Binnaz Abla

kızlar binnazdaki kredimi kime kullanmalıyım ya? Kötünün iyisi bir isim var mı? sezgi 27.5 yapmış zaten yakalayamıyorum da hümayada kredim yetmiyo.

İnsanlar kişisel bilgilerini kafede mi paylaşıyorlar.
Aslında bu durum hukuksal olarak da sıkıntı yaratur.
Şaşkınım şu anda, ben de bi falcıya doğum tarihi ve doğduğum şehri söylemiştim. Ama baktığı falda o bilgiler isteniyordu zaten. Bir çeşit analizdi. Tabii ki cafede değil de o kişinin falında paylaştım.

Canim tek tek aramak degil baska birsey olabilir diyorum site datalarinda bakilmis fallar dolu arsivleri destek aliyor olabilir yuzde yuz guvenmiyorum mantiken canim

Ben daha önce falcıların birbirlerinden bilgi aldıklarına dair bir şeyelr duymuştum. Kimsenin günahını da almak istemem ama bu konu kafede aleni konuşuluyordu okudum. zaten falcıların çoğu arkadaşmış. Ayrıca biryolun var da buna benzer daha saçma şeyler olduğunu söylediler. Onlar yazarken mutfakta idim, dönüp geriye doğru okudum. İddiada bulunan kişi maalesef gitmişti.
Ama hep aklıma takılmıştır bu konu.

yok canım ben duvarda gordum baya acık acık yazmızlar su su soyle soyle dıye,falda ıstenırse o ayrı falcıyla senın aranda ztn onun ozel olması lazım ama heryerede yazmak dogru degıl

Rezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?

"Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz "

bENCE MÜZİK DİNLEMEKLE MEŞGULMÜŞ

yok canım ben duvarda gordum baya acık acık yazmızlar su su soyle soyle dıye,falda ıstenırse o ayrı falcıyla senın aranda ztn onun ozel olması lazım ama heryerede yazmak dogru degıl

Millet kafayı yemiş. Biz de kendimizi falkolik sanıyoruz

suan bakiyorumda hüma balin fiyati artmis bide yorumlarda herkes ucmus durumda ...bu kadinin dedigi hicbirsey ucundan Bile tutmadi bende bide kendinden okadar emin konusuyorki
Maya demiride ayni kategoriye koyuyorum
Aynen ben de de öyle oldu 2 si de boş tek bir şey bile mi çıkmaz ya o kadar kesin konuşmaya

Bugün tüm baktirdigim fallari yani bu 6 ay icindeki zaman diliminde, tekrar okudum ve dinledim veee sonuc faso fiso gercekten hic biri ucundan kiyisindan gelecege dair hic bir sey bilememis ..bilemezde zaten.
Artik 4 aydir fal baktirmiyorum ve nekadar dogru bir sey yaptigimin farkina vardim... Bosa ümitlenib cikmadiginda yeniden fal baktiran bir insan haline gelmisdim 1 yil icinde ...Benim herkese tavsiyem rahatlamak namina olsa bile fal baktirmayalim ,cikmayacagini biluyoruz zaten harcadigimiz o paraya yazik.

Gelecege bakmayalim Ani yasayalim olucagi varsa olan oluyor zaten

Bugün tüm baktirdigim fallari yani bu 6 ay icindeki zaman diliminde, tekrar okudum ve dinledim veee sonuc faso fiso gercekten hic biri ucundan kiyisindan gelecege dair hic bir sey bilememis ..bilemezde zaten.
Artik 4 aydir fal baktirmiyorum ve nekadar dogru bir sey yaptigimin farkina vardim... Bosa ümitlenib cikmadiginda yeniden fal baktiran bir insan haline gelmisdim 1 yil icinde ...Benim herkese tavsiyem rahatlamak namina olsa bile fal baktirmayalim ,cikmayacagini biluyoruz zaten harcadigimiz o paraya yazik.

Gelecege bakmayalim Ani yasayalim olucagi varsa olan oluyor zaten

Selendmi boom olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…