oyle yapıom ztn cnm ben sandımki farklı mailden erkekmisim gibi atcamKahve içerken sevgilinin adına içip kapat.Falı yollarken de sevgilinin bilgilerini ver doğum tarihini falan
bende begenmiştim cnmFalalemde burc tekdemiri denedim superdi ya boyle beklemiyordum.tanidik birimi acaba bile dedim.cok sasirtti beni.baktiran varmi.ayni zamani verdi diger falcilarla.
Kart gibi degildi hic kartta gormesi imkansiz bazi ayrintilari verdi sendede oylemiydibende begenmiştim cnm
bende kahveydi cnm ben kahve atmstm baya iyi yorumladı..Kart gibi degildi hic kartta gormesi imkansiz bazi ayrintilari verdi sendede oylemiydi
vt Ben onun adina baska mailden uye olup atmistim ole zaten erkekmisin gibiiioyle yapıom ztn cnm ben sandımki farklı mailden erkekmisim gibi atcam
İlk defa fal aleme atmışsın.Demek ki gizemin eski falları okuma gibi bir durumu yok.Olsa zaten rezzan fal alemin sahibi her falı okur herkesi şok ederdi burda.Ani muhteşem bildi. Fizigime kadar.
:) oyle daha mı iyi oluyo? fark ediyo mu?E
vt Ben onun adina baska mailden uye olup atmistim ole zaten erkekmisin gibiii
Icersem kahve ben de fotolarini cekeyim bari dursun telefonda :) ama oyle olur mu ya bana sanki kahve kapattiginda bakilmali gibi gelio :)) bir de burdan tespit ettiyse kadin mesela benim yazio profilde sac rengim vs ama boya tabi ahaha ben de hep bunu merak etmisimdir acaba biri benim birlikte oldugum kisi icin fal baktirsa benim icin falci ne der
Ayisigi benim de gereksiz birkac seyimi bilmisti benden hoslanan birkac kisiden bahsetmisti de nerde gereksiz onemsiz onlari biliorlar zaten
Falalemde burc tekdemiri denedim superdi ya boyle beklemiyordum.tanidik birimi acaba bile dedim.cok sasirtti beni.baktiran varmi.ayni zamani verdi diger falcilarla.
Daha vAr patlamasinaYok bir yolun var hira benim sordugum.bir yolun var hiranin patlayan dallarını duymaya ihtiyacım var kızlar ya.
Benim çoktan patladı.Anda ve geçmişte de iyi değildi zaten.Yok bir yolun var hira benim sordugum.bir yolun var hiranin patlayan dallarını duymaya ihtiyacım var kızlar ya.
Patlayacak seyler miydi peki yani istedigin gibiyse patlamasin tabi amaDaha vAr patlamasina
Ayyy icime su serptin canim ya.bir yolun vardaki hira değil mi bu?aristocan .!.:Benim çoktan patladı.Anda ve geçmişte de iyi değildi zaten.
o tabii emin ol.Benim eksin arayacağını,barışacağımızı söylemişti hiçbiri olmadıAyyy icime su serptin canim ya.bir yolun vardaki hira değil mi bu?
esas konu ciksin tabi kiPatlayacak seyler miydi peki yani istedigin gibiyse patlamasin tabi ama
Hadi ya bana da onu dedi ama hayirli degil dedi.basladigi gibi bitcek dedi bir de baskasiyla gorusuyor dedi.aristember: 669109 .!.:o tabii emin ol.Benim eksin arayacağını,barışacağımızı söylemişti hiçbiri olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?