Ahahahahahah koptum yaBir inci daha rezzandan " seni ariycak ama gorusme olacak diyemem bir hesaplasmaniz olacak ama yuzyuze yayapacaksınız bu hesaplaşmayı"
Bende o hatayı yaptım. Kadın konuşurken bir bıkkın bir negatif enerjili. Birde erkek arkadaşın evli dedi üstüne tüy dikti. Yuh dedirtti resmen :)Yok artık yaa.net konuşmuş kırk yılda bir o da ttmamis sukur.ben fal sepeti Rezzan ablayi da sevmedim ona gore oluyordu bitiyordu adam.en geç ağustosun 7 sinde pişman olup arayacakti.fal sepeti gereksiz pahalı balon falcilarla dolu.bir nesibe, en aazından en az iki ay dönüş yok deyip bildi bir de ayışığın. Denemediğim falcı kalmadı o sitede.gerçekten boş bence.olumsuz yorumlarimi da yayinlamadilar ustelik hiç.
Ay hakkınıyyemeyim hayatında biri yok seninkinin demiş emin olarak aha su anda tedirgin oldum, kesin biri var hira hakliBende o hatayı yaptım. Kadın konuşurken bir bıkkın bir negatif enerjili. Birde erkek arkadaşın evli dedi üstüne tüy dikti. Yuh dedirtti resmen :)
Ay kadının ekmeğine taş koyuyormuşum neredeysegizem hatuna baktırmadım kızlar medyum gizemi tavsiye etmem ama söyliyim konusu açılmışken
Aynen canım bu falcıyı online yakalama olayını bende sevmiyorum. Bu yönden telwenin sistemi çok iyi.Selamlaaaarr...
Bir şey soracağım.. Bu Binnaz'daki herkes mi süper olur ya? Tüm yorumcuların altında süper süper muhteşem dehşet yazıyor..
Bir de o kadar çok falcı var ki, sayfada in in bitmiyor resmen..
Şu Sezgi Candan'a taktım. Ama Online yakalayamadım bin yıl oldu. 2 tane alıp offline olunur mu ya. Sıraya bile girsem 50. sırada bile olsam razıyım. En azından bir umudumuz olur.
Yok artık yaa.net konuşmuş kırk yılda bir o da ttmamis sukur.ben fal sepeti Rezzan ablayi da sevmedim ona gore oluyordu bitiyordu adam.en geç ağustosun 7 sinde pişman olup arayacakti.fal sepeti gereksiz pahalı balon falcilarla dolu.bir nesibe, en aazından en az iki ay dönüş yok deyip bildi bir de ayışığın. Denemediğim falcı kalmadı o sitede.gerçekten boş bence.olumsuz yorumlarimi da yayinlamadilar ustelik hiç.
Yok canım ya yanlış gösteren saat bile günde bi kere doğru gösteriyor. Kadini falcı diye almışlar yılda bir bi doğruyu söylemiştir. Sen rahat ol :)Ay hakkınıyyemeyim hayatında biri yok seninkinin demiş emin olarak aha su anda tedirgin oldum, kesin biri var hira hakli
Kahve içerken sevgilinin adına içip kapat.Falı yollarken de sevgilinin bilgilerini ver doğum tarihini falankızlar bu sevgili adına fal nasıl atıyosunuz fal atıp oymussunuz gibi mi yapıyosunuz?
Benim anlamadigim gizem hatun baktiran kisinim neden tipini karakterini tarif ediyor ben bilmiyor muyum tipimi :)) ama yine de kadini cok merak ettim akillanmiyorum ben neyse ki hic online gormedim ve gorsem bile kahve icmedigimden fal atamam :)
Hala fama diyen Meryem diyen Aylin bilgehatun diyeni anlamıyorum burda başka işler Dönüyo eski falcılar selena İlkay nesibe saraylı enerjim uyar uymaz anlarım ama kızlar para döküyoz bir yolun var bu Meryem Aylin fama olayında salak Demiş resmen bize haa falalem rezzanın neler döndüğüne eminim kimler para döküyo o kadar Döktüm hala mesela Meryem Aylin fama dendiğinde insan şüphelenir kusura bakmayınn
Koptum ya papatya falı gibiRezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?
Aynı şeyi ben de düşündüm ama bak tipini biliyorum diğer diyeceklerim de doğru yani diye daha etkileyici olmak için taktik olabilir :) ben hiç yakalamadım onu ya fal resimleri bile hazır kadını dakikayla kaçırıyorum hep
Aynen gereksiz pahalı 15 tl birikmiş birine onla öylesine kahve falı attım 2 gün geçti keyfi gelcek de yorumluycak. Dün ayışığına ilk defa attım beğendim ama çok süper gelmedi bana. Atmam sanırım bir daha. Nesibeyle hale yıldırımı sevdim ben de orda. Melih gün de rezzandan farksızdı aynı şeyi o da dedi sen zaten aldatılıyormuşsun diye. İkisinden de üst üste aynı şeyi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm resmen ama adam gibi falcılar adam gibi baktılar tabi. Takip et butonu gibi engelleme olsa melihle rezzanı.engellerim direk gördükçe sinirim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?