Binnaz Abla

Geysuyu forumda aratınca çoğu kişi beğenmemiş yada çıkmamış. Bir ay sonra belli olur

geysu kötü canım. o an fena değil gibi gelmişti ama ne iş, ne aşk çıkmadı. işi nisanda, aşkı haziranda bulmalıydım. eski de mayısta arıcaktı falan filan... yani hiç biri olmadı. çok da geçmiş üstünden.

Geysuyu ben de arattım forumda.İlk zamanlarında beğeneni çok olmuş,tavsiye edenler olmuş ama sonra sonra düşmeye başlamış.Bana çıkan noktalar olmuştu hakkını yemek olmaz.Bakalım gizem hatun da aynı kişiyse o da yakında düşüşe geçer.

ben geysuya 10 gun once baktırdım çok yuzeyseldi bidaha baktırmam sanırım

nesibede yalan kuzum ya . hiç güvenme . beni evlendirdi bu sene güya kışın baktırmıştım . baksana hala bekarım . sevgilimlede çok sorunlu bir ilişkimiz var evleniceğimizi sanmıyorum .hayal kırıklığına uğrattı nesibe beni bildiği birşey yoktu .onada güvenmiyorum artık .eski görüştüğüm kişiylede bir görüşme var demişti seni arayacak ama olmayacak demişti . olmadı evet ama adam aramadı bile .

Cidden mi canım ya anda iyi miydi peki nesibe bana dehşet bir yorum yapmıştı çünkü selena da öyleydi gerçi çok iyiydi yorumu ama o sen adım at demişti. Dün gece yanlışıkla bile olsa ben adım gibi oldum ama anında patladı . Eski ilişkim için baktırdığım bütün fallar çıkmıştı bunlar birer birer patladı ya hümaya da bakınıyorum onun da bugün girmiyceği tuttu

nesibe bilemedi bende ama belki enerji meselesidir .evlenicen dedi ama evlilik yok ortada evlenirsem bu adamla o zaman çıkmış olucak falı . evet biri çıkıcak çıkmaya başlayacaksınız bir bayan tanıştırcak dedi . biri varda bayan tanışmadı kendimiz tanıştık .yani pek birşey tutmadı . onun dediğine göre bir bayan beni tanıştırcak ve sene sonuna kadar evlilikti .dediği tarihte başlamadı ilişkim temmuz dedi ağustosta başladı . yani sen karar ver bildi mi bilmedi mi .ben şaşırmıştım öve öve bitiremedikleri nesibe bu mu diye .
selenaya hiç baktırmadım onun hakkında yorum yapamayacağım .
hümayada baktırmadım hiç .

Anda da bilemediyse enerjiniz tutmamıştır canım olabiliyor öyle maalesef benim de çok beğendiklerime çok kötü diyenler oluyordu mesela deneyip kendimiz bulucaz sanırım selenayı ben çok beğenmiştim cidden tek kelimesi israf değildi hepsi de olumlu konuşmuştu aslında hüma kesinlikle sessiz kal demişti, ne güzel kalıyordum da. Binnazdaki herkes patladı aslında ama hümanın hakkını yemiyim kadın ciddi ciddi uyarmıştı ama o da 35 tl olmuş ya bir araba parası yedirdim şu falcılara resmen

aynen ya çok fal baktırdım .enerji meselesi var bide yani çok iyi bir falcı olsalar bilirler . biz mevcut durumu anlatıyoruz ona göre yorum yapıyorlar . detaylı yazıyorum ben sorularımı mesela .ben daha baktırmıcam ya sıkıldım valla olursa olur olmazsa olmasın üff hem onlar bizim için baktırıyor mu bilse böyle şeyler yaptığımı nasıl alay ederdi benle .

Bu fallara cokmu umut bagliyoruz nedir yakinlarindan biri bana o sana asla donmez kizla sknti yasamaz dedi pufff

Of aynen benimki derdi fallara mı inanıyorsun diye bir bilseler onlara ne kadar umut bağladığımızı patlayınca bütün hevesimiz gidiyor ama ben de şu durum için 1-2 kişiye atıp bırakıcam ya gizem hatunu çok merak ediyorum kadını bir tek ben yakalayamadım sanırım. Ama kalkıp selena için 15 gün beklemem artık. Detaylı yorum yazınca bazısı olaya göre yönlendiriyor yazmamak lazım sanırım iyi falcıysa bilsin diyorsun. Ben de detaylı yazardım artık 1-2 kelimeyle özetleyip geçiyorum. Kimisi de akıl vermeye kalkıyor onlara sinir oluyorum binnazda biri benle resmen dertleşme muhabbetine girmeye kalkmıştı bir de ek kredi al diye tutturmuştu böyleleri de var

ben herşeyi anlatıyorm ya yapmıcam ama artık böyle birşey . anlattıkça anlatıyorum olayı .olumsuz yazıncada olumsuz konuşuyorlar seçtiğim kartlra bakıyorum bazen olumlu oluyor ama yorum olumsuz oluyor . anlamadım bu işi . boş yere gitti paralar gizem hatunu merak ettim bende ama atmıcam ya banane . o benim için bu kadar uğraşıyor mu sanki .

fal alemde gizem hatuna tarot attım. cevap bekliyorum :) bu yolladığım son falım ve artık fal sayfasını kapatıyorum :) bakalım mutlu son mu olcak

Herkese merhaba..
Yine uzun bir süre oldu gelemedim, çünkü iş buldum ve de bayramdan sonra şehir değişikliği yapıyorum.
çıkan fal haberleriniz var mı, nasılsınız?
Benim ex hala etrafımda.. ama ümit yok, en son bana bizim sonumuz yok demesinin ardından o cümleyi değiştirip; geleceği bilemeyiz dedi..
Kafamı da ruhumu da kalbimi de karıştırmaya devam ediyor, saolsun..

Bir de Binnazabla'daki Hüma Bal, yüzyüze seanslarımda baktığım gibi yorumluyorum artık demiş.. Baktıran var mı bu aralar, değişen şeyler var mı Hüma'nın yorumlarında.. Gerçi Hüma'yı denk getirmek oldukça zor ama

Fallardan medet umup kendimize yapıyoruruz ancak işte ama yine de kopamıyoruz ay şu ne diycek ay bu da iyiymiş diye diye baktırdığım falın haddi hesabı yok ya aynen sanki onlar çok mu düşünüyor olan bize oluyor yine

haklısın canım ya bende işte ara verdim artık fal işine . ne halleri varsa görsünler . hatta sevgilimide kendi haline bıraktım ilgilenmiyorm çocuk gibi ilgi bekliyor küsüyor vs . kendi hiç ilgilenmesin hep ben ilgileneyim istiyor öyle bir dünyda yok maalesef . çok kavga ediyoruz dünden beri kavgalıyız . zaten yurt dışında şu anda .

Mrblar Selena falıma bakmıs arkdslar ama gecmıste erkek arkadasımla yasamıs oldugumuz bıseyı aramızdakı bır sorun yanı mesela bunu nıye yapıyorsun dedıgım bıseyı ornek verıyorum su anda gelecekte bu sorun olabılır bu duruma sınır olabılırsın dedı bazen gecmıstekı seyı gelecek gıbı goruyor olabılır mı bunu yasayan varmı?

Evet oluyor benide cok uyarir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…