Hadsiz... şikayet et hemen.Ya sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
Şikayet ettim nasıl bir site bu falcılar nasıl bu kadar hadsiz olabiliyor yazdım onlarda biz uyarı yapıcaz ama iadeyi uygun görürse kendi yapar yazmışlar bende yazdım falımı iade et ve uslubunu düzelt diye hiç bişey yazmamış ben ona yeni hayatımız nasıl olacak dedim beni eşimden ayırmış birde başkası ile birlikte olacaksın aşk dörtgeniniz olacak yazmış allahım çıldırıcam
Senaryo ya bak... Aşk üçgeni değil dörtgeni demiş. Valla bugün falcılardan ne garip tabirler öğreniyorum.Şikayet ettim nasıl bir site bu falcılar nasıl bu kadar hadsiz olabiliyor yazdım onlarda biz uyarı yapıcaz ama iadeyi uygun görürse kendi yapar yazmışlar bende yazdım falımı iade et ve uslubunu düzelt diye hiç bişey yazmamış ben ona yeni hayatımız nasıl olacak dedim beni eşimden ayırmış birde başkası ile birlikte olacaksın aşk dörtgeniniz olacak yazmış allahım çıldırıcam
Ohaaa cus kim dedi bunuYa sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
Ya biz rahatlamak için fal baktırıyoruz kadın günümü mahvetti.bide sürekli tatlım canım bebeğim yazmış.şimdi yazıcam artık tellwe bitti benim içinfantezi dünyası fazla gelişmiş bunları hep fazla dizi izlemekten sapıttık ülkecekboşver sen canım ya hiç sinirini bozmaya değmez. ben senin yerinde olsam açarım ağzımı boyle fal mı olur diye çemkiririm müşteri temsilcisine iade etsin yoksa o yatar puanın üzerine
Sevgi mi bı sezgi mi ben çok karıştırıyorum da onları
evet Hüma'da bir ara herkese hayatının erkeği, evleneceğin kişi falan deyip duruyorduLale Gül' e kalsa adamlar aşktan ölüyor Sezgi de tüm adamları naif yapmış
Marvam diye bi falcı tellwedeOhaaa cus kim dedi bunu
Şikayet sitelerine yaz canım. Rezil olsunlar. O zaman saniyede hesabı görülür.Marvam diye bi falcı tellwede
nasıl ya ?hakeret mi etmiş ?Ya fanasıl ya hakaret mi etmilın içinde yazmış sinirden elim titriyoçok ağır ithamlar ne zannediyo kendini
aylin bir yolun vardaki aylin mi ?olumsuz mu konuştuFalcı Aylin ve İlkay'a da fal gönderip fal olayını kapattım. An itibariyle Falcı Aylin şakır şakır döktü. Moral sıfır.
tövbe yarabbim daha neler duyuacam . nasıl böyle birşey söyler ya ?sapık erkek falan mı acaba falcı kılığındaYa sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
Ya sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
aylin bir yolun vardaki aylin mi ?olumsuz mu konuştu
Aynen öyle artık kimseye baktırmam yazık para harcıyoruz burda online baktırmıcam istanbulda yüzyüze önerebilceğiniz varmıYorumlara bakarken görmüştüm tellwede herkese küfür eden biri varmış ona denk gelmiş olabilirsinzaten iğrenç bir site kimin ne b.k olduğu belli değil
Ben okudum bana yorumladığı falını bana düzgün bir üslupla yazmış zaten tellwe defterini kapatayım diye son 3 tl ye atmıştım... Aynen çok sinir bir site.Yorumlara bakarken görmüştüm tellwede herkese küfür eden biri varmış ona denk gelmiş olabilirsinzaten iğrenç bir site kimin ne b.k olduğu belli değil
Ya zaten direkt falcı olabiliyosun orda mülakat falan yok o da garipBen okudum bana yorumladığı falını bana düzgün bir üslupla yazmış zaten tellwe defterini kapatayım diye son 3 tl ye atmıştım... Aynen çok sinir bir site.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?