- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Biz bunu farkettik, aynı şeyi yazmış, ondan sordumfalı cıktı hakkını yemeyeyim ama tarih olarak bana eylül sonu dedi, verdiği 3 tarih daha var, aralık ve şubattı sanırım.
Canım özelden falının 5-6 cümlelik özel olmayan yerlerinden bir kısım atar mısın? Bende sana atayım umarım aynı değildir fallar
Bende baktırdım ona fal içerisinde mi demiş yoksa soru kısmında mı?Kızlar tellwede marvam diye bi falcıya fal attım ağza alınmıyacak ithamlarda bulunmuş mail attım siteye biz uyarıcaz demiş kadına msj attım cevap vermiyo ne yapmalıyım( çok kızgınım cok
Naif ve sakin yapı benim falda da var hoppa buyrun cenaze namazına
Kızlar @FrapanKoala ile fallarımızı karşılaştırdık. Kopyala yapıştır değil neyseki ama bir kaç tane aynı cümle var ve ikimizin gidişatının durumu çok benzer. Bilemedim.
Kopyala yapıştır yapmaz zaten ya, o kadar da düşüncesiz değildir herhalde ama bilemedim. Kadının falı da çıktı bana ama bu durumdan hoşlanmadım. Bütün erkekleri naif ve sakin yapmış. Halbuki erkeklerin çoğu öküz ve odundur
Ya falın içinde yazmış sinirden elim titriyoBende baktırdım ona fal içerisinde mi demiş yoksa soru kısmında mı?
benim falda eylül ayının 7li günleri demiş sende de öyle mi? ben biri adına baktrmadığım için sakin naif yok
Şahsın adına mı başkası için mi? Şahsın adınaysa hiç durma şikayet et öyle terbiyesizler fal bakmasa da olur.Ya falın içinde yazmış sinirden elim titriyoçok ağır ithamlar ne zannediyo kendini
Kopyala yapıştır yapsa şimdi baktım 1000 geçkin fal bakmış illaki yorumlarda yazarlardı mesela başka bir falcıda yazıyo sakın baktırmayon kopyala yapıştır yapmış diyo falında cıkmış ne güzel :)Kopyala yapıştır yapmaz zaten ya, o kadar da düşüncesiz değildir herhalde ama bilemedim. Kadının falı da çıktı bana ama bu durumdan hoşlanmadım. Bütün erkekleri naif ve sakin yapmış. Halbuki erkeklerin çoğu öküz ve odundur
Ya sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledirŞahsın adına mı başkası için mi? Şahsın adınaysa hiç durma şikayet et öyle terbiyesizler fal bakmasa da olur.
eylül ayının sonlanması ile ekim ayının 5 rakamlı günlerinden birinde demiş bana. 2 tarih daha var aralık ve şubat ayının ikinci yarısının 4 rakamlı günlerinde. nasıl bi tarih bu
Ya sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
Kopyala yapıştır yapsa şimdi baktım 1000 geçkin fal bakmış illaki yorumlarda yazarlardı mesela başka bir falcıda yazıyo sakın baktırmayon kopyala yapıştır yapmış diyo falında cıkmış ne güzel :)
Şikayet ettim nasıl bir site bu falcılar nasıl bu kadar hadsiz olabiliyor yazdım onlarda biz uyarı yapıcaz ama iadeyi uygun görürse kendi yapar yazmışlar bende yazdım falımı iade et ve uslubunu düzelt diye hiç bişey yazmamış ben ona yeni hayatımız nasıl olacak dedim beni eşimden ayırmış birde başkası ile birlikte olacaksın aşk dörtgeniniz olacak yazmış allahım çıldırıcamnasıl bir falcı bu ya sapıttı bunlar iyice şikayet edince ne dediler
Sevgi mi bı sezgi mi ben çok karıştırıyorum da onlarıcanım kopyala yapıştır yapmayacak kadar zekiler. onu biliyorum ben, artık öğrendik bazı şeyleri. onlar da bizler de. benim içime sinmedi şahsen. zaten çok şaşırtmadı beni falı. genel olarak beğenmiş, özenli bulmuştum. üslubu falan hoşuma gitmişti, kibar. ama baktırmam bir daha.
canım kopyala yapıştır yapmayacak kadar zekiler. onu biliyorum ben, artık öğrendik bazı şeyleri. onlar da bizler de. benim içime sinmedi şahsen. zaten çok şaşırtmadı beni falı. genel olarak beğenmiş, özenli bulmuştum. üslubu falan hoşuma gitmişti, kibar. ama baktırmam bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?