Binnaz Abla

donepost: 42707639 .!.:
esas konu ciksin tabi kibenim ztn patlarsa hepsi patlicak bir kc kisi haric bn bi kac dedigi seyide yasadim hiranin
Yoo yoo ben yasamayim sana ciksin olumluysa fali ama bana tutmasin.fali cikacaksa donmesin bile yeter ki cikmasin fali

Hadi ya bana da onu dedi ama hayirli degil dedi.basladigi gibi bitcek dedi bir de baskasiyla gorusuyor dedi. bana dedigi cikmasa keske.hey Allahim ya
Onee ya oylee oyle bisey olsa bilee insan boyle mi der bide bunlarin evlenseniz bile ayrilirsiniz modelleri var bu nasil biseydir yani sanki ani biliyorlarda bide ahkam keserler, bak bana nesibe olumsuz bisey dedi sana sevgilin bi konuda yalan soyluyor dedi ve dogru cikti ama kadin insan gibi soyledi nedir bu yani terbiyesiz hic takma kafana burda cikti diyede duymadim ben o kadini hic takilma nolursun kendinide uzme

ayy bunu duymak bnimde içimi rahatlattı inşallah bendede patlar çünkü hiiiiiiç istemediğim bi kaç şey söylemişti istediğim işle ilgili kaderinde yok vs..
Bana da tam tersi pembe tablo çizmişti tam tersi oldu.Takılma onun sözlerine,aslında hiçbir falcının söylediğine çok takılmamak lazım.

En son 5 gun once sehrazata atmistim duramadim resmen bu fal oncesi kafam rahatti.simdi tekrar kotu oldum herkese fal atasim geliyor hayir diyorum.oyle de olsa olumlu degil falan de.baristiginiz gibi bitecek aliskanlik haline gelmis dedi.kendimi toplamaya calisiyorum bakalim.bu kadar etkilenmem de dogru degil aslinda ama iste elinde olmuyor insanin

eas

esin güven hakkında ne düşünüyosun hatırladıın çıktığı oldu mu

Esin Güven hiçbir şey bilemedi canım, soru sorduğumda da hep geçiştirme yaptı. Yengeç burcu olmasına rağmen açıkçası pek hisli değildi ya da bilgilerine öylesine yengeç burcu yazmış. Ben Esin'i tavsiye etmiyorum kimseye açıkçası. Neden sadece Esin Güven'i sordun ona mı baktırmayı düşünüyorsun?

Canim bende oyleyim kendimi kaptiriyorum baktiriyorum ama boyle bi kac tane iyi falci disinda pek sozune inanmamak lazim boyle insanlarin o yuzden sikma canini ben hic baktirmadim o kadina o yuzden bisey diyemiycem bide detay verdiysen eger kotu biseyden boyle yorum yapmis olabilir sen ic sesini dinle bak ben bi olay yasadim ve bunu kimse soylemedi benim icime dogdu bu olay allah hic birseyi gizli birakmiyor sen sikma canini olucagi varsa olur uzulme sikma bosuna canini,biz ani yasamiyoruz bunu unutuyoruz en buyuk hatamiz bu bizim

Bana da tam tersi pembe tablo çizmişti tam tersi oldu.Takılma onun sözlerine,aslında hiçbir falcının söylediğine çok takılmamak lazım.

evet doğru diyosunuz.. yanlız ben suan farkettim size keşke çıksaymış kusura bakmayın sanki sizin beklentinizin çıkmamasına sevinmişim gibi algılanabilir, alıntım farklı olmuş.. inşallah herşey hepimizin istediği gibi olurda kurtuluruz bu fallardan..

Yok canım yok hiç öyle birşey gelmedi aklıma.İnşallah hepimizin istediği olsun vakitlice

Aynen ya 2 aydir isi gucu birakip fal baktiriyorum.en kucuk bir soze umutlanip mutlu olup kendimi kandiriyorum resmen. 2.Falim bu kendisine ilkinde de bir ay once benzer seyler soyledi tabi daha yumusak tabirle.ya acaba herkes hakli da ben bu kadar yilda taniyamadim mi diyorum tum enerjim gitti ya. su bir gercek ama seven insan gitmezya.biz ani yasayamiyoruz gercekten gecemiz gunduzumuz birbirine giriyor.falci bekliyoz gecenin saat ikisinde ucunde ya da sabahin korunde.onlar hayatlarina bakiyor.insallah oyle bir sey varsa da rabbim gozume sokarcasina gosterir.bittiyse biter bu belirsizlik kotu.ona gore ben de hayatimi duzene koyarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…