Binnaz Abla

Beni belki facede bulur ama tipimi tarif etmesine çok takılmam gereksiz mevzu bence:) bilmem ki ya kapatıldığında göndermek gerekse ben hiç yakalayamam o kadını ya bir kere denk geldi onda da ödeme yaparken onay vermemişim kaldı öyle şimdi kadını bekliyorum denk gelirse diye

Ayisigi benim de gereksiz birkac seyimi bilmisti benden hoslanan birkac kisiden bahsetmisti de nerde gereksiz onemsiz onlari biliorlar zaten

Ayışığı da bana yorum yaz olur mu dedi benim hoşuma gitmedi o da. Öyle şeyler ters tepiyor bana göre beğenirsem zaten yazıyorum ama öyle diyince anında soğuyorum. Tellwedeki fallarımı kurcalarken buldum geçen sene rehbere baktırmıştım şimdi başka yere geçmiş . Ne falı baktırdım bilmiyorum ama iğrenç bakmış düşük puan verince de niye düşük verdin demiş e beğenmedim mecbur muyum sonuçta

Sizin bahsettiğiniz Hira Soydan sa ben de henüz falı patlamayan nadir kişilerden biri. Dedigi gibi aylardir gelişme olmuyor uyarmıştı beni

Yok bir yolun var hira benim sordugum.bir yolun var hiranin patlayan dallarını duymaya ihtiyacım var kızlar ya.

aristember: 669109 .!.:
o tabii emin ol.Benim eksin arayacağını,barışacağımızı söylemişti hiçbiri olmadı
Hadi ya bana da onu dedi ama hayirli degil dedi.basladigi gibi bitcek dedi bir de baskasiyla gorusuyor dedi. bana dedigi cikmasa keske.hey Allahim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…