse Elinde Sonunda Kavuşurlar.
bencede ya şöle yaparsan olur şöle yaparsan olmaz falan hikaye .öyle şey olur mu ?kaderde varsa olur yoksa istersen en iyisi ol olmaz yani net . olabilirde olmayabilirde falan demek saçma geliyor bana niye yuvarlak konuşuyorlar anlamadım zaten onu bizde biliyoruz ya olur yada olmaz .

hadi hepimiz engelleyelim herifleri

İlkay ı bir kere denedim lafı çevirdi çevirdi olur ama olmaz, ama olur sürekli aynı kelimeler negatif enerji alıyorum ondan hiç tekrar atmayı düşünmedim.

Aynen bu ben istikrarı seviyorum falda başka hesaptan attığımda bile önceki falında ne dediyse sonuç aynısı olmalı...

Aynen bu ben istikrarı seviyorum falda başka hesaptan attığımda bile önceki falında ne dediyse sonuç aynısı olmalı...
ben aynı hesaptan atıyorum birinci fal ikincisine uymuyor .aynı hesap olmasına rağmen farklı hesaptan atsam ooo neler olru kimbilir .olabilirde olmayabilirde ne ya zaten öyle bunu bende biliyorum bunun için mi attım . şimdilik iyi gelecekte ne olur bilemem demiş resmen . göremedim şimdilik demek farklı birşey göremeyebilirsin bunuda samimiyetle söylersin ama ilişkin düzelecek sonrasını bilmiyorum . ilkayı hiç anlamadım bu sefer .çok şaşırttı beni .düzelceksiniz iyi olucak vs dedikten sonra olumsuz konuşmaya başladı . hem sevgilin sana duyguları yoğun diyor hemde derin birşey yok diyor bu ne demek şidmi .

Tutarsız canım bazı falcılar var aynı artık onlara atmıyorum ben çünkü boşa param zaten gidiyor.

ay sevginin çıkan fallarını duydukça seviniyorum. evet kadın kart yorumluyor gibi ama kartlarda görülmeyecek detaylar biliyor

Tutarsız canım bazı falcılar var aynı artık onlara atmıyorum ben çünkü boşa param zaten gidiyor.
ya ilkay iyidir aslında ama bu falı böyleydi . normalde hakkını yiyemem diğerlerinden iyi yani baktırdığım sevgi dumanıda merak ettim adı geçiyor bu ara çok pembeci midir acaba oda ?

İlkay ı bir kere denedim lafı çevirdi çevirdi olur ama olmaz, ama olur sürekli aynı kelimeler negatif enerji alıyorum ondan hiç tekrar atmayı düşünmedim.
banada aynı şekilde konuştu ilişkin iyiye gidecek sorunlar çözülecek ee sonra yani ?şimdilik evlilik yok dedi gerçi daha çok yeni ama bu ne anlama geliyor anlamadım .hem seviyor seni diyor en sonunda derin birşeyler yok diyor bu ne demek bende mi yok anlamına geliyor ki ben seviyorum sevgilimi hatta haddinden fazla .

hadi hepimiz engelleyelim herifleri
Hahahhha boyle seyleri fazla dusunmemek lazim bence hakediyorsa yapıcaksın,biz kiyamiyoruz sonra bize kiyiyorlar

o kadının falları bana cıkmıyor duruma gore yorum yapıyor he evet mantıklı seyler ama olay oyle degıl,bıde bıraz erkek dusmanlıgı var o kadında

Canım senin sevgilin yanındaymış niye baktırıyorsun ben bu fal batağına hep ayrılınca uğradım bağımlısı oldum bence çok fal baktırma ilişkin varsa Sevgiye baktırdım bekliyorum ekim ayını çıkıp çıkmadığını yazacam. Ama ben beğendim o bayanı pembeci değildi.

Aynısını düşündüm falını dinlerken...

Kızlar sezgiden olumsuz yorum alan var mı? bana çok pembe tablocu geldi sanki. Bir de ilkay gür saat kaçta online oluyor genelde bilen var mı?

Kızlar sezgiden olumsuz yorum alan var mı? bana çok pembe tablocu geldi sanki. Bir de ilkay gür saat kaçta online oluyor genelde bilen var mı?

Bana da pembeci geldi biraz, barışıcaksınız ama sonra tamamen ayrılcaksınız dedi. Hem olumlu hem olumsuz konuşmuş oldu yani. Ama falın geneli olumluydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…