Sana yakın tarih mi verdi?? Eğer öyleyse bekle belki dediği çıkar o zaman buraya oldu olmadı yazarsın.banada olumsuz iki şey söyledi.son beklediğim olumlu ekim ayının ilk haftasını bekle dedi.yazarım burayaAcaba pembeci olduğu için mi bu kadar patladı diye düşünüyorum.
Canlar,Kuzular, benim facem yok,
nesibe facebook a ne yazmis bi bakiverin de bana bi yaziverin nolurr :)
Merak ettim catlicam simdi
Evet bana da ekim ayını verdi canım bilemiyorum çıkmasını tabi isterim fakat dediğim gibi çok mutlu olacaksınız falan ne bileyim fazla pembeydi. Sana dedikleri çıktı mı hiç?Sana yakın tarih mi verdi?? Eğer öyleyse bekle belki dediği çıkar o zaman buraya oldu olmadı yazarsın.banada olumsuz iki şey söyledi.son beklediğim olumlu ekim ayının ilk haftasını bekle dedi.yazarım buraya
Evet iş ile ilgili bir durumum vardı olmayacak dediEvet bana da ekim ayını verdi canım bilemiyorum çıkmasını tabi isterim fakat dediğim gibi çok mutlu olacaksınız falan ne bileyim fazla pembeydi. Sana dedikleri çıktı mı hiç?
Ay inşallah canım çıkmasını ben de çok isterim :)Evet iş ile ilgili bir durumum vardı olmayacak dediolmadı.para bekliyordum tarih gecikicek dedi gecikti.son söylediği olumlu.bekliyorum.birde yakın arkadaşıma baktı evli bir erkekle beraberdi sonuna gelmişsiniz bu adamın karısı hamile sana sırtını dönecek dedi.kız 1 puan verdi ama haklı çıktı şimbi tekrar baktıracak yüzü yok :) ben biraz ara verdim sezgiyle.şimdi başkalarınıda denicem
Rica ederim canım
bir yanımda bir yok . işi yurt dışında bağlantılı olduğu için pek yanımdada değil .çok kavga ediyoruz bu ara . ondan baktırıyorum . ne bileyim baktırmıcam bir süre . şu an evlilik yok demesi canımı sıktı . gerçi çok yeni bir aylık ilişki ama hiç mi olmucak demek istedi anlamadım ki net değildi .Canım senin sevgilin yanındaymış niye baktırıyorsun ben bu fal batağına hep ayrılınca uğradım bağımlısı oldum bence çok fal baktırma ilişkin varsa Sevgiye baktırdım bekliyorum ekim ayını çıkıp çıkmadığını yazacam. Ama ben beğendim o bayanı pembeci değildi.
Bu bakanları bulsak da baktırabilsek süper olurdu valla.Harcanıyorlar girsinler bir fal sitesine onlar da, ilk müşterileri olurum vallaBenim bi arkadaşımda seneler önce bir teyzeye baktırmış o da parayla bakanlardan değil.Kadının dediklerini hiç önemsememiş sallıyo falan demiş.Ama 5 yıl sonra aynı olayları yaşamış,şok oldum,hiç olmaz dediğim şeyler oldu dedi.Kadın sadece zmanda yanılmış 5 yıl önceden görmüş olayları.Ama bizim şansımıza rahmetli olmuş o teyze de
Bana da pembeci geldi biraz, barışıcaksınız ama sonra tamamen ayrılcaksınız dedi. Hem olumlu hem olumsuz konuşmuş oldu yani. Ama falın geneli olumluydu.
Sabah 9 buçuk gibi girmiş bugün bir saat online dı galiba. Genelde 9-10 gibi giriyor.Kızlar gizem hatun sabah harici gün içinde online oluyor mu? Falaleme kaydolduğum mail adresim bloke olduğu için mail ile haber ver seçeneğini kullanamıyorum :/ takip edenler gün içerisinde kaç gibi girdiğini yazabilir mi acaba? Ona göre bende o saatlerde bakayım siteye.
Bana da aynısını dedi, önce barışma var dedi, sonra kesin olarak ayrılık. bir şey sorucam, erkek arkadaşın için naif ve sakin bir yapısı var diye yazmış mı?
Bana da aynısını dedi, önce barışma var dedi, sonra kesin olarak ayrılık. bir şey sorucam, erkek arkadaşın için naif ve sakin bir yapısı var diye yazmış mı?
Evet naif ve sakin bir yapıda ama düşünmeden konuşan kırıcı bir yanı da var demiş. Tarih olarak ekimin 3lü ve 8li zamanını mı vermiş yoksa??
hahhahahahahhaha anammmm
bumm bummm patlıyor sezgıı
Evet naif ve sakin bir yapıda ama düşünmeden konuşan kırıcı bir yanı da var demiş. Tarih olarak ekimin 3lü ve 8li zamanını mı vermiş yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?