- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
çok geleceğin bilindiğine bende inanmıyorum , yakın gelecekle ilgili bilenler gördüm, isimle söyleyenler yasadığım yeri tarif edenler vs eğlencesine benim yaptığım yoksa gelecek ne mümkün ama yakın tarih bilgisi var hisleri iyi demekki, o yüzden yuzyuze olursa daha iyi gibi geliyor bana
yaa internetten fal olurmu hiç enerji alışverişi sart
Efsunlar a ben kahve baktirmistim, sen ne baktirdin sekerim?
Ruyanız hayrolsun Emine ye bende baktırmıştım.Boşşş...Tatlım İstanbulda ne kafe ne ev bıraktım fal baktıracağım diye..Şu rüyanız Hayrolsun Emine var..Meşhur 200tl..ona kadar gitmişliğim yüz yüze baktırmışlığım var ama malesef bom boş şahışlar..Şimdi kalkıp yüz yüze baktırın diye bizlere söylemde bulunma.. Geleceği bire bir hiç kimse bilemez..Bu Rabbimize has birşey..ama hisleri doğrulutusunda 3 aşağı 5 yukarı tutturanları da gördüm..Onları da bu online sitelerde buldum..Biri Nesibe,diğer Rezzan abladır...Ötesi,berisi,gerisi bana göre yoktur...Ha sana göre varsa,buyur devam et fal baktırmaya...
kızlar ben hep mobil ödeme yapıyordum ama dünden beri fal sepetinde mobil ödeme yapmaya çalışıyorum telefonuma mesaj gelmiyor daha önce hiç böyle olmamıştı nedendir acaba bilen var mı?
falsepetinde mobil ödemede problem varmış...
Kızlar buarada ben ilkaya bir kaç kez baktırmıştım ilk başlarda çok beğenmesemde daha doğrusu sıradan bir fal gibi gelsede şimdi tekrar dinledimde birçoğuna göre çok daha tutarlı yorumlar yapmış.
ilkay mevcut durumu biraz biliyor. kartların anlamlarını sıralıyor sonrasında. sanki ona zorla fal baktırıyorlarmış gibi bir tavrı vardı. o zaman beğenmemiştim
kızlarr nesıbenın dedıklerını yasıyan varmı ? rezzan ablaya baktırdım aılevı bı konu ıkı kere baktırdım bıraz sıkılmış gıbıydı bu konuyuda falcıfdan başka kımseye anlatamam nesıbe cok tatlı dıllı uzun suredır baktırıyorum ama ınsaşşah dedıgı cıkar(
kızlarr nesıbenın dedıklerını yasıyan varmı ? rezzan ablaya baktırdım aılevı bı konu ıkı kere baktırdım bıraz sıkılmış gıbıydı bu konuyuda falcıfdan başka kımseye anlatamam nesıbe cok tatlı dıllı uzun suredır baktırıyorum ama ınsaşşah dedıgı cıkar(
Çok sevdiğim Rezzan ablamın bir iki ufak tefek şeylerini yaßadım.Ama önemlileri bende de çıkmadı.Nesibe ninde bir dediği olmadı.Diğer söylediklerininde zamanı var.ne nesibenin ne rezzanin hicbir dedigini yasamadim
ilkay mevcut durumu biraz biliyor. kartların anlamlarını sıralıyor sonrasında. sanki ona zorla fal baktırıyorlarmış gibi bir tavrı vardı. o zaman beğenmemiştim
Ben variiimmm :) Nesibem ne soylediyse tam dedigi sekilde yasiyorum.. Yalniz aklima takilan birsey var: Rezzan Abla ile Nesibe ters mi dustuler senin konunda? Bana hic oyle birsey olmadi da ondan sasirdim... İkisi de ne soylerse yasiyorum ben.. Hatta Rezzan abla asti kendini, Halamin vefatindan, amcamin ayaginin catlayacagina kadar soyledi bana ve o soyledikten cok kisa bir sure sonra yasadim ben bunlari...
Vallahi bişey söyliyimmi su iki üç ayl8k fallarımı dinliyorumda ilkay en düzgün en doğru yorumu yapanlardan biriymiş meğer.Ama biz sanki biraz bizlere canım cicim diyen , yoğun sevgi gösterisinde bulunanları burda daha bir ön plâna çıkarıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?