- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Aynen öyle artık kimseye baktırmam yazık para harcıyoruz burda online baktırmıcam istanbulda yüzyüze önerebilceğiniz varmı
Teşekkü ederim canımKeşke olsa istanbulu bilmiyorumama burda birileri kadıköyde birinden bahsediyordu onlar yardımcı olabilir
sonuçta olucak dedi ama dimi ?Evvet. Bir yolun var'daki. Bilmiyorum nedense o kadar baktırdığım fal içinde en gerçekçi onunki geldi. Konuştuğu kumral birisi var dedi. Fama da konuştuğu kumral birisi var demişti. Bu da dönecek dedi diğerleri gibi. Ama senin kıymetini anlayıp dönecek dedi. Bu kişi senin için doğru kişi değil ama senin onun için doğru kişi olduğunu bu kızla konuştuktan sonra anlayacak dedi. Napayım o saatten sonra gelmesini.
Aynen bu da fal sitesi değil ticarethane olur orası da aynen dediğim yer.Ya zaten direkt falcı olabiliyosun orda mülakat falan yok o da garip
Gizem hatun anda ve gecmiste herseyi bilmis inanilmaz harfler vs gelecek cikan varmiAhaha tam bende benzer bisey yazmaya yelteniyodum ceriye
Ben bahsetmiştim kadın şoka uğrattı beni diye ama reklam yapıyo diye düşünürler diye korktum kim olduğunu yazmadım o yüzden. Belki de bizim enerjimiz cidden tuttu çünkü sadece benim bildiğim, kimseye anlatmadığım şeyleri dahi söyledi.Keşke olsa istanbulu bilmiyorumama burda birileri kadıköyde birinden bahsediyordu onlar yardımcı olabilir
Napiosunn seni cook merak ediyorumKizlar fallar çıkmıyor kızlar; ))))
sonuçta olucak dedi ama dimi ?
haklısın canım öyle de sonuç daha önemli sanki . senin eski sevgilin mi bu çocuk yoksa hoşlandığın kişi mi ?banada evlilik falan dedi aylin de pek inanmıyorum . bir sene sonra evleniceksiniz dedi .ama gidişat kötü sürekli kavga yani o yüzden fal baktırıyorum sürekli .arkadaşlarımın hepsi ayrıl yaramaz bu çocuk diyor kafam karışık .
Rica etsem özelden yazarmısın :)Ben bahsetmiştim kadın şoka uğrattı beni diye ama reklam yapıyo diye düşünürler diye korktum kim olduğunu yazmadım o yüzden. Belki de bizim enerjimiz cidden tuttu çünkü sadece benim bildiğim, kimseye anlatmadığım şeyleri dahi söyledi.
Ben bahsetmiştim kadın şoka uğrattı beni diye ama reklam yapıyo diye düşünürler diye korktum kim olduğunu yazmadım o yüzden. Belki de bizim enerjimiz cidden tuttu çünkü sadece benim bildiğim, kimseye anlatmadığım şeyleri dahi söyledi.
Ya işte reklam yapanlar yüzünden doğru düzgün falcılar kaynıyor böyle
özel mesajla gönderdimRica etsem özelden yazarmısın :)
Aynen öyle ama şaşırtıcı olan online falcılarıda öneriyoruz kimse reklam diye düşünmüyoYa işte reklam yapanlar yüzünden doğru düzgün falcılar kaynıyor böyle
BENCE FAL DEFTERİNİ KAPATALIM ARTIK.Ben okudum bana yorumladığı falını bana düzgün bir üslupla yazmış zaten tellwe defterini kapatayım diye son 3 tl ye atmıştım... Aynen çok sinir bir site.
BENDE MERAK EDİYORUMGizem hatun anda ve gecmiste herseyi bilmis inanilmaz harfler vs gelecek cikan varmi
Hem tarot hem kahve atmıştım ben ona. iki falda da aynı şeyleri söylemiş ve geçmiş tamamen doğru. Anı bilmiyorum. Geleceği de bekleyip görürüz artıkGizem hatun anda ve gecmiste herseyi bilmis inanilmaz harfler vs gelecek cikan varmi
ilkay ne diyecek acaba ?atınca yaz olur mu ?ilkay bana çok karışık bakmış yani olumlu mu olumsuz mu anlamadım . olumlu konuşurken bir cümle kurmuş arada yani alakasız anlamadım .sordum hatta bakalım ne zaman cevap vericek anca haftaya falan cevaplar artık .Eski sevgilim ama tamamen irtibatı kopartalı 1 hafta oldu.
Gizem Hatun: Geçmişimi tamamen bildi. Eski sevgilin dönecek dedi.
Falcı Sema: Çok tutturduğunu söyleyemem, eski sevgilin dönecek ve evleneceksiniz dedi.
Bilge Özdoğru mu Özdoğan mı her ne ise... Dönecek ve ciddi devam edeceksiniz dedi. Bana bu fal sallama geldi.
Emine Kurtuluş: Bu çocuktan sana hayır yok dedi ama falı çok sallama geldi.
Fama: Kumral biriyle sohbet edip vakit geçiriyor vs dedi ve onun bana kurduğu cümleleri Fama söyledi. Dönecek dedi.
Falcı Aylin: Kumral biriyle konuşıuyor şu an, bu kızla sohbetten sonra kendisi için en doğru kişinin sen olduğunu anlayıp dönecek dedi. Ama senin için doğru kişi değil sen görmüyorsun dedi.
Bir de İlkay Gür'e attım. Bekliyorum. Bu fal defteri burada kapanmıştır.
Ben Tellwe ye Fal Alem me Bir Yolun Var a ve Fal Sepetine atmıyorum artık canım bügun Binnaz abla da kazandığım puanları attım birde Atlas Norman'a bakalım ne diyecek sonra Binnaz Abla da kapanacak. Ben varımBENCE FAL DEFTERİNİ KAPATALIM ARTIK.
Bana ve arkadasima patladi. Kiza zaten 1 yil sonra demis bir yila kim ole kim kala. Bende meslegimi sinava hazirlanacagimi filan bildi sok olduk ama karsi taraf soyle soyle hissediyor dedigi sey 2 gun sonra o kisiyle birlikteyken karsima cikti ve yanlis oldugunu gordum maprle inanilmazdi resmen hayat karsima cikardi. Cocuktan ben vazgectim aradiginda salliyorum gorusmuyorum ama gizem hatuna gore ben uzulup kirilcaktim ne uzuntu var ne kirginlik gereginden fazla sabir gostermistim zaten, bende hisler konusunda esasli yanildi anlayacagin ama somut seylerde super bence bir numarasi var onun.Gizem hatun anda ve gecmiste herseyi bilmis inanilmaz harfler vs gelecek cikan varmi
ilkay ne diyecek acaba ?atınca yaz olur mu ?ilkay bana çok karışık bakmış yani olumlu mu olumsuz mu anlamadım . olumlu konuşurken bir cümle kurmuş arada yani alakasız anlamadım .sordum hatta bakalım ne zaman cevap vericek anca haftaya falan cevaplar artık .
peki sen ne düşünüyorsun sence döner mi ?bir hafta çok uzun bir zaman değil yani .dönebilir bencede .çok geçmemiş üzerinden .ilkay sevgilimin karekterini bilmiş yalnız bazı tüyolar verdi bakalım uygulayabilecek miyim ?
Kim dedi bunu.. Erkek olduğunu düşünüyorum bunu söyleyenin. Hadsizliğe bakar mısınız? TerbiyesizlikYa sahsım adına.ben afedersiniz ama yatakta eşimle birlikteyken başka bir erkeğin hayalini kuruyomuşum bu nasıl bir cümledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?