önceki falları mı görüyor?ben sabah 9 da yakalamıstım aksamda gırıyor galiba
fal alemde onceden fal baktırmamıs ve gizeme baktırmıs bir allahın bır kulu var mı acaba ?
atsın kendını öne
önceki falları mı görüyor?
ben bi yakalayabilirsem baktırıcam nasıl olduğunu haber veririmbilmiyorum canım ama olabılırgercı bende bıldıgı seyler oncekı falımda yoktu sorumda gayet kısaydı detayda vermedım ama eskı fallardan gorebılır mı dıye supheye dustuk rezzana baktırdıgım fallar var çünkü benimde, bır arkadaşta yazmıs bıldıgı sey fallarımda yoktu dıye insallah öyle birsey yoktur yada baska bırısı değildir insallah
ben sabah 9 da yakalamıstım aksamda gırıyor galiba
fal alemde onceden fal baktırmamıs ve gizeme baktırmıs bir allahın bır kulu var mı acaba ?
atsın kendını öne
Umursamaz diyemem ama sadece ilgi bekliorum birazcık ilgi.. Azda romantik olsun diyorum ama öyle değil.. Bildiğin ormantik.. Odun mu diyorlar bide?Umursamaz aynı zamanda ilgi fakiri mi?
Ben falalem'de sadece naira'ya baktirdim (çok begendim) ve malum gizem bende hicbir sey bilemedi. Hicbir sey derken gercekten sıfır :)))
Umursamaz diyemem ama sadece ilgi bekliorum birazcık ilgi.. Azda romantik olsun diyorum ama öyle değil.. Bildiğin ormantik.. Odun mu diyorlar bide?
ya ordan başka bırısı yada gercekten ısını bılıyor kadın enerjısı tutmamıs
kafamda deli sorular
Ben bennnn :))))ben sabah 9 da yakalamıstım aksamda gırıyor galiba
atsın kendını öne
Kesin rezzan yaparevet baktırdım ama onun anlattığı detayları kimseye söylememiştim. Yalnız daha önce fal alemde bir falın soru kısmında benim aslında niyetim şu dedim üç gün sonra rezzan abla benim kurduğum cümleyi aynen söyledi ki bir önceki falında hiç bahsetmemişti. Bizim fallarımızı inceleyip, okuyup ona göre yorum yapıyorlar eminim.
Ben baktırmadım ama burada arkadaşlar 3-4 günden bahsediyorlarKızlar ilkay fala ne kadar zamanda bakıyor yahu sabah attım gelmedi hala fal
Sezgiye fal atamadığıma üzülüyordum ama artık üzülmüyorum.Benim öküze de tahminen naif,sakin diyecekti
Bence de türk erkeği genellemesine öküz daha uygunZaten genel şeylerden bahsediyor, her ilişkiye uyabilecek şeyler. Erkeklere naif değil de öküz deseydi, daha isabetli olurdu bence
Selenaya bir tarot bir kelebek bir su attim. Bos bir falci degil ani biliyor ama bana dedikleri cikmadi. Umarim iyiyse sana cikar ama demek istedigim su, selenaya attigin fal icin uzulme gelecegi en cok tutturabilen falcilardan biri, kendi enerjinin tutup tutmadigini olcmen lazimdi :) Bir de kizlar selenaya fal atanlar bence 10 daha koyun su falini deneyin en cok onu begeniyorlar icinizde kalmasin.
Bu arada ben bugun bir sey daha ogrendim hayatta, butun gidisat humanin dedigi gibiyken bir anda olmus bir seyle gidisat degismis. Yani hep diyoruz ya gelecek yapilan seylerle degisiyor. Ha iyi falci bunu zaten bilmeli diyenler oluyor saygi duyarim ama ben gelecegin milyonlarca ihtimalden olustugunu ve yapilan seylerle kelebek etkisiyle degistigini dusunuyorum. O yuzden olumlu olumsuz hic bir fala takilmamak gerekiyor. Ben yine yeniden puanimi da harcadigima gore fal orucuna basliyorum, vira bismillah allah yuzumu bu sefer kara cikartmasin, amin.
Hadi yaaaAn itibariyle bütün falcılar patlamıştır adamın beni istemediğini anladım tamamenburdan düzelecek diyen selena, sevgi duman, sezgi candan, bilge özdoğru, ilkay, rezzan abla, hüma, firuze, hale yıldırım, haleh, nesibeye selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?