yoook gitmedim nerde ne kadara bakıyoo iyiii deee lütfennn
şimdi sakarya metro çıkışından çık sağ tarafında küflü han mıydı neydi orda cafeler var sor biliolar zatn ya birinci katta ya ikiinci katta olacak.esmer 30lu yaşlarında genç bi kadın.
keske cafenin adını bilsennn yaa orda cokk cafe varrrrrr ama bakcammm yarın yinedee teskkr edermm nasıl biliyomuuu??
ekin sarpen kısacık fal bakar ve hiç bilemez..
cafenin adını da biliodum ama teli olması lazım facede bi baksana vardı demet fal falan yaz.orda çok cafe yok aslında bi alt katta var bi üst katta var sanırım alt katta.garsonlara sor bi bilirler hemen.
Canım benimm benim üzülme sebebim inanmak değil ki, daha önce de söyledim tarotun gücünden korktum ben.. Yalnız orda söylediğin bir cümleye katılamayacağım tatlım :) benim söylediklerini birebir yaşadığım kıymetlilerim var çok şükür :) bundan sonra da 2 isim dışında tarota tövbe ettim..
Son cümlene de çok güldüm, belirtmeden edemeyeceğim :)) çok öpüldünn :))
baktırmadım ona canım
hala cloenin falını bekliyorum ya
efsunlara baktırmadıysan oda iyi.dediği bişey oldu bana tekrar dün yolladım oda 15 gün verdi
internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
cansu ankarada demet var gittin mi hiç?
Kızlar ya ben bir aydınlanma yasıyorum sanırım) Hakkaten napıyoruz biz? Olasılıklara bakarak söylenecek seyleri baskalarından duyunca mı mutlu oluyoruz ya da üzülüyoruz? Gercekten cıktı dediğimiz falcı bile soyleyemiyoruz, sadece hislerine güvendiklerimiz var o kadar.Beyzacım sözüm sana sakın kafanı bozma oyle seylere. Unutmayın terapi ve eğlence tek amacımız. Yoksa hepimizin bildigi genel cümleleri tekrar kurmamıza gerek yok sanırım. O yuzden bırakın baktırıyorsak da (abartmadan, arada bir ki bence bir ay ara falan olmalı en az) güvendiğimiz ya da kendimize yakın bulduğumuz bir kac yorumcuyu deneyelim. Hepinize öpücükler, fala inanın erkeklere inanmayın
fal bambaşka bir olay aslında tutturanlar var, kadıköyde biri bakmıştı cafede muhteşemdi ama artık yok[/QUOT yanımdaki arkadaşıma sen dr sun seni dr önlüğüyle görüyorum esinde dr hatta cerrah gene cerrah demişti evinin bahçesini bahçede kaç köpek var onu bile söylemişti ama onlar cok az
beyza ben tarotu sevmiyorum canim hicbir zaman cikmadi bana ve hisleri olmayan falcilar iste maalesef berbat edebiliyorlar
uzulme dicem amauzuluyor insan
rüya yorumu istemiştim. rüyamı yorumlayamadı, geri göndermişti. ya hala niye baktırdıysam çok kızdım kendime
ooo hepsi çok gururlu canım, birde tehdit ederler var, 5 puan vermezsen soruna cevap vermem şeklindedikkat edebildiğimiz kadarıyla artık
Evetttttttt hoş gelmiş Cansucuk
Hiç Rahat durmuyoruz şekerimBen de Halehciğime bi tarot attım beklemedeyim [/QUO
fal bu bakılmadan baktırlmadan olmaz:) nasıl eğlencelidir, iylere inanın kötü söylenenlere inanmayın nerden bileceklerki:)
cafede baktır daha iyi yuzyuze hiç değilse
Tatlım İstanbulda ne kafe ne ev bıraktım fal baktıracağım diye..Şu rüyanız Hayrolsun Emine var..Meşhur 200tl..ona kadar gitmişliğim yüz yüze baktırmışlığım var ama malesef bom boş şahışlar..Şimdi kalkıp yüz yüze baktırın diye bizlere söylemde bulunma.. Geleceği bire bir hiç kimse bilemez..Bu Rabbimize has birşey..ama hisleri doğrulutusunda 3 aşağı 5 yukarı tutturanları da gördüm..Onları da bu online sitelerde buldum..Biri Nesibe,diğer Rezzan abladır...Ötesi,berisi,gerisi bana göre yoktur...Ha sana göre varsa,buyur devam et fal baktırmaya...
Kuzum onlar ayrı zatenn "aaaa Nesibe'nin bahsettigi buymuş demek kiii" yakın zaman hatırlarsan:)) Kartların olacakları etkilemesi olayını anlamlı bulmuyorum ama istatiksel bakarsak guzel seyler hep fal baktırmadıgım donemlere rastlar:/..Yani bir yerde katılıyorum sana. Ama kesin emin oldugum birsey var ki sık baktırmamak gerek ruhu daraltmamak acısından!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?