Binnaz Abla

Kuzular, benim facem yok,
nesibe facebook a ne yazmis bi bakiverin de bana bi yaziverin nolurr :)
Merak ettim catlicam simdi

Acaba pembeci olduğu için mi bu kadar patladı diye düşünüyorum.
Sana yakın tarih mi verdi?? Eğer öyleyse bekle belki dediği çıkar o zaman buraya oldu olmadı yazarsın.banada olumsuz iki şey söyledi.son beklediğim olumlu ekim ayının ilk haftasını bekle dedi.yazarım buraya

Kuzular, benim facem yok,
nesibe facebook a ne yazmis bi bakiverin de bana bi yaziverin nolurr :)
Merak ettim catlicam simdi
Canlar,

Öncelikle bu kartı seçerken içimden ''değer verdiğim, iyi olmasını dilediğim her kim varsa onun için bana mesaj ver, değer görmesi gereken içinde ses ver'' diyerek seçtim. Şuan bu yazımı okuyorsan hayatta tesadüflere inanmıyorum, sende o insanlardansın demektir... Bilmeden değer vermek, sonradan sevmek, farketmeden yaşamak, insanız hepsi bize ait... Bu kart şuan yaşadığınız yaşam içerisinde bir soru işaretidir. Nazlıdır, hemen cevap vermez ama der ki bu soru işaretin senin aşk hayatınla başlayıp tüm hayatını çevreleyen bir sürece girmeni sağlıyor. Habercidir aynı zamanda ve bu kart senin şüpheci olduğunu söyler... Şüphelerinde genelde yanılmadığını söyleyen yakın çevren senin, ama kendi yaşamında genelde yanılıyorsun. Gelecek haberin seni kuşkulandıracak bu dönem biraz kendine dönmeli ve iç sesini dinlemelisin. Bu haberi kendini eleştirerek değerlendirirsen istediğin sonucu kendin bulacaksın...
Canlar, Severek inandığım çalışmaları sizlerle yapıyorum. Kimseye anlatamadığınız her ne varsa yüreğimle dinliyorum. İyi niyet hissettiğim hiçbir şeyi yük görmem... Ne kadar değer verdiğimi hep anlattım, bizler tanıştık ve bu tesadüf değildi... Zincirin halkaları gibi yaşam, doğru yerden tutarsan istediğin gibi uzar, hep diledim doğru yerden tutunmanızı... İyi niyet her daim önemli, her cümlenizi okurken yaradanın verdiği o hisler ve gördüklerimle çok yoğunlaşıyorum... Sizler enerjinizi kontrol edin, bazen insan verdiğini bilmeden, hakettiğini almak ister. Burda devreye giren niyettir... Ben niyetimden eminim, emin olduklarımla karşılaşmak her daim en büyük temennim...

10 gün kadar şehir dışında olacağım, ancak sizleri özlediğim ve hislerim yoğun olduğu an burdan ve falsepetinde duyuracağım kısacık zamanlar bile olsa sistemde olacağımı...
Bizlerin görüşemediği zaman aralığında kendinize ve hikayelerinize çok iyi bakın... Rabbime emanet olun...

Evet bana da ekim ayını verdi canım bilemiyorum çıkmasını tabi isterim fakat dediğim gibi çok mutlu olacaksınız falan ne bileyim fazla pembeydi. Sana dedikleri çıktı mı hiç?

Evet bana da ekim ayını verdi canım bilemiyorum çıkmasını tabi isterim fakat dediğim gibi çok mutlu olacaksınız falan ne bileyim fazla pembeydi. Sana dedikleri çıktı mı hiç?
Evet iş ile ilgili bir durumum vardı olmayacak dedi olmadı.para bekliyordum tarih gecikicek dedi gecikti.son söylediği olumlu.bekliyorum.birde yakın arkadaşıma baktı evli bir erkekle beraberdi sonuna gelmişsiniz bu adamın karısı hamile sana sırtını dönecek dedi.kız 1 puan verdi ama haklı çıktı şimbi tekrar baktıracak yüzü yok :) ben biraz ara verdim sezgiyle.şimdi başkalarınıda denicem

Ay inşallah canım çıkmasını ben de çok isterim :)

bir yanımda bir yok . işi yurt dışında bağlantılı olduğu için pek yanımdada değil .çok kavga ediyoruz bu ara . ondan baktırıyorum . ne bileyim baktırmıcam bir süre . şu an evlilik yok demesi canımı sıktı . gerçi çok yeni bir aylık ilişki ama hiç mi olmucak demek istedi anlamadım ki net değildi .

Kızlar gizem hatun sabah harici gün içinde online oluyor mu? Falaleme kaydolduğum mail adresim bloke olduğu için mail ile haber ver seçeneğini kullanamıyorum :/ takip edenler gün içerisinde kaç gibi girdiğini yazabilir mi acaba? Ona göre bende o saatlerde bakayım siteye.

Keşke bulabilsek Geçenlerde babamın iş arkadaşı ve eşi geldi, türk kahvesi yaptım, kahveler bittikten sonra alışkanlık kapattım fincanı Ordan fal konusu açıldı. Adamın arkadaşının eşi süper fal bakıyormuş, ne derse çıkıyo diyo Tabii hemen adamın yakasına yapıştım, kim nerde kimin nesi diyerek Sonra babamın bakışıyla kendime geldim Maalesef ki kadın bakmıyormuş, öyle anca eş dosta.

Bana da pembeci geldi biraz, barışıcaksınız ama sonra tamamen ayrılcaksınız dedi. Hem olumlu hem olumsuz konuşmuş oldu yani. Ama falın geneli olumluydu.

Bana da aynısını dedi, önce barışma var dedi, sonra kesin olarak ayrılık. bir şey sorucam, erkek arkadaşın için naif ve sakin bir yapısı var diye yazmış mı?

Sabah 9 buçuk gibi girmiş bugün bir saat online dı galiba. Genelde 9-10 gibi giriyor.

Bu arada benim esas konum çıktı dün gece itibariyle.

Selena : Tarih vermemişti, yakın zaman demişti. Bildi her zamanki gibi.

Sezgi Candan : Şaşırtacak nokta atışı yoktu, ancak beğendim falını yine de. Eylül sonu demişti, dün gece oldu. Tabii başka şeyler için verdiği tarihler var. Olumsuz ama olası bir şey söyledi. Çünkü bir öküzle beraberim, her an her şey olabilir.

İzmir'den de Destina ve Çınar bildiler. Onlar genel konuştular ilişki durumuyla alakalı. Ayrılık sonra barışma var demişlerdi. Biz zaten anlaşamadığımız için sürekli ayrıl, barış halindeyiz. Çocuk oyuncağı olduk artık.. O yüzden tam çıktı mı çıkmadı mı anlamış değilim Daha somut şeyler için ileri tarihleri bekliyorum artık

Bana da aynısını dedi, önce barışma var dedi, sonra kesin olarak ayrılık. bir şey sorucam, erkek arkadaşın için naif ve sakin bir yapısı var diye yazmış mı?

Evet naif ve sakin bir yapıda ama düşünmeden konuşan kırıcı bir yanı da var demiş. Tarih olarak ekimin 3lü ve 8li zamanını mı vermiş yoksa??

Evet naif ve sakin bir yapıda ama düşünmeden konuşan kırıcı bir yanı da var demiş. Tarih olarak ekimin 3lü ve 8li zamanını mı vermiş yoksa??

Biz bunu farkettik, aynı şeyi yazmış, ondan sordum falı cıktı hakkını yemeyeyim ama tarih olarak bana eylül sonu dedi, verdiği 3 tarih daha var, aralık ve şubattı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…