- 4 Eylül 2014
- 1.998
- 9.116
- 358
Fal sepeti gizem tamamen fiyasko his mis yok bu arada fama bana yine cikti birinin arama zamani icin iki hafta sora demisti aynisi oldu ama bildigi tek konu bu konuInşaallah aynı kişi değildir, fakat canım, ben geysu'ya baktırdıktan sonra, Falalemde de baktırdım, yorum kısmında dedim ki , çok güzel bakmışsınız, teşekkürümü ettim, Geysu'yu beğendiğim için doğal olarak sizi de beğendim, dedim ama hiç etik değil diye de yazdım, 5 Yıldızımı verdim, ve baktım ki bir türlü mesajım yayınlanmadı, hem de bir hakaret ya da bir uygunsuzluk olmadığı halde, hiç Tarzım değil,birkaç gün sonra mesajım kısmında: " Yorumcu hakkındaki düşünceleriniz Yayına uygun bulunmadığından iptal edilmiştir. Sıkça sorulan sorular bölümünden nedenlerini öğrenebilirsiniz."
Diye Yazılmış ama 5 yıldızım iptal değil! Ne kadar Saçma ben, falsepetinde Gizem, Tellwe'de Geysu, Falalem'de Gizem Hatun'a baktırdım, en çok da Geysu'ya baktırdım ve bana aynı gibi geldi, herkese Mesajları tek tek atmak yerine, baktıranlar kendisi analiz etsin, kimseyi etkileyemem...
Bir de şöyle bir durum, tabii ki tek bir site de bakmak zorunda değiller, ama en azından, bilelim, öyle bildiğimiz, hangi sitedeyse baktırdığımız kişileri alkışlıyorum Ester gibi, ama kafamızı karıştıran, Aylin, Fama, Sema, Bilge hatun ne? Sonuçta para veriyoruz, ara ki beğendiğini bulabilesin, mesela ben Falcı Sema'yı beğenirdim, ama emin olamadım biryolunvarda bakan kişinin aynı kişi mi yoksa diğerlerinden biri mi olduğuna, herkesin enerjisini farklı kişiyle tutuyor, niye böyle yapıldığını anlamadım bir türlü, ne kadar güvenirsek, o kadar baktırırız, hiç kimse kendini şey yerine koyulmasını istemez sonuçta... Bir Yolun Var, sistemi yeniledikten hemen sonra defalarca mail attım, sistemden kalan Yorumları gönderir misiniz, bir evet dediler , bir silindi dediler, ama buradan birçok arkadaşa yorum gönderiler, geçen yeniden mail attım, dedikleri şey, sistem yenilendiği hafta hemen isteseydiniz gönderirdik, ama şimdi silindi, fakat ben defalarca mail atıp istemiştim o hafta, bedava baktırmıyoruz, Saçma sapan durumlar, Falalemde de bir daha asla baktırmam, biryolunvara da burada baktırmayalım dediğimizden beri baktırmıyorum, bi Saraylı'yı bekliyorum. Yoksa o bitmiştir, AYIP ETTİLER, o kadar kızdığımız Tellwe bile daha iyi, ya da hepsi aynı bilemiyorum...
fama bende çok üç birşey söylemişti yani bilmiyorum bence çıkmayacak . dediği birşeyde çıkmadı zaten .ama çoğu kişiyi bilmiş burda fama gördüğüm kadarıylaFal sepeti gizem tamamen fiyasko his mis yok bu arada fama bana yine cikti birinin arama zamani icin iki hafta sora demisti aynisi oldu ama bildigi tek konu bu konu
Bence silinmesinde haklılar kusura bakma. Çünkü farklı fal siteleri ve sen doğal olarak başka sitedeki birini de övüyorsun. Gizem'i de hiç şey olmadan geysu olduğunu söylüyorsun. Yayınlamamakta haklılar bence. Ben beğenmedim sallamış diyenleri de paylaşıyorlar ama başka sitede beğendiğin birini söylemen cidden aykırıInşaallah aynı kişi değildir, fakat canım, ben geysu'ya baktırdıktan sonra, Falalemde de baktırdım, yorum kısmında dedim ki , çok güzel bakmışsınız, teşekkürümü ettim, Geysu'yu beğendiğim için doğal olarak sizi de beğendim, dedim ama hiç etik değil diye de yazdım, 5 Yıldızımı verdim, ve baktım ki bir türlü mesajım yayınlanmadı, hem de bir hakaret ya da bir uygunsuzluk olmadığı halde, zaten Tarzım değil neyse, birkaç gün sonra mesajım kısmında: " Yorumcu hakkındaki düşünceleriniz Yayına uygun bulunmadığından iptal edilmiştir. Sıkça sorulan sorular bölümünden nedenlerini öğrenebilirsiniz."
Diye Yazılmış ama 5 yıldızım iptal değil! Ne kadar Saçma ben, falsepetinde Gizem, Tellwe'de Geysu, Falalem'de Gizem Hatun'a baktırdım, en çok da Geysu'ya baktırdım ve bana aynı gibi geldi, herkese Mesajları tek tek atmak yerine, baktıranlar kendisi analiz etsin, kimseyi etkileyemem...
ve tabii ki tek bir site de bakmak zorunda değiller, ama en azından, bilelim, (haberdar olduğumuz) farklı siteler de olupta baktırdığımız kişileri alkışlıyorum Ester gibi, ama kafamızı karıştıran, Aylin, Fama, Sema, Bilge hatun ne? Sonuçta para veriyoruz, ara ki beğendiğini bulabilesin, mesela ben Falcı Sema'yı beğenirdim, ama emin olamadım biryolunvarda bakan kişinin aynı kişi mi yoksa diğerlerinden biri mi olduğuna, herkesin enerjisini farklı kişiyle tutuyor, niye böyle yapıldığını anlamadım bir türlü, ne kadar güvenirsek, o kadar baktırırız, hiç kimse kendini şey yerine koyulmasını istemez sonuçta... Bir Yolun Var, sistemi yeniledikten hemen sonra defalarca mail attım, sistemden kalan Yorumları gönderir misiniz, bir evet dediler , bir silindi dediler, ama buradan birçok arkadaşa yorum gönderiler, geçen yeniden mail attım, dedikleri şey, sistem yenilendiği hafta hemen isteseydiniz gönderirdik, ama şimdi silindi, fakat ben defalarca mail atıp istemiştim o hafta, bedava baktırmıyoruz, Saçma sapan durumlar, Falalemde de bir daha asla baktırmam, biryolunvara da burada baktırmayalım dediğimizden beri baktırmıyorum, bi Saraylı'yı bekliyorum. Yoksa o bitmiştir, AYIP ETTİLER, o kadar kızdığımız Tellwe bile daha iyi, ya da hepsi aynı bilemiyorum...
Birincisi hiçbir şey olmadan değil! Ikincisi ben kimseyi etkilemeyi sevmem ve baktırdıktan sonra herkes kendisi değerlendirsin dememden de belliBence silinmesinde haklılar kusura bakma. Çünkü farklı fal siteleri ve sen doğal olarak başka sitedeki birini de övüyorsun. Gizem'i de hiç şey olmadan geysu olduğunu söylüyorsun. Yayınlamamakta haklılar bence. Ben beğenmedim sallamış diyenleri de paylaşıyorlar ama başka sitede beğendiğin birini söylemen cidden aykırı
Ünleme gerek yok fikrimi belirtiyorum. Senin yerinde biri başka bir yeri beğendiğini söylese bu hoş olmaz ve reklama girer. Nasıl burada fake açıp bunu beğendim diyenler banlanıyor ise seni de o şekilde görmüş olabilirler. Yetersizdi yada daha önce görüBirincisi hiçbir şey olmadan değil! Ikincisi ben kimseyi etkilemeyi sevmem ve baktırdıktan sonra herkes kendisi değerlendirsin dememden de belli
daha önce başka bir yerde görüşmüş olabiliriz yazarsan da daha güzel bir şekilde imada bulunursun. "Bence"Ünleme gerek yok fikrimi belirtiyorum. Senin yerinde biri başka bir yeri beğendiğini söylese bu hoş olmaz ve reklama girer. Nasıl burada fake açıp bunu beğendim diyenler banlanıyor ise seni de o şekilde görmüş olabilirler. Yetersizdi yada daha önce görü
Ben ilkaya 16 sında attım hala bakmadı bende bekliyorum çatlıcam ya çok sabırsızım günlerce bekleyince daral geliyorKızlar ilkay fala ne kadar zamanda bakıyor yahu sabah attım gelmedi hala fal
Doğru söylüyorsun incesaz ben öyle yapmıyorum, hep ismim, doğum günü tarihiyle, çalışıp çalışmadığım, vs. Net bilgi yazıyorum ve de aynı adresten atıyorumFarklı yorumlarda atın kızlar her sitede aynı maili kullanmayın. Benim 3-4 farklı mailim var. İçiniz daha rahat olur. Hep aynı soru kalıbıyla soru sormayın. Çok ayrıntı, detay vermeyin.
Yok canım olmaz artık eminimcanım emin misin ya ?nasıl anladın . off üzüldüm ya .
haklısın kimse birşey bilmiyor çelişiyorlar kendileriyle . bir falları diğerini tutmuyor zaten .
belli olmaz ya ne öyle çocuk gibi engelleme ayıp ya .Yok canım olmaz artık eminimsadece twitterdan engelimi kaldırmıştı dün gece tivitlerine bakarken yanlışıkla takip ettim gecenin 3 ünde ne işi varsa pusudaymış gibi engelledi, bildirim gitmiş sanırım ben geri çekene kadar. Tivitlerini de korumaya aldı üstüne. Bir şey yapmadım sayılır ama selena ve bilge bir yerden engeli kaldıracak sen adım at demişlerdi. Geri kalanı bekle demişti falan ama saçma sapan bir kavgadan bu kadar uzatıp da hala hırsla engelleyen adamın da döneceğini sanmıyorum. Bu arada sevgi duman ve firuzenin verdiği tarih de patladı. Kenana astroloji baktırmıştım 18inden sonra ikimiz de toparlayıcı bir döneme gireceğimizi söylemişti ama adam 30 saniye içinde engelledi kalan tek yerden ne olduğunu bile anlamadım
Bencede yazılı bakmasın . Katılıyorum sana. Anlık durumda ve geçmişte muhteşem biliyor.. En azından gelecek çıkmasa bile şimdiki durum duygu ve düşünceler için baktıracak olanlara çok iyi seçim olacaktır. Mesela ilişkin var aldatılma şüphen var. Baktır gizemhatuna eminim görürIlk defa bu kadar bilinince greyim inan supheler olustu garip bir sekilde paranoya var zaten hepimizde acaba arkada neler oluyor diye keske yazili bakmasa gizem hatun buralari okuyorsa soyluyorum lutfen yazili bakmasin
Engellenmek çok kötü bir şey ya sapık mıyım ben diyorsun kendinebelli olmaz ya ne öyle çocuk gibi engelleme ayıp ya .
çok sinir bozucu . bence bu adamla hiç uğraşma . kaç yaşında bu ?engellemek ne ya .
engelini açsa bile sakın birşey yapma artık bence . sen üstüne düşeni yaptın gerisi ona kalmış . ama dönersede kabul etme biraz süründür . engellemek çok ayıp birşey bence . kavgada olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?