Binnaz Abla

fantezi dünyası fazla gelişmiş bunları hep fazla dizi izlemekten sapıttık ülkecek boşver sen canım ya hiç sinirini bozmaya değmez. ben senin yerinde olsam açarım ağzımı boyle fal mı olur diye çemkiririm müşteri temsilcisine iade etsin yoksa o yatar puanın üzerine

Senaryo ya bak... Aşk üçgeni değil dörtgeni demiş. Valla bugün falcılardan ne garip tabirler öğreniyorum.

Ya biz rahatlamak için fal baktırıyoruz kadın günümü mahvetti.bide sürekli tatlım canım bebeğim yazmış.şimdi yazıcam artık tellwe bitti benim için

Sevgi mi bı sezgi mi ben çok karıştırıyorum da onları

sezgi candan canım. ama günah almak istemiyorum, belki düşündüğüm gibi değildir.

evet Hüma'da bir ara herkese hayatının erkeği, evleneceğin kişi falan deyip duruyordu Lale Gül' e kalsa adamlar aşktan ölüyor Sezgi de tüm adamları naif yapmış

İkisine de baktırmadım. İyiki de baktırmamışım. Zaten bundan sonra online fal baktırmamayı düşünüyorum. güvendiğim 2-3 kişi var, belki onlara. o da ayda yılda bir. Yüz yüze baktırıcam hep. daha iyi

Falcı Aylin ve İlkay'a da fal gönderip fal olayını kapattım. An itibariyle Falcı Aylin şakır şakır döktü. Moral sıfır.

"düşünmeden konuşan karşısındakini kırmaktan çekinmeyen bir yapısı var " sezgi şu cümlenin aynısını hepimize kurmuş galiba ha bir de naif yapı var.

Ya sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
tövbe yarabbim daha neler duyuacam . nasıl böyle birşey söyler ya ?sapık erkek falan mı acaba falcı kılığında

Ya sezgi candanın yorumuna baktım şimdi bana da aynı şeyi demiş sakin ve naif bir yapısı var ama düşünmeden konuşmasının bedelini ödüyor " yazmış aynen. Düşünmeden konuşmanın bedelini ben ödedim aslında sezgi candan sayfası kapanmıştır benim için artık. Tarih olarak da ekimin 7 li günleri demiş

Ya sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir

Yorumlara bakarken görmüştüm tellwede herkese küfür eden biri varmış ona denk gelmiş olabilirsin zaten iğrenç bir site kimin ne b.k olduğu belli değil

aylin bir yolun vardaki aylin mi ?olumsuz mu konuştu

Evvet. Bir yolun var'daki. Bilmiyorum nedense o kadar baktırdığım fal içinde en gerçekçi onunki geldi. Konuştuğu kumral birisi var dedi. Fama da konuştuğu kumral birisi var demişti. Bu da dönecek dedi diğerleri gibi. Ama senin kıymetini anlayıp dönecek dedi. Bu kişi senin için doğru kişi değil ama senin onun için doğru kişi olduğunu bu kızla konuştuktan sonra anlayacak dedi. Napayım o saatten sonra gelmesini.

Yorumlara bakarken görmüştüm tellwede herkese küfür eden biri varmış ona denk gelmiş olabilirsin zaten iğrenç bir site kimin ne b.k olduğu belli değil
Aynen öyle artık kimseye baktırmam yazık para harcıyoruz burda online baktırmıcam istanbulda yüzyüze önerebilceğiniz varmı

Ben okudum bana yorumladığı falını bana düzgün bir üslupla yazmış zaten tellwe defterini kapatayım diye son 3 tl ye atmıştım... Aynen çok sinir bir site.

Ben okudum bana yorumladığı falını bana düzgün bir üslupla yazmış zaten tellwe defterini kapatayım diye son 3 tl ye atmıştım... Aynen çok sinir bir site.
Ya zaten direkt falcı olabiliyosun orda mülakat falan yok o da garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…