Binnaz Abla

Ya hira çıkmasın cidden çıkmasın.ben de iki fal baktirdim bir ay arayla.aynı şeyleri söyledi.birinde gorusuyorlar dedi şimdiiletisimleri bitmek üzere sevgili olmamışlar ama gorustugu biri var dedi.toplamda 6 yıl sonrası ben bir insanı taniyamadiysam da mustehak bana çok canım sıkıldı. Yarın semaya fal yollayacagim artık.

Kızlar gizem hatunun 3 harflisi varsa fiziksel özelliği bilmesi çok normal.Benimde fiziksel özelliğimden 1 tanesini bildi.Ama çook uzun süre verdi ,çok moralim bozuldu son falım diyordum ama şimdi son bir fal baktırmak istiyorum

ya bu gizem hatunu bir ben yakalayamadım heralde ne zaman geliyor bu kadın

Hala fama diyen Meryem diyen Aylin bilgehatun diyeni anlamıyorum burda başka işler Dönüyo eski falcılar selena İlkay nesibe saraylı enerjim uyar uymaz anlarım ama kızlar para döküyoz bir yolun var bu Meryem Aylin fama olayında salak Demiş resmen bize haa falalem rezzanın neler döndüğüne eminim kimler para döküyo o kadar Döktüm hala mesela Meryem Aylin fama dendiğinde insan şüphelenir kusura bakmayınn

Rezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?
rezzan falalemdeki değil mi onun adını duyunca ben de baktırmıştım aynı cümleyi kurmuştu bana da. enayi yerine koyuyorlar resmen ya bu kadar da olmaz. zaten kurduğu cümle saçmasapan bir de herkese aynı saçmalıkları söylüyor demek.

Hira biryolunvardakiyse hiç atmadım bilmiyorum ama başka biri görme konusunda bana en iyisi hüma geldi. Daha önceki falımda kimse bahsetmemişken hüma biri var demişti inanmamıştım ama doğruymuş. Atmadıysan onu önerebilirim yoksa şimdi bana melih gün ve falsepeti rezzan da aynı şeyi dedi hala gördükçe sinirim bozuluyor olmayan bir şeyi var sandılar

Aynen fal alemde.o an kafam karisikmis bugün eski fallarima bakıyordum da.ne demiş diye4 kez dinledim ccümle aynen bu.
Bir de geçen bir aarkadasa yazmislar kumral bir bayanla gorusuyor sevgilin diye.aynıffalcilar bana da kumral bir bayanla gorusuyor sevgilin senin için hayırlı değil demişler.sayfaları ve dalları okuyunca resmen aynı cümleleri kurmuşlar herkese.
1 ay önce ilkaya attogim falı dinliyorum süreç aynen onun anlattığı gibi.2 ay önce nesibenin dedigiyle ilkayin dediği şeyler hemen hemen aynı.geri kalan tüm fallar bi tutarsızlık bir sacmalik.aynı falcı 3 hafta arayla baktirdigim falda birinde bu kişi senin kaderin, kaderiniz bir sizin demiş 3 hafta sonra da olumlu bir şey yansımadı bana geleceğiniz yok sizin demiş. Saçma sapan fallar... Umut tacirligi yapıyorlar resmen.

Selamlaaaarr...

Bir şey soracağım.. Bu Binnaz'daki herkes mi süper olur ya? Tüm yorumcuların altında süper süper muhteşem dehşet yazıyor..
Bir de o kadar çok falcı var ki, sayfada in in bitmiyor resmen..

Şu Sezgi Candan'a taktım. Ama Online yakalayamadım bin yıl oldu. 2 tane alıp offline olunur mu ya. Sıraya bile girsem 50. sırada bile olsam razıyım. En azından bir umudumuz olur.

Rezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?
Banada soyle demisti donebilir donmeyebilirde adim atabilir belki

Falalem rezzanı normal rezzan ablayla karıştırıp ona atmıştım. O kadın tam bir fiyasko erkek arkadaşın seni zaten 2 aydır aldatıyormuş senin kader noktanda bu yok başka kollara gitmiş vs vs konuşmuştu. Dinlerken öldüm resmen. Ha öyle bir şey var mı yok.

Aman ya falsepeti diyecektim.gerçi normal rezzan abla da yuvarlak konuştu çp

eas
esin güven hakkında ne düşünüyosun hatırladıın çıktığı oldu mu

Yok artık yaa.net konuşmuş kırk yılda bir o da ttmamis sukur.ben fal sepeti Rezzan ablayi da sevmedim ona gore oluyordu bitiyordu adam.en geç ağustosun 7 sinde pişman olup arayacakti.fal sepeti gereksiz pahalı balon falcilarla dolu.bir nesibe, en aazından en az iki ay dönüş yok deyip bildi bir de ayışığın. Denemediğim falcı kalmadı o sitede.gerçekten boş bence.olumsuz yorumlarimi da yayinlamadilar ustelik hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…