Binnaz Abla

şimdi burda en çok popüler olan ve "çıktı" denen isimler iyazıcam kendime ilerde referans olsun diye

hüma,hira,nesibe,selena,gizem hatun,serüven,ilkay,fama,sezgi mi sevgi mi öyle biri, başka unuttuğum var mı ha venüs

sıra yaıpcam da kendime herbirine ayda bir belki sırf merakımdan

Bende o hatayı yaptım. Kadın konuşurken bir bıkkın bir negatif enerjili. Birde erkek arkadaşın evli dedi üstüne tüy dikti. Yuh dedirtti resmen :)

Ay kadının ekmeğine taş koyuyormuşum neredeyse gizem hatuna baktırmadım kızlar medyum gizemi tavsiye etmem ama söyliyim konusu açılmışken

Medyum gizemi altındaki yorumlar hariç kimse tavsiye etmiyor zaten sanırım :) paragöz olduğunu duymuştum ben de hiç atmadım o yüzden

Aynen canım bu falcıyı online yakalama olayını bende sevmiyorum. Bu yönden telwenin sistemi çok iyi.

Aynen gereksiz pahalı 15 tl birikmiş birine onla öylesine kahve falı attım 2 gün geçti keyfi gelcek de yorumluycak. Dün ayışığına ilk defa attım beğendim ama çok süper gelmedi bana. Atmam sanırım bir daha. Nesibeyle hale yıldırımı sevdim ben de orda. Melih gün de rezzandan farksızdı aynı şeyi o da dedi sen zaten aldatılıyormuşsun diye. İkisinden de üst üste aynı şeyi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm resmen ama adam gibi falcılar adam gibi baktılar tabi. Takip et butonu gibi engelleme olsa melihle rezzanı.engellerim direk gördükçe sinirim bozuluyor

Falalemde burc tekdemiri denedim superdi ya boyle beklemiyordum.tanidik birimi acaba bile dedim.cok sasirtti beni.baktiran varmi.ayni zamani verdi diger falcilarla.

Ay hakkınıyyemeyim hayatında biri yok seninkinin demiş emin olarak aha su anda tedirgin oldum, kesin biri var hira hakli
Yok canım ya yanlış gösteren saat bile günde bi kere doğru gösteriyor. Kadini falcı diye almışlar yılda bir bi doğruyu söylemiştir. Sen rahat ol :)

Benim anlamadigim gizem hatun baktiran kisinim neden tipini karakterini tarif ediyor ben bilmiyor muyum tipimi :)) ama yine de kadini cok merak ettim akillanmiyorum ben neyse ki hic online gormedim ve gorsem bile kahve icmedigimden fal atamam :)

Aynı şeyi ben de düşündüm ama bak tipini biliyorum diğer diyeceklerim de doğru yani diye daha etkileyici olmak için taktik olabilir :) ben hiç yakalamadım onu ya fal resimleri bile hazır kadını dakikayla kaçırıyorum hep

Ahaha ben attim yine fama' ya :) aciklayabilirim ama indirimdeydi dayanamadim, napiiim fal konusunda zayifim

Icersem kahve ben de fotolarini cekeyim bari dursun telefonda :) ama oyle olur mu ya bana sanki kahve kapattiginda bakilmali gibi gelio :)) bir de burdan tespit ettiyse kadin mesela benim yazio profilde sac rengim vs ama boya tabi ahaha ben de hep bunu merak etmisimdir acaba biri benim birlikte oldugum kisi icin fal baktirsa benim icin falci ne der

Ayisigi benim de gereksiz birkac seyimi bilmisti benden hoslanan birkac kisiden bahsetmisti de nerde gereksiz onemsiz onlari biliorlar zaten

[QUOTyıldırım 9, post: 42706493, member: 694878"]Aynen gereksiz pahalı 15 tl birikmiş birine onla öylesine kahve falı attım 2 gün geçti keyfi gelcek de yorumluycak. Dün ayışığına ilk defa attım beğendim ama çok süper gelmedi bana. Atmam sanırım bir daha. Nesibeyle hale yıldırımı sevdim ben de orda. Melih gün de rezzandan farksızdı aynı şeyi o da dedi sen zaten aldatılıyormuşsun diye. İkisinden de üst üste aynı şeyi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm resmen ama adam gibi falcılar adam gibi baktılar tabi. Takip et butonu gibi engelleme olsa melihle rezzanı.engellerim direk gördükçe sinirim bozuluyor[/QUOTE]
Hale yildirim bana net tarih verdi ve çıkmadı.ayışığınekim aayında dedi ama bakalım.sana da zaman verdi mi peki?
Rezzanlardan sogudum ya.orda karmen diye biri var yeniyken ona tarot baktirdim soru sordum 15 günmu 10 ggünmu ne sonra cevap vvermis bu kadın kim ne diyor diye cevabına baktım sure olarak da 8 ay sonra dedi .Gülşen mi aglasam mi bilemedim:))

="zekikadin, post: 42706602, member: 672700"]Yok canım ya yanlış gösteren saat bile günde bi kere doğru gösteriyor. Kadini falcı diye almışlar yılda bir bi doğruyu söylemiştir. Sen rahat ol :)[/QUOTE]
Umarim öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…