- 3 Şubat 2015
- 108
- 115
- 303
ya bu gizem hatunu bir ben yakalayamadım heralde ne zaman geliyor bu kadınKızlar gizem hatunun 3 harflisi varsa fiziksel özelliği bilmesi çok normal.Benimde fiziksel özelliğimden 1 tanesini bildi.Ama çook uzun süre verdi ,çok moralim bozuldu son falım diyordum ama şimdi son bir fal baktırmak istiyorum
Sabah 9 civarı giriyor,güniçinde de giriyor.Maille bilgilendirme isterseniz mutlaka yakalarsınızya bu gizem hatunu bir ben yakalayamadım heralde ne zaman geliyor bu kadın
rezzan falalemdeki değil mi onun adını duyunca ben de baktırmıştım aynı cümleyi kurmuştu bana da. enayi yerine koyuyorlar resmen ya bu kadar da olmaz. zaten kurduğu cümle saçmasapan bir de herkese aynı saçmalıkları söylüyor demek.Rezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?
Ya hira çıkmasın cidden çıkmasın.ben de iki fal baktirdim bir ay arayla.aynı şeyleri söyledi.birinde gorusuyorlar dedi şimdiiletisimleri bitmek üzere sevgili olmamışlar ama gorustugu biri var dedi.toplamda 6 yıl sonrası ben bir insanı taniyamadiysam da mustehak bana çok canım sıkıldı. Yarın semaya fal yollayacagim artık.
Aynen fal alemde.o an kafam karisikmis bugün eski fallarima bakıyordum da.ne demiş diye4 kez dinledim ccümle aynen bu.rezzan falalemdeki değil mi onun adını duyunca ben de baktırmıştım aynı cümleyi kurmuştu bana da. enayi yerine koyuyorlar resmen ya bu kadar da olmaz. zaten kurduğu cümle saçmasapan bir de herkese aynı saçmalıkları söylüyor demek.
Banada soyle demisti donebilir donmeyebilirde adim atabilir belkiRezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?
falcı değil istatistik uzmanı mübarekBanada soyle demisti donebilir donmeyebilirde adim atabilir belki
Selcuksassa hüma hangi sitede peki? Fal alem hesabını sildim inşallah orda degildir
Bir inci daha rezzandan " seni ariycak ama gorusme olacak diyemem bir hesaplasmaniz olacak ama yuzyuze yayapacaksınız bu hesaplaşmayı"Banada soyle demisti donebilir donmeyebilirde adim atabilir belki
Aynen fal alemde.o an kafam karisikmis bugün eski fallarima bakıyordum da.ne demiş diye4 kez dinledim ccümle aynen bu.
Bir de geçen bir aarkadasa yazmislar kumral bir bayanla gorusuyor sevgilin diye.aynıffalcilar bana da kumral bir bayanla gorusuyor sevgilin senin için hayırlı değil demişler.sayfaları ve dalları okuyunca resmen aynı cümleleri kurmuşlar herkese.
1 ay önce ilkaya attogim falı dinliyorum süreç aynen onun anlattığı gibi.2 ay önce nesibenin dedigiyle ilkayin dediği şeyler hemen hemen aynı.geri kalan tüm fallar bi tutarsızlık bir sacmalik.aynı falcı 3 hafta arayla baktirdigim falda birinde bu kişi senin kaderin, kaderiniz bir sizin demiş 3 hafta sonra da olumlu bir şey yansımadı bana geleceğiniz yok sizin demiş. Saçma sapan fallar... Umut tacirligi yapıyorlar resmen.
Falalem rezzanı normal rezzan ablayla karıştırıp ona atmıştım. O kadın tam bir fiyasko erkek arkadaşın seni zaten 2 aydır aldatıyormuş senin kader noktanda bu yok başka kollara gitmiş vs vs konuşmuştu. Dinlerken öldüm resmen. Ha öyle bir şey var mı yok.
esin güven hakkında ne düşünüyosun hatırladıın çıktığı oldu muTabi ki ama emin olun kızlar kimse benim kadar fal takıntılı olamaz herhalde binnazdan toplam 16 falcı denedim, ama birkaç tanesi tavsiye üzerine diğerleri de puanlarına göre denediğim falcılar. Selin İmer, Natali Derinsu, Bade Emren, Burak Aksu, Ekin Sarpen, Esin Güven, Ayşe Melek, Pınar Kurtuluş, Umut Işık, Bilge Özdoğru, Hülya Demir, Tuana Akın, Ayça Zafer, Sezgi Candan, Şevval Erdal, Müge Aydın. En iyisi kimdi diye sorarsanız kesinlikle ama kesinlikle Müge Aydın.
Yok artık yaa.net konuşmuş kırk yılda bir o da ttmamis sukur.ben fal sepeti Rezzan ablayi da sevmedim ona gore oluyordu bitiyordu adam.en geç ağustosun 7 sinde pişman olup arayacakti.fal sepeti gereksiz pahalı balon falcilarla dolu.bir nesibe, en aazından en az iki ay dönüş yok deyip bildi bir de ayışığın. Denemediğim falcı kalmadı o sitede.gerçekten boş bence.olumsuz yorumlarimi da yayinlamadilar ustelik hiç.Falalem rezzanı normal rezzan ablayla karıştırıp ona atmıştım. O kadın tam bir fiyasko erkek arkadaşın seni zaten 2 aydır aldatıyormuş senin kader noktanda bu yok başka kollara gitmiş vs vs konuşmuştu. Dinlerken öldüm resmen. Ha öyle bir şey var mı yok.
falsepetindeki medyum gizem canım gizem hatun falalemde
Hayır fal alemde. Senin dediğin medyum gizem tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?