Binnaz Abla

Bu fal olayı garip bir şey esasında. Ama yine de ikilemler olsun, moral olsun bi fal ile toparlanıyor bazen. Feci şekilde bağımlılık yapmasa süper olurdu tabii ki. İnsan duymak istediklerini duyunca, üzerine bi de geçmişten bilinen olaylar ile ispat var ise daha bi mutlu oluyor. Çoğu zaman ben de her şey hikaye diye düşünüyorum. Fala inanma falsız da kalma sözü burdan geliyor olsa gerek.

Yine de çok fazla şey bağlamamak gerekir diye düşünüyorum fallara. Hayat zaten akıyor değil mi.

Kizlar sevgiye 2. kez baktirdim ilkinde genel sorup cok begenmistim bu sefer de ayrintili sordum da fena degildi ama fama' ya temmuz ayinda attigim kahve falinin cok benzeriydi yorum, ayni kisi olduklarini sanmiyorum da garip geldi, benzer durum yasayan var mi? Bir de ilkaya atmistim gecen hafta cok karisik bakmis ya 1 hafta da beklemistim de hayatindaki kendi karisikliklar benim fala da yansimis :) sonuc olarak dayanamayip selenaya da attim nerdeyse 30

Canim bu paranoyayi bizde falcilar yaratti, her yerde degisik isimle gezmeleri sonucta bu siteler kardes site gibi falalem ve bir yolun var tarzlari bile ayni. Heryerde soru kisminda vs farkinda olmadan verdigimiz hayatimiza dair ayrintilar var bu paranoyanin sebebi fal siteleri ve falcilarin para hirsidir bana gore. Keske olsa gizem hatun en cok ben isterim ama su bulanik

fama bende patladı ya herkese iyi bakıyor galiba çok uç şeyler demişti zaten de olmadı da .
ilkayı son falde beğenmedim bende çok karışık birşeyler dedi başta dediği sonda tutmadı çok garipti falı soru sordum cevap vermedi ilk fallarıyla çelişti .sağlam kafayla bakınca ilkay diğerlerinden iyi bence ama .
sevgiye baktırmadım .seleneayada baktırmıcam artık sanırım fal . biraz zaman geçsin bakalım .

Doğrudur ben de falcıların birçoğunun farklı sitelerde çalıştığına inanıyorum.Gizem hatun da büyük ihtimal farklı bir sitede çalışıyordur.Zaten söylentiler de başladı ama kesin değil.

Fama' nin cikan da var cikmayan da var, fama' da biraz saibeli bir falci da ayni konuyu gundeme getirmek istemiyorum, indirimdeyken denenebilir yine de :) ben de ilkayi begenirim ask icin degil de is ile ilgili dedikleri cikmisti en isabet aldigim falcilardan biridir, ozel bir sorum olmadigi icin selenaya attim yoksa sira 2 haftada ancak gelir bana zaten bu fali da ara vermek icin ona gonderdim, cok fal atiyordum eskiden de azalttim simdi, benim cikmayan o kadar coook ki

fama bana çıkmadı zaten çok uç birşey söylemişti ve de olmadı tabikide . aslında çok güzel birşey demişti ama olmaz demiştim olmadı zaten . fama mavcut durumu belkide biliyor birdaha atmam ona ama .
ilkay iyidir evet ama bu sefer şaşırttı beni .

kızlar bu seruvene nolmus ya telwede son baktırdıgım zamankı falı yenıden okudumda baska bırısımı baktı bu fala gecen sene bana her falı cıkardı bu hatunun sımdı butun cumlelerı havada ve sorum uzerınden yorum yapmıs o gun okudugumda uzgundum ztn pek dıkkat etmemıstım ama sımdı okuyunca bune ya dedım

Kızlar falcılara dıyoruzda masallah telwede gezerken cocugun adı,annesının adı,dıdısının adı herseyı yazan ınsanlar var acık acık sonra tabı kı gorurler ben bıle okudum yanı merak edıp

O kadar acık acık yazmayın herseyı bende bazen detay verıyorum falda sonra kızıyorum kendıme
bide gızem aksam kacta giriyor

Marple ben o kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medyadan bulacak herkesi, ona göre tip tarifi yapacak falan filan ya ben buna inanmıyorum. Çook zor.. Herkesi tek tek nasıl bulacak bu kadın.. Bu iddianın saçma olduğunu düşünüyorum. En basiti benim sosyal medya hesabım yok. Beni nasıl buldu ve bildi? Ve baktıran birçok kişi şok olduğunu belirtti burda

Ben bu kadında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Bence dostları var. Zaten falcıların çoğunun vardır. Şaşırmamak lazım. Onlarda zaten geleceği göremez. Gelecek olarak çıkmayacağını düşünüyorum. Anlık durum ve geçmiş için baktırılabilir

Bu kadar paranoyayla kafanızı bulandırmayın kızlar.. Biraz mantık diyorum :)seviyorum sizleri

Gizeme baktirmayan bir biz kalmisiz :) seruven benim cok kotu bir faldi yillar sonra soyle olacak boyle olacak seklindeydi patlamasina 2 3 yil var ama :))

Hoşgeldin canım deneyimlerini paylaşırsan seviniriz

Tabi ki ama emin olun kızlar kimse benim kadar fal takıntılı olamaz herhalde binnazdan toplam 16 falcı denedim, ama birkaç tanesi tavsiye üzerine diğerleri de puanlarına göre denediğim falcılar. Selin İmer, Natali Derinsu, Bade Emren, Burak Aksu, Ekin Sarpen, Esin Güven, Ayşe Melek, Pınar Kurtuluş, Umut Işık, Bilge Özdoğru, Hülya Demir, Tuana Akın, Ayça Zafer, Sezgi Candan, Şevval Erdal, Müge Aydın. En iyisi kimdi diye sorarsanız kesinlikle ama kesinlikle Müge Aydın.

Çıktı mı peki mügenin dedikleri önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…