Binnaz Abla

Bende başta öyle düşünüyordum.İnternetten olurmu öyle şey diyordum..Hatta telefonda bile bakılanlar saçma geliyordu..ama oluyor işte..gerçekten başarılı,işini kalbi,yüreği ile yapanları bulduğunda ha oluyormuş diyorsun..Bu yakın ,uzak olayı değil..Şuan ki durumundan yola çıkarak ileriye doğru hisler doğrultusunda yapılan bir iş bu fal olayı..Cidden başarılı insanları da gördüm.. ama pek de kaptırmamak lazım..Büyüklerimiz ne demiş,fala inanma ,falsız da kalma..

yaa internetten fal olurmu hiç enerji alışverişi sart

ilk zamanlar garipsiyodum böyle şeyleri. tek tük olsada içlerinde hisleri kuvvetli olanlarda var, yok değil. Düşüncelerimiz zaten enerjidir. haliyle falda bir enerji işi ama bir enerjinin oluşması için yüz yüze, ya da, yan yana olmaya gerek yok.

falalemde azra erkin var. Hiç baktıran oldumu? Kahvesi iyi, hisleri kuvvetli geldi bana.

Ruyanız hayrolsun Emine ye bende baktırmıştım.Boşşş...

kızlar ben hep mobil ödeme yapıyordum ama dünden beri fal sepetinde mobil ödeme yapmaya çalışıyorum telefonuma mesaj gelmiyor daha önce hiç böyle olmamıştı nedendir acaba bilen var mı?

Kızlar buarada ben ilkaya bir kaç kez baktırmıştım ilk başlarda çok beğenmesemde daha doğrusu sıradan bir fal gibi gelsede şimdi tekrar dinledimde birçoğuna göre çok daha tutarlı yorumlar yapmış.

ilkay mevcut durumu biraz biliyor. kartların anlamlarını sıralıyor sonrasında. sanki ona zorla fal baktırıyorlarmış gibi bir tavrı vardı. o zaman beğenmemiştim

kızlarr nesıbenın dedıklerını yasıyan varmı ? rezzan ablaya baktırdım aılevı bı konu ıkı kere baktırdım bıraz sıkılmış gıbıydı bu konuyuda falcıfdan başka kımseye anlatamam nesıbe cok tatlı dıllı uzun suredır baktırıyorum ama ınsaşşah dedıgı cıkar (

Ben variiimmm :) Nesibem ne soylediyse tam dedigi sekilde yasiyorum.. Yalniz aklima takilan birsey var: Rezzan Abla ile Nesibe ters mi dustuler senin konunda? Bana hic oyle birsey olmadi da ondan sasirdim... İkisi de ne soylerse yasiyorum ben.. Hatta Rezzan abla asti kendini, Halamin vefatindan, amcamin ayaginin catlayacagina kadar soyledi bana ve o soyledikten cok kisa bir sure sonra yasadim ben bunlari...

ne nesibenin ne rezzanin hicbir dedigini yasamadim

ne nesibenin ne rezzanin hicbir dedigini yasamadim
Çok sevdiğim Rezzan ablamın bir iki ufak tefek şeylerini yaßadım.Ama önemlileri bende de çıkmadı.Nesibe ninde bir dediği olmadı.Diğer söylediklerininde zamanı var.

ilkay mevcut durumu biraz biliyor. kartların anlamlarını sıralıyor sonrasında. sanki ona zorla fal baktırıyorlarmış gibi bir tavrı vardı. o zaman beğenmemiştim

Vallahi bişey söyliyimmi su iki üç ayl8k fallarımı dinliyorumda ilkay en düzgün en doğru yorumu yapanlardan biriymiş meğer.Ama biz sanki biraz bizlere canım cicim diyen , yoğun sevgi gösterisinde bulunanları burda daha bir ön plâna çıkarıyoruz.

bende ikisinin söyledikleri başından beri çelişiyor..nesibe yi seviyorum ben ama..hani 2sinin de söyledikleri %100 çıkmadı ama nesibe iyi tatlı bir insan..enerjisi çok güzel

kesinlikle katılıyorum sana..ilkay ın tarz problemi dışında dobarlığına denecek tek kelime yok. kadın doğruya doğru... tellwe de de mesela, ya kime baktırsam "aman da seni çok seviyor tatlım da, aman da şöyle olacak böyle olacak da" bir tek venusamber ilkay gibi demiş. onu da kızdırmışlar mı ne kaç gündür bakmıyor sanırım...

hep diyorum, şu falcılara biraz zaman tanıyın..bir bekleyin zaman geçsin o zaman bakın..ben nesibe nin bir dediği çıktı anında soluğu burda aldım hemen yazdım. ama diğerleri paso durum analizi yapıyor.. ben kendi hayatım için durum analizinin master tezini yapıyorum, 2 dakkalık falda millet nasıl yapacak? bana gelecekten bahset..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…