- 3 Şubat 2015
- 108
- 115
- 303
Yoo yoo ben yasamayim sana ciksin olumluysa fali ama bana tutmasin.fali cikacaksa donmesin bile yeter ki cikmasin falidonepost: 42707639 .!.:esas konu ciksin tabi kibenim ztn patlarsa hepsi patlicak bir kc kisi haric bn bi kac dedigi seyide yasadim hiranin
yok ya o öyle falları çıkan birisi değil,zaten yeni bir falcı diye biliyorum.Hadi ya bana da onu dedi ama hayirli degil dedi.basladigi gibi bitcek dedi bir de baskasiyla gorusuyor dedi.bana dedigi cikmasa keske.hey Allahim ya
Onee ya oylee oyle bisey olsa bilee insan boyle mi der bide bunlarin evlenseniz bile ayrilirsiniz modelleri var bu nasil biseydir yani sanki ani biliyorlarda bide ahkam keserler, bak bana nesibe olumsuz bisey dedi sana sevgilin bi konuda yalan soyluyor dedi ve dogru cikti ama kadin insan gibi soyledi nedir bu yani terbiyesiz hic takma kafana burda cikti diyede duymadim ben o kadini hic takilma nolursun kendinide uzmeHadi ya bana da onu dedi ama hayirli degil dedi.basladigi gibi bitcek dedi bir de baskasiyla gorusuyor dedi.bana dedigi cikmasa keske.hey Allahim ya
o tabii emin ol.Benim eksin arayacağını,barışacağımızı söylemişti hiçbiri olmadı
Bana da tam tersi pembe tablo çizmişti tam tersi oldu.Takılma onun sözlerine,aslında hiçbir falcının söylediğine çok takılmamak lazım.ayy bunu duymak bnimde içimi rahatlattı inşallah bendede patlar çünkü hiiiiiiç istemediğim bi kaç şey söylemişti istediğim işle ilgili kaderinde yok vs..
En son 5 gun once sehrazata atmistim duramadim resmen bu fal oncesi kafam rahatti.simdi tekrar kotu oldum herkese fal atasim geliyor hayir diyorum.oyle de olsa olumlu degil falan de.baristiginiz gibi bitecek aliskanlik haline gelmis dedi.kendimi toplamaya calisiyorum bakalim.bu kadar etkilenmem de dogru degil aslinda ama iste elinde olmuyor insaninOnee ya oylee oyle bisey olsa bilee insan boyle mi der bide bunlarin evlenseniz bile ayrilirsiniz modelleri var bu nasil biseydir yani sanki ani biliyorlarda bide ahkam keserler, bak bana nesibe olumsuz bisey dedi sana sevgilin bi konuda yalan soyluyor dedi ve dogru cikti ama kadin insan gibi soyledi nedir bu yani terbiyesiz hic takma kafana burda cikti diyede duymadim ben o kadini hic takilma nolursun kendinide uzme
eas
esin güven hakkında ne düşünüyosun hatırladıın çıktığı oldu mu
Canim bende oyleyim kendimi kaptiriyorum baktiriyorum ama boyle bi kac tane iyi falci disinda pek sozune inanmamak lazim boyle insanlarin o yuzden sikma canini ben hic baktirmadim o kadina o yuzden bisey diyemiycemEn son 5 gun once sehrazata atmistim duramadim resmen bu fal oncesi kafam rahatti.simdi tekrar kotu oldum herkese fal atasim geliyor hayir diyorum.oyle de olsa olumlu degil falan de.baristiginiz gibi bitecek aliskanlik haline gelmis dedi.kendimi toplamaya calisiyorum bakalim.bu kadar etkilenmem de dogru degil aslinda ama iste elinde olmuyor insanin
Bana da tam tersi pembe tablo çizmişti tam tersi oldu.Takılma onun sözlerine,aslında hiçbir falcının söylediğine çok takılmamak lazım.
Yok canım yok hiç öyle birşey gelmedi aklıma.İnşallah hepimizin istediği olsun vakitliceevet doğru diyosunuz.. yanlız ben suan farkettim size keşke çıksaymış kusura bakmayın sanki sizin beklentinizin çıkmamasına sevinmişim gibi algılanabilir, alıntım farklı olmuş.. inşallah herşey hepimizin istediği gibi olurda kurtuluruz bu fallardan..
Tam bir uyduruk bakimRezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?
Bir yolun var serkan tek ten yorumum geldi herseyi bilmis.bilginize bnmkiyle mesafeye kadar .
şimdi hepimiz huraaaaaaaaHadi çok mu iyiydi
Aynen ya 2 aydir isi gucu birakip fal baktiriyorum.en kucuk bir soze umutlanip mutlu olup kendimi kandiriyorum resmen.audraypost: 42708042 .!.:Canim bende oyleyim kendimi kaptiriyorum baktiriyorum ama boyle bi kac tane iyi falci disinda pek sozune inanmamak lazim boyle insanlarin o yuzden sikma canini ben hic baktirmadim o kadina o yuzden bisey diyemiycembide detay verdiysen eger kotu biseyden boyle yorum yapmis olabilir sen ic sesini dinle bak ben bi olay yasadim ve bunu kimse soylemedi benim icime dogdu bu olay allah hic birseyi gizli birakmiyor sen sikma canini olucagi varsa olur uzulme sikma bosuna canini,biz ani yasamiyoruz bunu unutuyoruz en buyuk hatamiz bu bizim
Yok kuzu bu dgrleri gibi degil yazim konusma farkli tanidik dgl arap asilli gibi.şimdi hepimiz huraaaaaaaa
aman kızlar rahat duralım hele yazılıysa ıkı kere dusunelım =)
Ben de demiştim birkaç gün önce Serkan Tek çok iyiHadi çok mu iyiydi
Bnmki yer degskligi ypti malum ben im durumu aynen doktu kizi fln baya bgndim.bugun denedgm iki kiside iyiydiHadi çok mu iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?