Binnaz Abla

Arkadaşlar ben gizem hatuna iki kez fal baktirdim ve falda bildigi cogu sey bnm mail adresimle ve burda ki nickimle ulasabilecek seyler.feyste bulup resmime baktiysa tipi tarif etmesi normal.birde baktirdgm kisinin ne tipini ne meslegini yada baska bi detayini vermedi, veremez cunku.neyse uzun lafin kisasi fena durumlar var tam ispatlayamiyacgmz.tek diyecegim gizeme fal atmak istiyen sifir bilgiyle yeni hesap acsin sirf onun fali icin.

Ay kızlar yazmayın sıralarınızı kendinizi deşifre ediyorsunuz sonra beynimiuzuyıyor o falcı aslında başka biri mi diye
Bu topiği falcılar da okuyor hatta üye oluyor
Aynen incesaz fal atmis mesela seninle ilgili bu formda mutlaka biseylere ulasilir, az oncede yazdim.fallara bakilma suresi cok uzuyor.arastirma yapmak zmn aliyorsa ondandir tabi.

="yedinoktabes, post: 42699337, member: 555622"]Aynen incesaz fal atmis mesela seninle ilgili bu formda mutlaka biseylere ulasilir, az oncede yazdim.fallara bakilma suresi cok uzuyor.arastirma yapmak zmn aliyorsa ondandir tabi.[/QUOTE]
Kızlar gerilim filmi müziği çalıyor arka fonda yapmayın etmeyin bu da girecek ruyama.

Ama gerçekten bu sürelere bi kısıtlama gelmeli.tamam 5 dk ya bakmasinlar ama zaten gelecek her an degisebilecek bir şey.bir kahve falı için 8 gun beklenmemeli.zaten çoğu çıkmıyor anlık terapi gibi oluyor diyorum en azından o da on gün sonra gelecekte kalsin ya.bu kadar beklemeye sevmiyor cidden.bir bekletme sınırı olmalı.bir yıl sonra anca enerjinin topladım deyip baksa ne anlamı var o falin.

Arkadaşlarım nickimi bildikleri için açık açık yazamıyorum ama şunu söyleyeyim Gizem hatun benden başka kimsenin bilmediği bir sırrımı söyledi. Belki tesadüf ama bunu hiç bir yerden öğrenme imkanı yok. Fal tamamen enerji işidir. Aynı kişiye baktırmamıza rağmen arkadaşımın falının onunla zerre ilgisi olmazdı, bana söylediklerini bir saat sonra yaşamaya başlardım. Geleceği bilemem, aslında anı da bilemem ama geçmişi bildiğinden eminim.

Aynen benimde öyle oldu ben o yüzden bu kadar şok oldum baktırınca sadece bir arkadaşıma soylediğim bişeyi söyledi bana o arkadaşım değilse gizem hatun kesinlikle anı çok iyi biliyor diğer fallardan vs araştırarak bilmesi imkansız bişeydi

Ben de mi fal atsam ya. O kadar iyi mi gerçekten. Ya ama 7-8 gün beklemek istemiyorum.
Bak gece gece çelişki yaşadım
Selena mı Gizem mi
ooooo portakalı soydum başucuma koydum..............

Tellwe deki nazan ın burda üyeliği olduğunu ve kendisi ile ilgili konuşmalara cevaplar verdiğine dair bişeyler okumuştum başka bir başlıkta. Onun için incesaz3506 sonuna kadar katılıyorum. Başka isimle ve başka maille üye olma fikri çok doğru. Şahsen ben öyle yapıyorum ehehehe.
Ya yedinoktabes bişey sorucam. Bu falcılar bizim tüm bilgilerimize ulaşabiliyor mu? Ben tellwe de sormuştum. Nick ve doğum tarihine ulaşabildiklerini söylemişti.
Amma çakallarmış bunlar da.
Fal bakacakalrına ajanlık yapıyor o zaman bunlar bildiğin.
Kızlar birimiz bu sitelere falcı olarak kaydolup sistemin işleyişini mi öğrensek.. Öğrendiklerimizi burda paylaşırıs.
Gece gece kafam fena halde şeytanlığa çalışır oldu.
Hahahaha
Ne dersiniz. Hem 3-5 kuruş kazanırız haha

Kızlar çok fazla komplo teorisi üretiyorsunuz bir falcının başka nicklerle farklı sitelerde çalışmasına inanırım,eski falları okuyup ona göre yorum yapmasına da inanırım ama ad soyad girip faceden fiziki özelliklere bakmak fln bunlar aşırı boyutlar benim face hesabım yok ama 1 ay önce gizem hatuna fal attım ve bütün özelliklerimi eksiksiz bildi hem fiziksel hem karaktersel olarak.kaldı ki Bi falcının ağzından çıkan sözlere bu kadar umut bağlayıp böyle araştırmalara girmekte bana göre hiç sağlıklı Bi olay değil bende burayı okuyorum tavsiyelere göre fal baktırıyorum ama işi bu kadar abartmıyorum,biri çok beğeniliyor herkes ona baktırmaya başlıyo ama sonra hemen şahibeli olaylar karıştırılıyor online sitelerin hepsinde bir dalavare var ztn bu biliniyorsa hiç fal baktırılmaması lazım,herkes Hakkında konuşuldu burda konuşulmayan bir Selena kaldı bakalım onun haberi de ne Zaman çıkar

neden bekletiyorlar bende anlamıyorum o zmana ç içi olmasınlar .
bir gün falan olsa neyse 3-4 gün ne ya

Gizem hatun hepimizin bildigi bir falci, suphelendigim birisi bile var.neysee dikkat edin siz günahları boyunlarina
sence kim söylesene adını .
benim attığım falcılar birnci fallarıyla ikinci falları tutmuyor ama fallar siliniyor bence yoksa aynısını söylerlerdi .

Arkadaslar ben sadece bnm falimla ilgili hissettiklerimi soyledim ama dogru ama yanlış, fallari cok ciddiye almakla vs ne alakasi var olayin anlayabilmis degilm.bu mantikla patlayan fallari niye yaziyosunuz? Cikacaginimi umuyodunuz?? Herkesin bir derdi var burda ki fal baktiriyor, para veriyor bende cok zmndr buraya uyeyim ve cok fal baktirdim ama artik tamamen birakiyorum fal isini.gizem hatun konusunda ise uyardim sadece gerisi size kalmis, hala falci avukatligi yapiliyo gordugum bu, tamam arkadasim dikkat edelim diyen yok.ben o fali parayla baktirdim ve helali hos olsun gizem hatuna, asla aklima haram etmek gelmedi.tam emin olmadigim bise icin bi suphe icin bu bana yakismazdi zaten.

işte benim face'im yok, burada hakkımda fazla bilgi yok ve fal atarken de detaylı soru sormadım ve s0nuç: hiçbir şey bilemedi. gözünüzü seveyim bu kadar abartmayın bu kadını. Ha Selena ok, Nesibe ok, diğer bir kaç isim ok, onlar kendini bi şekil ispatlamış falcılar, ama bu kadının gerçekten hiçbir olayı yok. Bunun enerji ile falan da alakası yok, kandırmayalım birbirimizi :)

Falcı avukatlığı ile ne alakası var Allah aşkına oturup burda gizem hatunu mu savuncam yani bir kere baktırdım sadece geçmişte iyiydi ama gelecekte çıkan birşey yok henüz ben sizin düşünce tarzınızı eleştirdim ki burda herkes istediğini yazıp çizmekte özgür,arkadaşın dediği gibi Selena veya kendini ispatlamış başka bir falcı olsa bu kadar kafa karıştırıcı olaylar ortaya atılmaz ztn ben sadece bazı düşüncelerin absürdlüğünü söyledim yoksa banane yani kim kime baktırıyosa baktırsın

Dün siz gizem hatunun söylediği birşeyin çıktığını yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.Şimdi insanlara onun avukatlığını yapıyor diyorsunuz.Ben de gizeme baktırdım faceimi bulma ihtimali sıfır.Burdan nasıl bulabilir hadi buldu diyelim bende tip tarifi falan yapmadı.Burdan bulsaydı yapardı saçın şöyle,gözlerin şu renk diye.Ama geçmiş ve anda oldukça başarılıydı,geleceği bilemem.Eğer iddia edildiği gibi geysuyla aynı kişiyse belki soru tarzımdan tanıyıp yazmış da olabilir.Nickimden tanıma şansı yok her sitede farklı nick kullanıyorum.Burda birçok kişi de gizemin kimsenin bilemediği şeyleri bildiğini yazdı.Bu yüzden boş bir yorumcu olduğunu düşünmüyorum.

Valla benim icin online fal kısmı kapandı. Beğendiklerim arasında dedikleri çıkan olursa ara ara ona fal atarım belki, onun dışında yüzünü görmediğim, nasıl ve gerçekten fal baktığına emin olamadığım, hakkımda online araştırma yapıp yapmadığını bilmediğim kişilere para saçmam artık. Telefonda da bundan sonra tek baktıracağım kişi bi ihtimal yiğit, onun da dedikleri çıktığı için degil tarzını sevdigim için, cafe falcilarina zaten gitmiyorum, evde bakan ve beni gercekten etkilebilecek birini bulursam ne ala, yoksa da arkadaşlara fincan kapatmaya devam. Insan kendini fallara kaptirinca sonu gelmiyor, dunyanın parasını saçıyoruz, sonuc? Yok. Belki de gelecegi bu kadar merak etmek tamamen olacakları etkiliyor, belki hayatı oluruna bırakmak gerek.. Zaten hic kimse bırak uzun vadeli gelecegi, yarım saat sonrasında bile ne olacağını bilemez, yapılan sadece olabilitesi en yüksek tahminler, ama hayat bu iste, en yuksek tahmin yerine hic ihtimal vermediğimizi yaşatır bize..

Neyse cok uzun yazdım yine, hayyt ben kaçar kızlar, hepinizin umut ettigi/beklediği/istediği her ne ise gerçekleşir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…