Binnaz Abla

Cnım gecmısı gelecek gıbı mı goruyor anlamadımkı

Bazen zaman konusunda karışıklık olabilir. Mesela saraylihanim da bana "bi arkadaşın var şöyle şöyle sorun yaşayacaksınız" demişti ama fal atmadan önce o bahsettiği sorunu yaşamıştım zaten. Bazen geçmişle gelecek karışıyor sanırım.

Arkadaslar cok ustunde durdum konunun zamanınızı alıyorum k bakmayın ama benım ıcın onemlı bır konu gercekten aranızda selenaya baktırıp da gecmıstekı bır yasadıgını gelecekte olacakmıs gıbı soyledıgı oldu mu? ( zaten cok dertlıyım erkek arkdsmla bu konudan ondan ustunde duruyorum)

Oldu

canım benim falda öyle bir durum olmamaıştı da bazı arkadaşların olmuş diye hatırlıyorum,

Çok tşk ederım hepınıze kusura bakmayın fallardan beklentıler cok olunca hele de aynen soledıgı gıbı bır durum olunca ınsan hem uzuluyor hem telas yapıyor gecmıste zaten sevgılımle bı sorun yasamıstım gelecekte de olabılır dıyınce gecmısı gelecek gıbı gordugunu dusundum sızler de soleyınce derın bır oh cektım sağolun tekrardan

Bana da oldu merak etme canım

Bana da oldu. Çok kişi duydum zaten geçmişii gelecekmiş gibi soylediğini.

Tşk ederım bu arada fama yla alakalı bısey soyluycem bana sen su an calısmayı dusunuyorsun ama evlenınce dusunmuyceksın ev hanımı olacaksın gıbı cok ınce bı ayrıntı bılmıstı bır de yakın bı sure ıcınde erkek arkdsından supheleneceksın ama sora suphelerın bosa cıkcak dedı o da cıktı 2 vakte bısey ogrenceksın aılesıyle saklıyor ama cıkcak bunları bıldı bana ama tabıkı selena gıbı net solemıyor ama vardı nokta atısları ındırımı gecen kacırmısım gene ındırım olursa famaya baktırmak ısterım ama 2 fama var denılıyor burda gercek famayı nasıl bulucam acaba :)

ayyy mutlu oldummm =))

canım senınde hesabın varmıydı fal alemde eskıden ? yoksa ılk falın mı orda ?
bana dedıklerı olur mu bılmıyorum ama hıslı hatun
Canim ilk fal ve cok şaşkın durumdaym.. hiç kimsenin soyleyemedigi şeyleri söyledi bana. Olumsuz ama doğru hepsi..

Gizem Hatun benim de durumu bildi fakat gelecek icin dedigi tarihler patladi bir de ustune demisti ki hayatinda uzun süre kimse olmayacak eskisi dışında. Bunu dedikten 1 hafta sonra biriyle çıkmaya başladım. Yani durumu biliyor diye gelecek de çıkıyor gibi düşünmeyin

bu durumu bilen bırısı oldumu pekı ?

Emine Kurtuluş sadece bunu tutturdu. geçen sene bahar aylarında tanıştığın biriyle görüşmeye başlayacaksın dedi aynen çıktı. Ama eskisiyle ilgili o da bilemedi hala tık yok.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Nasıl Bi soru sordun Canım ayrıntı vermeden
tek verdiğim bilgi 1 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım dedim. gördüklerini, hissettiklerini merak ediyorum. beni neler bekliyor dedim. hayatında başkası olduğunu, karakterini, neler yaşadığımızı, benim karakterimi herşeyi bildi. gelecek ile ilgili bir kaç şey söyledi. çıkar mı bilmiyorum ama hisleri çok kuvvetli. çok şaşkınım ilk defa böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…