Hem tarot hem kahve atmıştım ben ona. iki falda da aynı şeyleri söylemiş ve geçmiş tamamen doğru. Anı bilmiyorum. Geleceği de bekleyip görürüz artık
hayır olmadı canım hiç biri bilemedi :) evet sevgilisi var gayet resimlerini gördüm hatta ben varken görüşüp görüşmediğini dahi sordum. senden sonra tanıştık sevgili olduk dedi kendileri :))Eminmisin baska birisi oldugundanPeki bu durumu soyliyen hic mi olmadi ?
Evet baktırdım ama onun bildi dediği şeyi ben hiç bir falımda dile getirmedim ki hiç bir falcı da bana bunu söylemedi. Öğrenebileceği hiçbir yer yok buna sosyal medya dahil. Ancak şu var tarotta ne söylediyse kahve de aynı şeyi söyledi ve belirtti tarotta da bunu söylemiştim diye. Yani açıp okumuş kendi baktığı falı.Falalemde daha önce fal baktırdın mı? Sana söylediklerini diğer fallarından açıp okumuş olabilir mi?
@baldankabak veBlueDaisy nin fallarını gördüm meslek, durumlar vs yani önceki fallardan okunabilecek şeyleri bilmiş. Yine oyuna gelmeyelim:))
Ohaa yaahayır olmadı canım hiç biri bilemedi :) evet sevgilisi var gayet resimlerini gördüm hatta ben varken görüşüp görüşmediğini dahi sordum. senden sonra tanıştık sevgili olduk dedi kendileri :))
İlgi fakiriGreyim seninki cuk oturmustu :):)
Ya benim sevgilime naif, sakin demedi. Tam tersini söyledi. Ama doğruda bildi karakterini.. Cuk oturttu valla
Kızlar kesin Sezginin trafiği azalsin diye yazıyorlarGreyim seninki cuk oturmustu :):)
Mutlaka vardır hisleri, kadın o kadar fal bakıp beğenildiğine göre.Ama benim atma hevesim gitti sezgiye.Ya benim sevgilime naif, sakin demedi. Tam tersini söyledi. Ama doğruda bildi karakterini.. Cuk oturttu valla
Umursamaz aynı zamanda ilgi fakiri mi?İlgi fakiri
Bu kadar cuk oturan bir kelime olamazdı benimkini tanımlamak için.
Bosver kiz 2.haftada sevgili bulan adamdan hayir gelmezmis zaten. Islak odunla dovrrdim adami simdi surda olsa. Elif isik patlamis galiba ne baktirmistin?benim sevgilim ayrılığın 2. haftasında yeni sevgili bulacak kadar öküzmüşbarışacağımızı söyleyen falcılara selam olsun
Aynen canım bana pek olumlu değildi.Atlas Norman'a baktırmıştım ben. An ve geçmiş konusunda çok iyiydi ama gelecek konusunda fazla iyimser buldum
Yok artık bu soruya böyle bir fal baktıysa artık ne diyeyim yani.Çok şey söylerdim deBenim sorduğum soru şu evliliğim nasıl ilerleyecek düzenim ne zaman oturacak beni baskasıyla beraber yaptı birde üstelik o da evli artık atmada sınır tanımıyolar birde puanı 99 neyse bidaha tövbe kimseye baktırmam artık sıkıldım
Bosver kiz 2.haftada sevgili bulan adamdan hayir gelmezmis zaten. Islak odunla dovrrdim adami simdi surda olsa. Elif isik patlamis galiba ne baktirmistin?
katina baktırdım canım
Kızlar acıkcası ben tanımlara takılmıyorum tarihler dedikleri cıkıyomu ona bakarım.diğer falcıları karşılaştırsak kim bilir neler cıkar.ben onlarıda anlıyorum günde kaçtane fal bakıyorlar kelime bulmakta zorluk çekiyolar hele son baktırdığım iğrenç fallardan sonra yine en iyisi sezgi ve hümaymış diyorum
ben sabah 9 da yakalamıstım aksamda gırıyor galibaya bu gizem hatun ne zaman online oluyor
Yada kötüleyip belkide ay ben nekadar iğrenç bir adamla birlikteyim demeyin diye yumuşak tanımlar seçmiştirhuma bende patladı,
su anda sezgı,sevgi ve gizem hatunun (ki gizem hatun başka birisi degilse beni şoka soktu)dedıgı yonde ılerlıyor olaylar..
cumle olayına katılıyorum gercekten greyın falınıda bıldıgım ıcın kopyala yapıstırlık bir durum yok kesınlıkle .
ama bizim okuzleri naif gormesi
kızlar belkidee bizim öküzlerin içleri pamuk gibidir biz görmüyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?