- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Aynen incesaz fal atmis mesela seninle ilgili bu formda mutlaka biseylere ulasilir, az oncede yazdim.fallara bakilma suresi cok uzuyor.arastirma yapmak zmn aliyorsa ondandir tabi.Ay kızlar yazmayın sıralarınızı kendinizi deşifre ediyorsunuz sonra beynimiuzuyıyor o falcı aslında başka biri mi diye
Bu topiği falcılar da okuyor hatta üye oluyor
Arkadaşlarım nickimi bildikleri için açık açık yazamıyorum ama şunu söyleyeyim Gizem hatun benden başka kimsenin bilmediği bir sırrımı söyledi. Belki tesadüf ama bunu hiç bir yerden öğrenme imkanı yok. Fal tamamen enerji işidir. Aynı kişiye baktırmamıza rağmen arkadaşımın falının onunla zerre ilgisi olmazdı, bana söylediklerini bir saat sonra yaşamaya başlardım. Geleceği bilemem, aslında anı da bilemem ama geçmişi bildiğinden eminim.
Arkadaşlarım nickimi bildikleri için açık açık yazamıyorum ama şunu söyleyeyim Gizem hatun benden başka kimsenin bilmediği bir sırrımı söyledi. Belki tesadüf ama bunu hiç bir yerden öğrenme imkanı yok. Fal tamamen enerji işidir. Aynı kişiye baktırmamıza rağmen arkadaşımın falının onunla zerre ilgisi olmazdı, bana söylediklerini bir saat sonra yaşamaya başlardım. Geleceği bilemem, aslında anı da bilemem ama geçmişi bildiğinden eminim.
sence kim söylesene adını .Gizem hatun hepimizin bildigi bir falci, suphelendigim birisi bile var.neysee dikkat edin siz günahları boyunlarina
Arkadaşlar ben gizem hatuna iki kez fal baktirdim ve falda bildigi cogu sey bnm mail adresimle ve burda ki nickimle ulasabilecek seyler.feyste bulup resmime baktiysa tipi tarif etmesi normal.birde baktirdgm kisinin ne tipini ne meslegini yada baska bi detayini vermedi, veremez cunku.neyse uzun lafin kisasi fena durumlar var tam ispatlayamiyacgmz.tek diyecegim gizeme fal atmak istiyen sifir bilgiyle yeni hesap acsin sirf onun fali icin.
Dün siz gizem hatunun söylediği birşeyin çıktığını yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.Şimdi insanlara onun avukatlığını yapıyor diyorsunuz.Ben de gizeme baktırdım faceimi bulma ihtimali sıfır.Burdan nasıl bulabilir hadi buldu diyelim bende tip tarifi falan yapmadı.Burdan bulsaydı yapardı saçın şöyle,gözlerin şu renk diye.Ama geçmiş ve anda oldukça başarılıydı,geleceği bilemem.Eğer iddia edildiği gibi geysuyla aynı kişiyse belki soru tarzımdan tanıyıp yazmış da olabilir.Nickimden tanıma şansı yok her sitede farklı nick kullanıyorum.Burda birçok kişi de gizemin kimsenin bilemediği şeyleri bildiğini yazdı.Bu yüzden boş bir yorumcu olduğunu düşünmüyorum.Arkadaslar ben sadece bnm falimla ilgili hissettiklerimi soyledim ama dogru ama yanlış, fallari cok ciddiye almakla vs ne alakasi var olayin anlayabilmis degilm.bu mantikla patlayan fallari niye yaziyosunuz? Cikacaginimi umuyodunuz?? Herkesin bir derdi var burda ki fal baktiriyor, para veriyor bende cok zmndr buraya uyeyim ve cok fal baktirdim ama artik tamamen birakiyorum fal isini.gizem hatun konusunda ise uyardim sadece gerisi size kalmis, hala falci avukatligi yapiliyo gordugum bu, tamam arkadasim dikkat edelim diyen yok.ben o fali parayla baktirdim ve helali hos olsun gizem hatuna, asla aklima haram etmek gelmedi.tam emin olmadigim bise icin bi suphe icin bu bana yakismazdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?