Sende nasıldı arkadaşım gizem hatun,bilebildimi.Ben bennnn :))))
Belki sonradan düzelecektir.Yazdıklarının çoğu tutabilen falcılar bence hemen olumsuzu düşünme.An itibariyle bütün falcılar patlamıştır adamın beni istemediğini anladım tamamenburdan düzelecek diyen selena, sevgi duman, sezgi candan, bilge özdoğru, ilkay, rezzan abla, hüma, firuze, hale yıldırım, haleh, nesibeye selam olsun
Ben memnun kalmıştım,çoğu kişi de beğenir selenayı.selene ya fal attın mı, memnun kaldın mı?
Kizlar falalemde attigim kahve fali görünmüyor:/ yonetime yazdim ses yok.odemede yapildi, napcam:/
Umarim donerlerDönerler sana. Ordakiler yavaş ve sitenin pdemesi biraz problemli.
Malesef canım fal sınırına ulaşılmışKizlar selenaya su fali atmayi dusunuyorum ama ne kadar sira oldugu gorunmuyor , sizin bilginiz varmi , cok sira var midir acaba ?
Falalem batiyormu acaba bu kadar sorun..gizem hatundan cok buyuk suphelerim var bilemiorum fazla bilmis keske yanilsam ama zayiflamis bir falalem sitesi herseyi yapabilirmi acaba musteri icinUmarim donerler
Açıkçası böyle bir şey olacağını sanmıyorum öyle olsa diğer yeni falcılara da bunu yaparlardı. Yenilerden gizem hatun dışında bilen kimse yokFalalem batiyormu acaba bu kadar sorun..gizem hatundan cok buyuk suphelerim var bilemiorum fazla bilmis keske yanilsam ama zayiflamis bir falalem sitesi herseyi yapabilirmi acaba musteri icin
Atarım canımyapma be ciddi misinEğer cok özel değilse geysunun falını atabilir misin canım ben geysuya aylar önce baktırmıstım şimdi bulamam kimbilir hangi nickle attım, dillerine bakacağım benziyor mu
TuhMalesef canım fal sınırına ulaşılmış
Marple canım gizem hatunun bende bildiği durumu hiçbir falcıya söylememiştim. Bahsi bile geçmemişti. Gizem hatunda başka bişeyler olduğunu düşünüyorum. Anladınız sanırımFalalem batiyormu acaba bu kadar sorun..gizem hatundan cok buyuk suphelerim var bilemiorum fazla bilmis keske yanilsam ama zayiflamis bir falalem sitesi herseyi yapabilirmi acaba musteri icin
canım emin misin ya ?nasıl anladın . off üzüldüm ya .An itibariyle bütün falcılar patlamıştır adamın beni istemediğini anladım tamamenburdan düzelecek diyen selena, sevgi duman, sezgi candan, bilge özdoğru, ilkay, rezzan abla, hüma, firuze, hale yıldırım, haleh, nesibeye selam olsun
Gizem hatun bana 10gun once tarot bakti ve bnm eksin hayatinda biri oldugunu soyledi..dun ogrendim dogruymus.Marple canım gizem haolnde bildiği durumu hiçbir falcıya söylememiştim. Bahsi bile geçmemişti. Gizem hatunda başka bişeyler olduğunu düşünüyorum. Anladınız sanırım
Inşaallah aynı kişi değildir, fakat canım, ben geysu'ya baktırdıktan sonra, Falalemde de baktırdım, yorum kısmında dedim ki , çok güzel bakmışsınız, teşekkürümü ettim, Geysu'yu beğendiğim için doğal olarak sizi de beğendim, dedim ama hiç etik değil diye de yazdım, 5 Yıldızımı verdim, ve baktım ki bir türlü mesajım yayınlanmadı, hem de bir hakaret ya da bir uygunsuzluk olmadığı halde, zaten Tarzım değil neyse, birkaç gün sonra mesajım kısmında: " Yorumcu hakkındaki düşünceleriniz Yayına uygun bulunmadığından iptal edilmiştir. Sıkça sorulan sorular bölümünden nedenlerini öğrenebilirsiniz."canım ben geysu falımı buldum bence aynı kişi değiller :) Sen nerden bu kanıya vardın ?
Ilk defa bu kadar bilinince greyim inan supheler olustu garip bir sekilde paranoya var zaten hepimizde acaba arkada neler oluyor diye keske yazili bakmasa gizem hatun buralari okuyorsa soyluyorum lutfen yazili bakmasinMarple canım gizem hatunun bende bildiği durumu hiçbir falcıya söylememiştim. Bahsi bile geçmemişti. Gizem hatunda başka bişeyler olduğunu düşünüyorum. Anladınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?