Binnaz Abla

Aynen öyle artık kimseye baktırmam yazık para harcıyoruz burda online baktırmıcam istanbulda yüzyüze önerebilceğiniz varmı

Keşke olsa istanbulu bilmiyorum ama burda birileri kadıköyde birinden bahsediyordu onlar yardımcı olabilir

sonuçta olucak dedi ama dimi ?
haklısın canım öyle de sonuç daha önemli sanki . senin eski sevgilin mi bu çocuk yoksa hoşlandığın kişi mi ?banada evlilik falan dedi aylin de pek inanmıyorum . bir sene sonra evleniceksiniz dedi .ama gidişat kötü sürekli kavga yani o yüzden fal baktırıyorum sürekli .arkadaşlarımın hepsi ayrıl yaramaz bu çocuk diyor kafam karışık .

Keşke olsa istanbulu bilmiyorum ama burda birileri kadıköyde birinden bahsediyordu onlar yardımcı olabilir
Ben bahsetmiştim kadın şoka uğrattı beni diye ama reklam yapıyo diye düşünürler diye korktum kim olduğunu yazmadım o yüzden. Belki de bizim enerjimiz cidden tuttu çünkü sadece benim bildiğim, kimseye anlatmadığım şeyleri dahi söyledi.

Eski sevgilim ama tamamen irtibatı kopartalı 1 hafta oldu.

Gizem Hatun: Geçmişimi tamamen bildi. Eski sevgilin dönecek dedi.
Falcı Sema: Çok tutturduğunu söyleyemem, eski sevgilin dönecek ve evleneceksiniz dedi.
Bilge Özdoğru mu Özdoğan mı her ne ise... Dönecek ve ciddi devam edeceksiniz dedi. Bana bu fal sallama geldi.
Emine Kurtuluş: Bu çocuktan sana hayır yok dedi ama falı çok sallama geldi.
Fama: Kumral biriyle sohbet edip vakit geçiriyor vs dedi ve onun bana kurduğu cümleleri Fama söyledi. Dönecek dedi.
Falcı Aylin: Kumral biriyle konuşıuyor şu an, bu kızla sohbetten sonra kendisi için en doğru kişinin sen olduğunu anlayıp dönecek dedi. Ama senin için doğru kişi değil sen görmüyorsun dedi.
Bir de İlkay Gür'e attım. Bekliyorum. Bu fal defteri burada kapanmıştır.

Rica etsem özelden yazarmısın :)

Ya işte reklam yapanlar yüzünden doğru düzgün falcılar kaynıyor böyle

ilkay ne diyecek acaba ?atınca yaz olur mu ?ilkay bana çok karışık bakmış yani olumlu mu olumsuz mu anlamadım . olumlu konuşurken bir cümle kurmuş arada yani alakasız anlamadım .sordum hatta bakalım ne zaman cevap vericek anca haftaya falan cevaplar artık .
peki sen ne düşünüyorsun sence döner mi ?bir hafta çok uzun bir zaman değil yani .dönebilir bencede .çok geçmemiş üzerinden .ilkay sevgilimin karekterini bilmiş yalnız bazı tüyolar verdi bakalım uygulayabilecek miyim ?

Gizem hatun anda ve gecmiste herseyi bilmis inanilmaz harfler vs gelecek cikan varmi
Bana ve arkadasima patladi. Kiza zaten 1 yil sonra demis bir yila kim ole kim kala. Bende meslegimi sinava hazirlanacagimi filan bildi sok olduk ama karsi taraf soyle soyle hissediyor dedigi sey 2 gun sonra o kisiyle birlikteyken karsima cikti ve yanlis oldugunu gordum maprle inanilmazdi resmen hayat karsima cikardi. Cocuktan ben vazgectim aradiginda salliyorum gorusmuyorum ama gizem hatuna gore ben uzulup kirilcaktim ne uzuntu var ne kirginlik gereginden fazla sabir gostermistim zaten, bende hisler konusunda esasli yanildi anlayacagin ama somut seylerde super bence bir numarasi var onun.

Hepsi Yıl sonu gibi gelecek dedi. Uzun vade verdiler. Aralık ayı genelde. O saatten sonra kızın biriyle konuşup 3 ay sonra gelen adamı napayım. Gebersin adi

Ya sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
Kim dedi bunu.. Erkek olduğunu düşünüyorum bunu söyleyenin. Hadsizliğe bakar mısınız? Terbiyesizlik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…