Binnaz Abla

yoook gitmedim nerde ne kadara bakıyoo iyiii deee lütfennn

şimdi sakarya metro çıkışından çık sağ tarafında küflü han mıydı neydi orda cafeler var sor biliolar zatn ya birinci katta ya ikiinci katta olacak.esmer 30lu yaşlarında genç bi kadın.

şimdi sakarya metro çıkışından çık sağ tarafında küflü han mıydı neydi orda cafeler var sor biliolar zatn ya birinci katta ya ikiinci katta olacak.esmer 30lu yaşlarında genç bi kadın.

keske cafenin adını bilsennn yaa orda cokk cafe varrrrrr ama bakcammm yarın yinedee teskkr edermm nasıl biliyomuuu??

keske cafenin adını bilsennn yaa orda cokk cafe varrrrrr ama bakcammm yarın yinedee teskkr edermm nasıl biliyomuuu??

cafenin adını da biliodum ama teli olması lazım facede bi baksana vardı demet fal falan yaz.orda çok cafe yok aslında bi alt katta var bi üst katta var sanırım alt katta.garsonlara sor bi bilirler hemen.

cafenin adını da biliodum ama teli olması lazım facede bi baksana vardı demet fal falan yaz.orda çok cafe yok aslında bi alt katta var bi üst katta var sanırım alt katta.garsonlara sor bi bilirler hemen.

Cidan Cafe'de falan mı? Nasıl bu arada yeni mi?

Kuzum onlar ayrı zatenn "aaaa Nesibe'nin bahsettigi buymuş demek kiii" yakın zaman hatırlarsan:)) Kartların olacakları etkilemesi olayını anlamlı bulmuyorum ama istatiksel bakarsak guzel seyler hep fal baktırmadıgım donemlere rastlar:/..Yani bir yerde katılıyorum sana. Ama kesin emin oldugum birsey var ki sık baktırmamak gerek ruhu daraltmamak acısından!

ya bu esinceyi yorumlarda beğenen beğenene.. ben bunuda beğenmedim, abudik gubidik bir faldı :120:

Veda'ya baktıran var mı? kahvede iyiymiş? Falın bir eğlence olduğunu düşünen normal beyinlerin olduğunu biliyorum diye yazmış.

bide 25lira azda değil.

cafede baktır daha iyi yuzyuze hiç değilse

fal bambaşka bir olay aslında tutturanlar var, kadıköyde biri bakmıştı cafede muhteşemdi ama artık yok

beyza ben tarotu sevmiyorum canim hicbir zaman cikmadi bana ve hisleri olmayan falcilar iste maalesef berbat edebiliyorlar

uzulme dicem ama uzuluyor insan

üzülme beyza tarot öyle uzaktan bakılmaz , sen yanında olmalısın falı acanın

cafede baktır daha iyi yuzyuze hiç değilse

Tatlım İstanbulda ne kafe ne ev bıraktım fal baktıracağım diye..Şu rüyanız Hayrolsun Emine var..Meşhur 200tl..ona kadar gitmişliğim yüz yüze baktırmışlığım var ama malesef bom boş şahışlar..Şimdi kalkıp yüz yüze baktırın diye bizlere söylemde bulunma.. Geleceği bire bir hiç kimse bilemez..Bu Rabbimize has birşey..ama hisleri doğrulutusunda 3 aşağı 5 yukarı tutturanları da gördüm..Onları da bu online sitelerde buldum..Biri Nesibe,diğer Rezzan abladır...Ötesi,berisi,gerisi bana göre yoktur...Ha sana göre varsa,buyur devam et fal baktırmaya...

çok geleceğin bilindiğine bende inanmıyorum , yakın gelecekle ilgili bilenler gördüm, isimle söyleyenler yasadığım yeri tarif edenler vs eğlencesine benim yaptığım yoksa gelecek ne mümkün ama yakın tarih bilgisi var hisleri iyi demekki, o yüzden yuzyuze olursa daha iyi gibi geliyor bana

çok net hatırlıyorum tatlımm :))) çok sık baktırmamak lazım haklısın da kendi adıma söylüyorum, falsız durmak imkansız benim için :) bak mesela dün baktırmadım, çok uzun zaman olmuş gibi geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…