Binnaz Abla

önceki falları mı görüyor?

bilmiyorum canım ama olabılır gercı bende bıldıgı seyler oncekı falımda yoktu sorumda gayet kısaydı detayda vermedım ama eskı fallardan gorebılır mı dıye supheye dustuk rezzana baktırdıgım fallar var çünkü benimde, bır arkadaşta yazmıs bıldıgı sey fallarımda yoktu dıye insallah öyle birsey yoktur yada baska bırısı değildir insallah

ben bi yakalayabilirsem baktırıcam nasıl olduğunu haber veririm

ya ordan başka bırısı yada gercekten ısını bılıyor kadın enerjısı tutmamıs
kafamda deli sorular

kadının ekmeği ile oynamak istemem, sonucta iade de istemedim çünkü bana gayet nazik bir cevap yazdı ama acaba bu kadar bilmesi biraz da yazdıklarınızla/sorunuzla vs alakalı olabilir mi? yani benim meslek kısmımda çalışmıyor'u görünce 'işsizlikten bunalıma girmişsin, o yüzden sevgilini darlıyorsun' gibi bir şey yazmıştı. ki kendisi de daha sonra biz falı bize verilen bilgilere göre yorumluyoruz vs. gibi bir şey yazdı (mesajını burda yayınlamak doğru olmaz diye tahmin ediyorum, ama özeti buydu) yani fazla bilgi vermezsen fazla yorumlayacak bir şeyi olmaz, ya da nebliim çalışmıyor'u okuyunca bu konuda söylenebilecekler bellidir; işsiz-->depresyonda --> en yakınındaki insanlara çatıyor --> ama iş konusu düzelecek vs.vs. ha ben misal gayet keyfi nedenlerden çalışmıyorum, o yüzden depresyonda falan değilim, ayrıca bir sevgilim yok ki ona arıza çıkarayım :)))) daha sonra aynı falı ilkay'a attim, yani aynı fincandan iki insan ancak bu kadar farklı şeyler görebilir. ilkay oldukça olumsuz bir yorum göndermiş (en azından duymak istediklerim onlar değildi) ama çok gerçekci ve gerçekten çuk oturan yorumlar. ee fincan aynı fincan?

Kesin rezzan yapar

Bi ara su deneyeyim en iyisi. Selena nın dedikleri bana çok uzaktı. İlerisi için çok fazla şey söylememiş ama onları da yaşayıp göreceğim. Bakalım Kurban dediği kadar bereketli bi ay mı olacak mesela. :))
Ya bi de LokmanHekim var, geçen ona attım. Biraz fazla bekletiyor ama onla enerjim daha çok tuttu. Tellwe de 32 falcıya çeşitli fallar yolladım ve 5 falcı beğendim toplamda :) Lemonata (ayrılmış), FORAIN, Haykozb (Ayrılmış) ve LokmanHekim. Bi de yeni bi falcı daha var, ücret d e gayet makul. SaviorAngel.
meşhur Selena yı da sabır ile bekliyorum :) heheh

An itibariyle bütün falcılar patlamıştır adamın beni istemediğini anladım tamamen burdan düzelecek diyen selena, sevgi duman, sezgi candan, bilge özdoğru, ilkay, rezzan abla, hüma, firuze, hale yıldırım, haleh, nesibeye selam olsun

Hadi yaaa nasil anladin peki yani kizginlikla mi soyledi bunlari? Hic bilen olmadi mi cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…