Binnaz Abla

Aslında Gülsüme topik mi açsam dye düşündüm illa benim gibi baktıanı boldur çıkıyomu çıkmıyomu diye. Hem böylece anlarız reklamı mı yapılıyo kolpa mı yoksa gerçekten dedikleri çıkıyomu

Ceren aydına baktirmistim ben.15 gün içinde donus olacak dedi ama olmadı.kendisine soru hakkimda yazdım bu durumu barışma vardedi ben yakın tarihler veririm hep dedi.arayacak demesinin üzerinden 1 aydan fazla geçti ama hala donus yok.

Evet ben de merak ediyorum baktiran varsa lutfen yazsin
Baktırmadım ben ilk defa sizden duydum ama şaibeli bir iş var ortada iftirada olabilir gerçeklik payı da bu devirde insanlara güvenmek gerçekten çok zor. O kişiyle olan ilişkileri beni bağlamaz ikisi arasında ama fal bakmıyor kısmı baktıranların ve baktırmak isteyenleri bağlar gerçeklik payı yoksa da bir insanın ne tür olursa olsun ekmeğiyle oynamak yazıktır. Siz isim verdi dediniz fal bakmadan para yatırma işleminde isminizle sosyal medyadan arattırma yaptığında ulaşabilir mi?

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz hiç sorgulamayın yok sosyal medyadan aratmış olabilir mi isimle fln tarzı saçmalıkları bırakın arkadaşlar bulaşmayın böyle insanlara

Canim tek tek aramak degil baska birsey olabilir diyorum site datalarinda bakilmis fallar dolu arsivleri destek aliyor olabilir yuzde yuz guvenmiyorum mantiken canim

Kızlar bana anlık olayda en güvenliğiniz falciyi söyler misiniz?
Selena, İlkay, nur banu, sehrazat, gunes,nesibe vs bir çok falcı gorustugu kimse yok diyor
Fama hira su an biriyle gorusuyor diyor.
Bu konu benim için önemli.anda ongorususune guvendiginiz falcilari yazar misiniz.

Canim tek tek aramak degil baska birsey olabilir diyorum site datalarinda bakilmis fallar dolu arsivleri destek aliyor olabilir yuzde yuz guvenmiyorum mantiken canim
Onu ben de düşündüm ama öyle olsa o sitede baktırdığımız falcıların da herşeyi bilmesi lazım o zaman.. Gizemhatunun özelliği ne ki fallarımızı ona açık yapacaklar.. Herşeyden önce Rezzan site sahibi ama gizemhatun kadar şok edecek hiç fal bakmadı bana mesela

Arkdslar ceren aydin'a baktiran var mı fal sepeti nden çıkan var mı?

Ben baktırdım 2-3 hafta oldu sanırım 4 de olabilir fallar karıştığı için unuttum ama çok beğenmiştim yorumunu. Ama benim fallarda dedikleri uyarıları dinlemediğim için patladı gibi oldu

Söylemediğim şeyleri bilen anda müthiş olan şok eden Sema'ydı bende ama beğenmeyenler de oldu herkese değişiyor

[QUOTEopofol123, post: 42705036, member: 685557"]Söylemediğim şeyleri bilen anda müthiş olan şok eden Sema'ydı bende ama beğenmeyenler de oldu herkese değişiyor[/QUOTE]
Nerde sema bir de ne falı yollamıştın canım?

İyi yaptin canim benim sikma kendini zamanlar sarkabiliyor ya erken ya gec oluyor insallah cok mutlu olursun sikma canini sen cikanlarda ucundan kiyisindan cikiyor iste
Aynen oyle canim ama elde degil artik batirin gemiyi moduna girdim.cok saol insallah sende cok mutlu olursun..

Bende şöyke bi örnek veriyim face im yada hiçbi sosyal medya hesabım yok.nickimde fal sitelerinde burdakiyle farklı venim hep attığım 2_3 falcı vardır.kim kızarsa kızsın.eskiden tellwe naazz dı ki artık yok.ünlülerin falcısıydı.şimdi artık sadece fama.famaya ayda 1 farklı e_mail hesaplarından hem kendim hem sevgilim adına fal atarım her defasında hep tutarlı ve benzer şeyler söyler..şoka sokar beni.bu enerji meselesidir kızlat.bence herkes baktırsın geçsin bu kadar kritiği yapılcak bişey diil fal sanki devlet meselesi Allah aşkına.cidden şüphe ettiğiniz bi durum olurasa o okey bişey dyemem ama her iyi bilen falcıyada .ok atmanın anlamı yok bilse suç bilmese suç.
Bu arada arkadaşım senden niye alıntıladım anlamadım:)) kusura bakkma ve üstüne alınma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…