Ben memnun kalmıştım,çoğu kişi de beğenir selenayı.
tek verdiğim bilgi 1 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım dedim. gördüklerini, hissettiklerini merak ediyorum. beni neler bekliyor dedim. hayatında başkası olduğunu, karakterini, neler yaşadığımızı, benim karakterimi herşeyi bildi. gelecek ile ilgili bir kaç şey söyledi. çıkar mı bilmiyorum ama hisleri çok kuvvetli. çok şaşkınım ilk defa böyle oldu.
Bazi erkekler ıslatılmamiş odun oluyorlar biz ilk bulusmamizda ne beklentilerin vardı adam ben romantik değilim ıslatılmamiş odunum dedi hayatımın 2 yılını bir orman kaçkınına ağlayarak geçirdim. Ama şu var canım vicdanı olsun Allahtan korksun aldatmasın sevsin yeri geldiğinde de göstersin çok romantik olmasa da olur hergün sosyal sitelerde ciçim yok balım yok peteģim laflarını okumaktan sanki birtek onlarda varmış gibi resim paylasmalarindan gina geldi. Bazı şeylerin fazla abartilmamasi gerek bana göre de. Bana bunu da söylemişti sezgi canımUmursamaz diyemem ama sadece ilgi bekliorum birazcık ilgi.. Azda romantik olsun diyorum ama öyle değil.. Bildiğin ormantik.. Odun mu diyorlar bide?
Arkadaşlar bu fal sitelerinde garip olaylar dönüyor ben de ne olduğunu anlayamıyorum.Gizem hatunla,Geysu aynı kişimidir konusunda aklıma gelen önemli bir olay.Hatırlarsanız fal alemde önceden Ebru Işık adında bir yorumcu vardı.Bu kadınla ilgili fal alemdeki yorum kısmında birisi ,başka bir sitede başka bir isimle çalıştığını belirtmişti.Ve fal alemde bu yayınlanmıştı,takip ettim ondan sonra ebru ışık ismi sitede görünmedi.Arkadaş yorum kısmında geysu ve gizem hatunun aynı kişi olduğunu yazdığını ama bunun yayınlanmadığını belirtiyor.Bu durumda benim aklıma iki seçenek geldi ya fal alem araştırdı ikisinin aynı kişi olmadığını anladığından yayınlamadı,ya da ebru ışık pek beğenilen bir yorumcu değildi.Ama gizem de geysu da beğenilen yorumcular.Gizem açtığı gibi doluyor.Geysuda da çoğu kez yer bulunmuyor.Bu yüzden firmalar bu iki iyi yorumcuyu gözden çıkarmak istememiş olabilirler.Ben yorumlarını,yazım dillerini benzetemedim.Ama şu varki gizem de geysu da zihin okuyabilen yorumcular.İkisi de aklımdaki soruları,düşünceleri bilmiştir.Aklıma şu da geliyor,geysu fallarda sürem bitti derdi hep.Telvede yorumlamaya ayrılan süre az diye söylemişti.Ama fal alemde saatlerce süre tanınıyor yorum için.Belki de ikisi de aynı kişiler ama telvede süre kısıtlamasından çok rahat yorum yapamayan geysu,fal alemde daha rahat,daha yoğunlaşıp yorum yapabildi.Dolayısıyla başarısı da yükseldi.Bilemiyorum yine de emin olamıyorum,kimsenin de günahını almak istemiyorum.Ama bahsettiğim durumlar da aklıma geldi,arkadaşın yazdığını gördükten sonra.
merhaba. hayır gizem hatun fal alemde
Eeee durum nedir?deme öylebende katina gönderdim. boşuna bekliyorsam bide
Bilmiyorum süre uzatma durumları olabiliyormu.Geysu ilk başladığı zamanlar iki kere atmıştım çok çabuk yorum gelmişti.Son dönemlerde gönderdiğim de acele etmezsen daha iyi bir yorum olur demişti.Gerçekten öncekilerden çok daha iyi bir yorum gelmişti.O yüzden eğer ikisi de aynı kişiyse fal alemde daha çok zaman tanındığından geysu,gizem hatun olarak daha iyi bir yorum yapabiliyor olabilir.Ama yine de emin değilim aynı kişiler mi,günahlarını almayayım.Merhaba.
Evet tellwe de süre sınırı varmış , onu ben de duydum. Ama bi de falcılar isterse bu sınırı aşabiliyorlarmış. Ayrıca birden fazla fal sitesine üye olmakk yasakmış, bunu da yine kadınlar kulıüünde başka bir başlıkta okumuştum.
Ben Geysu ya hiç fal atmadım ama arkadaşım onu beğeniyordu. Yüzdesi de oldukça yüksek.
Ama süreyi bahane edip kandırması hiç hoş bir davranış değil.
Sonuç olarak gelecek her sanise değişiyor ve biz paralarımızı boşu boşuna falcılara dağıtıyoruz gibi geliyor bana :)
Kimse üstüne alınmasın, bunu ben de yapıyorum. Bir kaç aydır internette olsa da öncesinde de fal bakılan cafeleri de bilirim :)
Bu nedenle bildiklerimizi paylaşırsak en azından bizi saf yerine koyma girişimleri sonuçsuz kalır diye düşünüyorum.
Bence de sadece ucundan kıyısından yakalayanlar oluyor.Ama yüzde yüz geleceği bilen falcıya rastlamadım hiç.bence geleceği kimse bilmiyor özellikle online falcılar ..
Cnm seruven uzakta goruyodu bugun.sen mobilden bakiyosan orda herkes cevrimici gorunuyor.Kızlar ya bir haftayı geçti 5. Sıradaydım şimdi 2. Siradayim serüven cevrim içi ama bakmıyor.cildiracam ya.ruyalarima giriyor artık rüyamda serüven goruyorum.esas olaydan daha önemli bir hal aldı.adamı bıraktım serüven çevrimiçi mi diye bakıyorum bütün gün.sizce bu kadar beklediğine değecek bir falcı mi? Ne selenayi ne ilkayo bekledim bukadar.sinirim bozuldu ya iiyice
Ben de atmıştım çektim falımıKızlar ya bir haftayı geçti 5. Sıradaydım şimdi 2. Siradayim serüven cevrim içi ama bakmıyor.cildiracam ya.ruyalarima giriyor artık rüyamda serüven goruyorum.esas olaydan daha önemli bir hal aldı.adamı bıraktım serüven çevrimiçi mi diye bakıyorum bütün gün.sizce bu kadar beklediğine değecek bir falcı mi? Ne selenayi ne ilkayo bekledim bukadar.sinirim bozuldu ya iiyice
Kızlar ya bir haftayı geçti 5. Sıradaydım şimdi 2. Siradayim serüven cevrim içi ama bakmıyor.cildiracam ya.ruyalarima giriyor artık rüyamda serüven goruyorum.esas olaydan daha önemli bir hal aldı.adamı bıraktım serüven çevrimiçi mi diye bakıyorum bütün gün.sizce bu kadar beklediğine değecek bir falcı mi? Ne selenayi ne ilkayo bekledim bukadar.sinirim bozuldu ya iiyice
Aynen bende atmıştım çektimBen de atmıştım çektim falımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?