naz ve fama bende patlamıştır mesela ..Bende şöyke bi örnek veriyim face im yada hiçbi sosyal medya hesabım yok.nickimde fal sitelerinde burdakiyle farklı venim hep attığım 2_3 falcı vardır.kim kızarsa kızsın.eskiden tellwe naazz dı ki artık yok.ünlülerin falcısıydı.şimdi artık sadece fama.famaya ayda 1 farklı e_mail hesaplarından hem kendim hem sevgilim adına fal atarım her defasında hep tutarlı ve benzer şeyler söyler..şoka sokar beni.bu enerji meselesidir kızlat.bence herkes baktırsın geçsin bu kadar kritiği yapılcak bişey diil fal sanki devlet meselesi Allah aşkına.cidden şüphe ettiğiniz bi durum olurasa o okey bişey dyemem ama her iyi bilen falcıyada .ok atmanın anlamı yok bilse suç bilmese suç.
Bu arada arkadaşım senden niye alıntıladım anlamadım:)) kusura bakkma ve üstüne alınma
Haklisin canim acaba adminleri mi taniyor diyorum siteyi yapanlar var vs normalde hic suphelenmem ben biliyorsun tonla fal baktirdim ama burada bir sey var kalip kalip yazmis bana harfler durum hersey dogru hani cok net bilerek yazilmisOnu ben de düşündüm ama öyle olsa o sitede baktırdığımız falcıların da herşeyi bilmesi lazım o zaman.. Gizemhatunun özelliği ne ki fallarımızı ona açık yapacaklar.. Herşeyden önce Rezzan site sahibi ama gizemhatun kadar şok edecek hiç fal bakmadı bana mesela
Nerde sema bir de ne falı yollamıştın canım?[/QUOTE][QUOTEopofol123, post: 42705036, member: 685557"]Söylemediğim şeyleri bilen anda müthiş olan şok eden Sema'ydı bende ama beğenmeyenler de oldu herkese değişiyor
Binnaz abla sitesinde ben ve arkadaşlarımdan baktırdığımız epey falcı olmuş.Ama, çok iyi diyebileceğimiz falcı yok.Boşa giden para ve zaman.Fal sepetindeki Alex yorumlarda o kadar övmüş, övülmüş ama boş sözlerle falı tamamlıyor.
Ani muhteşem bildi. Fizigime kadar.Sende nasıldı arkadaşım gizem hatun,bilebildimi.
Ya bu gizem hatun nerde?Ani muhteşem bildi. Fizigime kadar.
Ya bu gizem hatun nerde?
Ay tamam tamam kızlar falsepetinde, ben de baktırdım. Üzülerek söylüyorum söyledikleri çıkabilecek şeyler değil
Su falı atmıştım Biryolunvar da.[/QUOTE]Nerde sema bir de ne falı yollamıştın canım?
Hayır fal alemde. Senin dediğin medyum gizem tatlim.Ya bu gizem hatun nerde?
Ay tamam tamam kızlar falsepetinde, ben de baktırdım. Üzülerek söylüyorum söyledikleri çıkabilecek şeyler değil
Su falı atmıştım Biryolunvar da.[/QUOTE]Nerde sema bir de ne falı yollamıştın canım?
iR de onu deneyeyim bariB
Su falı atmıştım Biryolunvar da.
Hira bende cikmadi humayi gorucezBinnazda ben nerdeyse bütün katinacılara baktırdım eskiden tutturanlar bu falımda birer birer patladı. Sevgi duman eylülün ortasından sonra dedi gelişen olaya göre patladı, firuzenin verdiği tarih 2 gün sonra patlayacak. Deneye deneye gördüm orda hüma ve hira dışında değecek biri yok. Müge aydın da iyiydi ama bana çok akıl vermişti pek sevmemiştim. Alex bana da öyleydi hatta ben iade aldım 7 dk konuşmuş 4 dkkası aynı şeydi dolandıra dolandıra aynı şeyleri anlatmıştı
Hira bende cikmadi humayi gorucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?