Binnaz Abla

naz ve fama bende patlamıştır mesela ..

Haklisin canim acaba adminleri mi taniyor diyorum siteyi yapanlar var vs normalde hic suphelenmem ben biliyorsun tonla fal baktirdim ama burada bir sey var kalip kalip yazmis bana harfler durum hersey dogru hani cok net bilerek yazilmis

Binnaz abla sitesinde ben ve arkadaşlarımdan baktırdığımız epey falcı olmuş.Ama, çok iyi diyebileceğimiz falcı yok.Boşa giden para ve zaman.Fal sepetindeki Alex yorumlarda o kadar övmüş, övülmüş ama boş sözlerle falı tamamlıyor.

Binnazda ben nerdeyse bütün katinacılara baktırdım eskiden tutturanlar bu falımda birer birer patladı. Sevgi duman eylülün ortasından sonra dedi gelişen olaya göre patladı, firuzenin verdiği tarih 2 gün sonra patlayacak. Deneye deneye gördüm orda hüma ve hira dışında değecek biri yok. Müge aydın da iyiydi ama bana çok akıl vermişti pek sevmemiştim. Alex bana da öyleydi hatta ben iade aldım 7 dk konuşmuş 4 dkkası aynı şeydi dolandıra dolandıra aynı şeyleri anlatmıştı

Ya bu binnaz abla napıyor anlamadım. Sabah baktım 35 tl olan fallar yine 25e düşmüştü şimdi yine 35 olmuş

QUOTE="se-DNA, post: 42697846, member: 693386"]Eeee durum nedir?[/QUOTE]
Ne sen sor ne ben soyliyim karartı içimi. Umarim dedikleri çıkmaz.

B

Su falı atmıştım Biryolunvar da.
iR de onu deneyeyim bari
Bir de bir şey sorucam kaç hira var kızlar? İyi denilen hira hangisi lütfen bir yolun vardaki olmasın ya?[/QUOTE]
Bir yolun var Hira iyi denilen yalniz ben 3 kez baktirdim ilk 2 si iyiydi ama çıkmadı 3.fal tamamen farkliydi ayni kişi bakmadı eminim

Hira bende cikmadi humayi gorucez

Gizem Hatunda başka bir şey var bence. Ya başka bir hesap yada böyle hurilerinden falan destek alıyor Eğer diğer falları okuyabilse Rezzanı daha fazla beğenen çıkar bir de diyelim görüyor; siz diğer falcılara adınız soyadınız boyunuz nasıl göründüğünüz ve facebook adresinizi yazmadığınıza göre görse sadece okur yani kim ne yazmış. Bence gizem hatun burdan okuyor. Yani nasıl desem böyle bekliyoruz ya "gizem falımı hala yorumlamadı" "gizem nerde yaa olsa da atsam" falan diyoruz belki de onlardan yola çıktıktan sonra bizim eski mesajları araştırıp yorum yapıyor olabilir. Bende de ismim falan farklı ama sadece burada bahsettiğim küçük bir şeyi basa basa yazmıştı.

Hira bende cikmadi humayi gorucez

Hira dediğim hira soydan. Şuan galiba dediği bir şeyi yaşıyorum ama umarım çıkmaz. Hüma da hira soydan da geçen sefer tutturmuştu bana ama geçen sefer firuze de tutturmuştu benna da. Şimdi benna patlayalı çok oldu, firuze de 2 güne patlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…