Valla benim icin online fal kısmı kapandı. Beğendiklerim arasında dedikleri çıkan olursa ara ara ona fal atarım belki, onun dışında yüzünü görmediğim, nasıl ve gerçekten fal baktığına emin olamadığım, hakkımda online araştırma yapıp yapmadığını bilmediğim kişilere para saçmam artık. Telefonda da bundan sonra tek baktıracağım kişi bi ihtimal yiğit, onun da dedikleri çıktığı için degil tarzını sevdigim için, cafe falcilarina zaten gitmiyorum, evde bakan ve beni gercekten etkilebilecek birini bulursam ne ala, yoksa da arkadaşlara fincan kapatmaya devam. Insan kendini fallara kaptirinca sonu gelmiyor, dunyanın parasını saçıyoruz, sonuc? Yok. Belki de gelecegi bu kadar merak etmek tamamen olacakları etkiliyor, belki hayatı oluruna bırakmak gerek.. Zaten hic kimse bırak uzun vadeli gelecegi, yarım saat sonrasında bile ne olacağını bilemez, yapılan sadece olabilitesi en yüksek tahminler, ama hayat bu iste, en yuksek tahmin yerine hic ihtimal vermediğimizi yaşatır bize..
Neyse cok uzun yazdım yine, hayyt ben kaçar kızlar, hepinizin umut ettigi/beklediği/istediği her ne ise gerçekleşir insallah :)
Canim bu paranoyayi bizde falcilar yaratti, her yerde degisik isimle gezmeleri sonucta bu siteler kardes site gibi falalem ve bir yolun var tarzlari bile ayni. Heryerde soru kisminda vs farkinda olmadan verdigimiz hayatimiza dair ayrintilar var bu paranoyanin sebebi fal siteleri ve falcilarin para hirsidir bana gore. Keske olsa gizem hatun en cok ben isterim ama su bulanikNe gizem hatunmuş ya.. Kadın bilse suç bilmese suç.. Bilmediği zaman hiçbişey bilemedi diye veryansın ediyoruz.. Bildiği zaman da hemen komple teorileri üretiyoruz.. değişik.. Hiçbişeyden memnun olmayan biziz sanki.
fama bende patladı ya herkese iyi bakıyor galibaKizlar sevgiye 2. kez baktirdim ilkinde genel sorup cok begenmistim bu sefer de ayrintili sordum da fena degildi ama fama' ya temmuz ayinda attigim kahve falinin cok benzeriydi yorum, ayni kisi olduklarini sanmiyorum da garip geldi, benzer durum yasayan var mi? Bir de ilkaya atmistim gecen hafta cok karisik bakmis ya 1 hafta da beklemistim de hayatindaki kendi karisikliklar benim fala da yansimis :) sonuc olarak dayanamayip selenaya da attim nerdeyse 30
Doğrudur ben de falcıların birçoğunun farklı sitelerde çalıştığına inanıyorum.Gizem hatun da büyük ihtimal farklı bir sitede çalışıyordur.Zaten söylentiler de başladı ama kesin değil.Canim bu paranoyayi bizde falcilar yaratti, her yerde degisik isimle gezmeleri sonucta bu siteler kardes site gibi falalem ve bir yolun var tarzlari bile ayni. Heryerde soru kisminda vs farkinda olmadan verdigimiz hayatimiza dair ayrintilar var bu paranoyanin sebebi fal siteleri ve falcilarin para hirsidir bana gore. Keske olsa gizem hatun en cok ben isterim ama su bulanik
fama bende patladı ya herkese iyi bakıyor galibaçok uç şeyler demişti zaten de olmadı da .
ilkayı son falde beğenmedim bende çok karışık birşeyler dedi başta dediği sonda tutmadı çok garipti falı soru sordum cevap vermedi ilk fallarıyla çelişti .sağlam kafayla bakınca ilkay diğerlerinden iyi bence ama .
sevgiye baktırmadım .seleneayada baktırmıcam artık sanırım fal . biraz zaman geçsin bakalım .
fama bana çıkmadı zaten çok uç birşey söylemişti ve de olmadı tabikide . aslında çok güzel birşey demişti ama olmaz demiştim olmadı zaten . fama mavcut durumu belkide biliyor birdaha atmam ona ama .Fama' nin cikan da var cikmayan da var, fama' da biraz saibeli bir falci da ayni konuyu gundeme getirmek istemiyorum, indirimdeyken denenebilir yine de :) ben de ilkayi begenirim ask icin degil de is ile ilgili dedikleri cikmisti en isabet aldigim falcilardan biridir, ozel bir sorum olmadigi icin selenaya attim yoksa sira 2 haftada ancak gelir bana zaten bu fali da ara vermek icin ona gonderdim, cok fal atiyordum eskiden de azalttim simdi, benim cikmayan o kadar coook ki
Marple ben o kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medyadan bulacak herkesi, ona göre tip tarifi yapacak falan filan ya ben buna inanmıyorum. Çook zor.. Herkesi tek tek nasıl bulacak bu kadın.. Bu iddianın saçma olduğunu düşünüyorum. En basiti benim sosyal medya hesabım yok. Beni nasıl buldu ve bildi? Ve baktıran birçok kişi şok olduğunu belirtti burdaCanim bu paranoyayi bizde falcilar yaratti, her yerde degisik isimle gezmeleri sonucta bu siteler kardes site gibi falalem ve bir yolun var tarzlari bile ayni. Heryerde soru kisminda vs farkinda olmadan verdigimiz hayatimiza dair ayrintilar var bu paranoyanin sebebi fal siteleri ve falcilarin para hirsidir bana gore. Keske olsa gizem hatun en cok ben isterim ama su bulanik
Kızlar falcılara dıyoruzda masallah telwede gezerken cocugun adı,annesının adı,dıdısının adı herseyı yazan ınsanlar var acık acık sonra tabı kı gorurler ben bıle okudum yanı merak edıp
O kadar acık acık yazmayın herseyı bende bazen detay verıyorum falda sonra kızıyorum kendıme
bide gızem aksam kacta giriyor
noldu canım kotu bısey degıldır umarımButun fallar patladi bende. Selena,hira,venus,sevgi duman,sehrazat,sedef gediz,huma bal ve dahasi... doktugum paralara aciyorumama hira ve seruven ani iyi biliyor bu bi gercek
Aaaa noldu kiButun fallar patladi bende. Selena,hira,venus,sevgi duman,sehrazat,sedef gediz,huma bal ve dahasi... doktugum paralara aciyorumama hira ve seruven ani iyi biliyor bu bi gercek
Hoşgeldin canım deneyimlerini paylaşırsan sevinirizMerhaba kızlar, bende fal takıntısı olan biri olarak (hem de binnaz ablaya) sizlere katılmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız:)
Hoşgeldin canım deneyimlerini paylaşırsan seviniriz
Çıktı mı peki mügenin dedikleri önemli olan oTabi ki ama emin olun kızlar kimse benim kadar fal takıntılı olamaz herhalde binnazdan toplam 16 falcı denedim, ama birkaç tanesi tavsiye üzerine diğerleri de puanlarına göre denediğim falcılar. Selin İmer, Natali Derinsu, Bade Emren, Burak Aksu, Ekin Sarpen, Esin Güven, Ayşe Melek, Pınar Kurtuluş, Umut Işık, Bilge Özdoğru, Hülya Demir, Tuana Akın, Ayça Zafer, Sezgi Candan, Şevval Erdal, Müge Aydın. En iyisi kimdi diye sorarsanız kesinlikle ama kesinlikle Müge Aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?