bozma moralini ya belkide öyle bir kız yok bile . aslında çok inanmamak lazım baksana bir dedikleri diğerine uymuyor ilkay başta başka konuştu sonra başka . hem seni seviyor duyguları çok yoğun demiş hemde derin birşeyler yok demiş nasıl oluyor ya şaşırdım cidden . eskiden olumsuzsa olumsuz olumluysa olumlu konuşurdu kötü bir zamanı sanırım kendide dedi zaten kötü bir dönemden geçiyorum diye .Hepsi Yıl sonu gibi gelecek dedi. Uzun vade verdiler. Aralık ayı genelde. O saatten sonra kızın biriyle konuşup 3 ay sonra gelen adamı napayım. Gebersin adi
Daha once falalemde yada bir yolun varda fal baktirdinizmi ayrinti verdiniz mi acaba ogrendigi bir yer olabilirmiHem tarot hem kahve atmıştım ben ona. iki falda da aynı şeyleri söylemiş ve geçmiş tamamen doğru. Anı bilmiyorum. Geleceği de bekleyip görürüz artık
Marvam diye bir falcı .bitek bu değil birde aşk dörtgeni içinde bulucakmışım kendimi yani ben evli o evli.şuan bile aklımdaymış ya töbe töbe iğrenç yaKim dedi bunu.. Erkek olduğunu düşünüyorum bunu söyleyenin. Hadsizliğe bakar mısınız? Terbiyesizlik
Ben Tellwe ye Fal Alem me Bir Yolun Var a ve Fal Sepetine atmıyorum artık canım bügun Binnaz abla da kazandığım puanları attım birde Atlas Norman'a bakalım ne diyecek sonra Binnaz Abla da kapanacak. Ben varım
Onu bizde dusunduk marple benim meslegim sinavim filan var o sitede ama bence siteden filan bakmiyor, bence varliklarla bakiyor olabilir benim izlenimim o yonde acikcasi oy yuzden kisa vadede dediklerinin cikabilecegini dusunuyorum. Ama bende yanildi hislerde arkadasimda baska bi cocukla konusmaya basliyor galiba onda da yanildi. Ama ciktigi kisilerde olacak diye dusunuyorum :)Daha once falalemde yada bir yolun varda fal baktirdinizmi ayrinti verdiniz mi acaba ogrendigi bir yer olabilirmi
Sezgiye fal atamadığıma üzülüyordum ama artık üzülmüyorum.Benim öküze de tahminen naif,sakin diyecektiKopyala yapıştır yapmaz zaten ya, o kadar da düşüncesiz değildir herhalde ama bilemedim. Kadının falı da çıktı bana ama bu durumdan hoşlanmadım. Bütün erkekleri naif ve sakin yapmış. Halbuki erkeklerin çoğu öküz ve odundur
Aynen bende üzülüyodum ama aynı cümleleri duyduktan sonra heves gitti hayır Anlamadığım çıkan fal haberlerini yazanlarda var boş biri değil demekki ama yinede sinek küçük mideyi bulandırdıSezgiye fal atamadığıma üzülüyordum ama artık üzülmüyorum.Benim öküze de tahminen naif,sakin diyecekti
En doğrusu sitelerde yeni yeni türeyen falcılara fal atmamak bence.En azından burda adı geçmeyenlere atmamak lazım.Hele ki tellwedeki falcıların bazılarının birkaç nickle çalıştığı söyleniyor.Ben ordaki üç,beş adamakıllı falcının dışında atmıyorum hiç.Peki sen eşimden ayrılıcam ya da sorunlarımız var falan diye yazmışmıydın.Yoksa kendiliğinden mi uydurdu ayrılacaksınız diye.Eğer kendiliğinden uyduruyorsa bilemiyorum bir gariplik var.Şikayet ettim nasıl bir site bu falcılar nasıl bu kadar hadsiz olabiliyor yazdım onlarda biz uyarı yapıcaz ama iadeyi uygun görürse kendi yapar yazmışlar bende yazdım falımı iade et ve uslubunu düzelt diye hiç bişey yazmamış ben ona yeni hayatımız nasıl olacak dedim beni eşimden ayırmış birde başkası ile birlikte olacaksın aşk dörtgeniniz olacak yazmış allahım çıldırıcam
Doğru dün bir arkadaş çocuğuna kavuşcağını sezginin bildiğini yazmıştı mesela.Vardır tabii hisleri ama herkese aynı şeyleri yazması bi tuhaf geldi.Sonuçta baktırdığımız bütün falcıların karakter analizlerinde farklılıklar oluyor.Ama o herkesin sevgilisine naif,sakin yazmış,ilginçAynen bende üzülüyodum ama aynı cümleleri duyduktan sonra heves gitti hayır Anlamadığım çıkan fal haberlerini yazanlarda var boş biri değil demekki ama yinede sinek küçük mideyi bulandırdı
Evet acaba Çoğunluğun sevgilisi naif mi dicem ama hiç sanmıyorum erkek milletinden bahsediyoruzDoğru dün bir arkadaş çocuğuna kavuşcağını sezginin bildiğini yazmıştı mesela.Vardır tabii hisleri ama herkese aynı şeyleri yazması bi tuhaf geldi.Sonuçta baktırdığımız bütün falcıların karakter analizlerinde farklılıklar oluyor.Ama o herkesin sevgilisine naif,sakin yazmış,ilginç
Benim sorduğum soru şu evliliğim nasıl ilerleyecek düzenim ne zaman oturacak beni baskasıyla beraber yaptı birde üstelik o da evli artık atmada sınır tanımıyolar birde puanı 99 neyse bidaha tövbe kimseye baktırmam artık sıkıldımEn doğrusu sitelerde yeni yeni türeyen falcılara fal atmamak bence.En azından burda adı geçmeyenlere atmamak lazım.Hele ki tellwedeki falcıların bazılarının birkaç nickle çalıştığı söyleniyor.Ben ordaki üç,beş adamakıllı falcının dışında atmıyorum hiç.Peki sen eşimden ayrılıcam ya da sorunlarımız var falan diye yazmışmıydın.Yoksa kendiliğinden mi uydurdu ayrılacaksınız diye.Eğer kendiliğinden uyduruyorsa bilemiyorum bir gariplik var.
Ya benim sevgilime naif, sakin demedi. Tam tersini söyledi. Ama doğruda bildi karakterini.. Cuk oturttu vallaDoğru dün bir arkadaş çocuğuna kavuşcağını sezginin bildiğini yazmıştı mesela.Vardır tabii hisleri ama herkese aynı şeyleri yazması bi tuhaf geldi.Sonuçta baktırdığımız bütün falcıların karakter analizlerinde farklılıklar oluyor.Ama o herkesin sevgilisine naif,sakin yazmış,ilginç
evet baktırdım ama onun anlattığı detayları kimseye söylememiştim. Yalnız daha önce fal alemde bir falın soru kısmında benim aslında niyetim şu dedim üç gün sonra rezzan abla benim kurduğum cümleyi aynen söyledi ki bir önceki falında hiç bahsetmemişti. Bizim fallarımızı inceleyip, okuyup ona göre yorum yapıyorlar eminim.Daha once falalemde yada bir yolun varda fal baktirdinizmi ayrinti verdiniz mi acaba ogrendigi bir yer olabilirmi
Valla bende sasırdım sezginin cümlesine çunku çevremde baktırmayan kalmadı herkese farklı analizler yapmış.tabi burdaki arkadaşlarda haklı sinek küçük mide bulandırırYa benim sevgilime naif, sakin demedi. Tam tersini söyledi. Ama doğruda bildi karakterini.. Cuk oturttu valla
Greyim seninki cuk oturmustu :):)Ya benim sevgilime naif, sakin demedi. Tam tersini söyledi. Ama doğruda bildi karakterini.. Cuk oturttu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?