Binnaz Abla

Kizlar huma bal bende patir patir patladi selenaya attim onun da gelecek gecmis devreleri yanmis herseyi birbirine katmis anlayacaginiz o faldan da birsey cikmaz sanirim bu fal isine daha fazla dadanmadan olaylari akisina birakmak en iyisi olacak :)

kızlar derin 2013 e fal baktırmıştım . sanki dediği birşey çıktı gibi . bilginize . tabiki tammaen inanmıyorum ama bir detayı bildi ilginç bir şekilde .

noldu canım kotu bısey degıldır umarım
Bi nefes alamadim canim ya. burda o kadar soyleniyo o oluyo bu oluyo yok bu kisi super bakiyo. nedense bende tik yok kimsenin hic bi dedigi olmuyo. soylenen tarihlerde gecti koru korune medet umuyorum fallardan kendime kiziyorum .sizlerede bilgi veriym dedim patlayanlara dair

İyi yaptin canim benim sikma kendini zamanlar sarkabiliyor ya erken ya gec oluyor insallah cok mutlu olursun sikma canini sen cikanlarda ucundan kiyisindan cikiyor iste

Merhaba arkadaslar, ben de bugun uye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum. Oncelikle hepinize zaman ayirip deneyimlerinizi objektif bi sekilde paylastiginiz icin cok tesekkur ediyorum. Kendimden bahsetmek gerekirse ben hayatimda 2 ay oncesine kadar hic fal baktirmamistim. Ne zaman 2 yillik erkek arkadasimla ayrildik, baska carem kalmadi ve ilk falimi baktirdim. Cunku karsimdaki insan benim sevdigim insan degildi ve kafayi siyirmak uzereydim.
Mentionlara ve takipcilerine baktigimda baya sasirdim, telefondan bakiyormus, herseyi biliyor dediler. Dedim tamam ne kaybederim ki. Bu arada ben Amerikada yasiyorum, parayi western unionla gonderdim ve 1 hafta sonrasina gun verdi. Neyse o gun geldi ve beni aradi. Ilk dedigi sey "ben cok kufurlu konusurum ve ne gorursem soylerim, kaldiramicaksan simdi telefonu kapat". Korktum! Kotu bisey gordu sandim. Neyse sonra eski sevgilimin ismini bilmez mi! Ben sok. Ayrilma sebebinden ayrilma tarihine kadar, eski sevgilimin fiziksel ve karakter ozelliklerine kadar herseyi bildi. Gelecekle ilgili de tarih verdi, 3 hafta sonra doluyor bakalim.
Ayni falci, en yakin arkadasima da bakti yanimda. Resmen aklinizi okuyormus gibi ani ve gecmisi oyle bir biliyor ki.. Ve ne bi soru ne bisey soruyor bakmadan once. Sadece ismini soruyor bu kadar. Yani verdiginiz bilgiden bilmesi veya sordugunuz soruya gore yorum yapmasi durumu yok. En son fali bitince 5 soru hakkiniz var.Arkadasimin baktirma sebebi is ve maddi durumdu benimkinin aksine. Falci full is durumdan konustu. Arkadasimin 3 yildiz duzgun bir iliskisi yok. Falci dedi ki 2 hafta icinde eski sevgililerinden biri (toplamda 2 tane eski sevgilisi var) mesaj aticak. Biz pek ihtimal vermedik cunku 3 yil gecmis ustunden, son konusma tarihlerinin uzerinden de 1 yildan fazla olmus. Dun 1.5 . Haftaydi ve 3 yil onceki sevgilisi mesaj atti. Biz SOK!!!! Umarim arkadasim icin diger dedikleri ve benim icin de gelecek icin dedikleri cikar :)

Onun disindaki online falci deneyimlerim:

Binnazabla Umut Isik: Ehhhhh diyelim.. Analizleri %70 dogru ama aman aman bir fal degildi. Verdigi tarihin dolmasina 5 gun kaldi, sizinle paylasirim.

Benna Kucuker: Benim ve erkek arkadasimin karakter analizinde cok basariliydi, ani biliyor. Gelecek icin dedikleri cikacak mi bekliyorum :)

Bade Emren: Ani cok iyi bildi. Cok guzel bi yorumdu enerjisi cok guzel. Eski erkek arkadasimin dis gorunusunden karakterine kadar yaptigi analiz ve verdigi harfler %100 dogruydu. Gelecek icin bekliyoruz, mutlaka paylasirim :)

7 gun once seruvene attim, 9. Siradaydim. 7 gunun sonunda 6. Siraya ilerleyebildim sonunda!! Ve artik dayanamayip geri cektim.

Bu yukarda bahsettigim 4 falcinin verdigi gunler birebir ayni. Hepsi tam olarak ayni tarihi verdiler. O tarihe kadar beklicem ve eger hala bisey olmazsa Seruvende iptal ettigim faldan kalan creditleri Selenaya kullanacagim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş geldin,

Brooklyn'de mi yaşıyorsun ? Bir süre ben de yaşadım, çok severim.

Bade'ye hiç baktırmadım, ama Benna ve Umut'un pembe tablocu olduğunu söyleyebilirim. Tarih verir beklersin, çıkmaz, bir daha baktırırsın, güzel şeyler söylemiştir çünkü, bir daha çıkmaz . Bende böyle

Tekrar hoş geldin

Yaaa suan cok uzuldum Umut pembe tablocuydu belliydi ama Bennayi cok sevmistim ve cidden umut bulmustum..
Bir de 4 falci ayni anda ayni tarihi verince... Bakalim pozitif dusunelim ki pozitif olsun! :)
Ve evet Williamsburg Brooklyndeyim sen neresindeydin ? :)

Moral bozmayayım ama sonradan da hayal kırıklığı olmasın bence. Benna'yı çok beğenirim, tatlı tatlı yazar, o yüzden tekrar tekrar baktırdım ama.... bende çıkan yok. Umarım sana güzel şeyler nasip olur

Atlantic Avenue, stada çok yakın oturuyordum ben.

Elıf ısık ama ıskambıl ıstedıgınızde guzel yorumlar oda anı bilir o kadar aklına takılan seyler varsa anla ılgılı denenebılır o kadar .

Önceki mesajlarınızda Sezgi Candan hakkında çok bahsetmişsiniz bence çok kötü çünkü o kadar karışık yorumladı ki onun yorumundan sonra kafam allak bullak oldu resmen bence hiç Sezgi'ye baktırmayın kafa karışıklığından başka bir şey değil.

sezgı bende anı bıldı ama zamanda yanıldı bıraz pembe tablocu geldı bana aynı sekılde sevgı dumanda ılk yorumda ıyıdı oda kart yorumlamıs ama olayın akısına gore ısaabetlı bır yorumdu detay vermedım ılkınde ama sonra detay verınce sacmaladı,binnazdaki yorumculardan cok az kişi tuturur genelde ztn deneyıp goruyoruz

canım baska sıtelerdede var falcılar nesibe,rezzan,venus,selena vs bunlar sevılen ve falları bazı ınsanlara cıkan falcılar deneyıp goruyoruz bızde,bırıne cıkan birine cıkmıyor ztn bısey kaybetmıs degılsın denememekle damlaa1

Nesibe de ben de çıkmadı çok ufak ayrıntılar veriyor selena yla kıyaslarsam selena daha net cikanlr var geçmiş biraz karışıyor ama olsun ceren aydını çok merak ediyorum çıkan varmı solediklerinden

Evet var.
Bakalım kim gerçekçi kim yalancı görücez bize de çıkarsa falları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…