Bnmki yer degskligi ypti malum ben im durumu aynen doktu kizi fln baya bgndim.bugun denedgm iki kiside iyiydi
Bn degil Arkds anladi hayr kuzu yer dgstrme kimse bilmiyor ki yeni olay oeskı fallardaki detaylar mı peki donatella ? ayrıca nerden anladın kız arap asıllı oldugunu :)
Senin faldan etkilenip denedimBen de demiştim birkaç gün önce Serkan Tek çok iyi
Kızlar falcılara dıyoruzda masallah telwede gezerken cocugun adı,annesının adı,dıdısının adı herseyı yazan ınsanlar var acık acık sonra tabı kı gorurler ben bıle okudum yanı merak edıp
O kadar acık acık yazmayın herseyı bende bazen detay verıyorum falda sonra kızıyorum kendıme
bide gızem aksam kacta giriyor
Kızlar falcılara dıyoruzda masallah telwede gezerken cocugun adı,annesının adı,dıdısının adı herseyı yazan ınsanlar var acık acık sonra tabı kı gorurler ben bıle okudum yanı merak edıp
O kadar acık acık yazmayın herseyı bende bazen detay verıyorum falda sonra kızıyorum kendıme
bide gızem aksam kacta giriyor
Canim tek tek aramak degil baska birsey olabilir diyorum site datalarinda bakilmis fallar dolu arsivleri destek aliyor olabilir yuzde yuz guvenmiyorum mantiken canim
İnsanlar kişisel bilgilerini kafede mi paylaşıyorlar.
Aslında bu durum hukuksal olarak da sıkıntı yaratur.
Şaşkınım şu anda, ben de bi falcıya doğum tarihi ve doğduğum şehri söylemiştim. Ama baktığı falda o bilgiler isteniyordu zaten. Bir çeşit analizdi. Tabii ki cafede değil de o kişinin falında paylaştım.
Rezzanin bana baktığı faldaki cümleyi kuruyorum." seni derin derin dusunuyor duygular çok yoğun ve senden kolay vazgecmez ama seviyor diyemem ama sevmiyor da değil"
Ben buradan ne anlamaliyim?
yok canım ben duvarda gordum baya acık acık yazmızlar su su soyle soyle dıye,falda ıstenırse o ayrı falcıyla senın aranda ztn onun ozel olması lazım ama heryerede yazmak dogru degıl
kızlar binnazdaki kredimi kime kullanmalıyım ya? Kötünün iyisi bir isim var mı? sezgi 27.5 yapmış zaten yakalayamıyorum da hümayada kredim yetmiyo.
Aynen ben de de öyle oldu 2 si de boş tek bir şey bile mi çıkmaz ya o kadar kesin konuşmayasuan bakiyorumda hüma balin fiyati artmis bide yorumlarda herkes ucmus durumda ...bu kadinin dedigi hicbirsey ucundan Bile tutmadi bende bide kendinden okadar emin konusuyorki
Maya demiride ayni kategoriye koyuyorum
Selendmi boom olduuBugün tüm baktirdigim fallari yani bu 6 ay icindeki zaman diliminde, tekrar okudum ve dinledim veee sonuc faso fisogercekten hic biri ucundan kiyisindan gelecege dair hic bir sey bilememis ..bilemezde zaten.
Artik 4 aydir fal baktirmiyorum ve nekadar dogru bir sey yaptigimin farkina vardim... Bosa ümitlenib cikmadiginda yeniden fal baktiran bir insan haline gelmisdim 1 yil icinde ...Benim herkese tavsiyem rahatlamak namina olsa bile fal baktirmayalim ,cikmayacagini biluyoruz zaten harcadigimiz o paraya yazik.
Gelecege bakmayalim Ani yasayalim olucagi varsa olan oluyor zaten
cokmu olumluydu ani bilmismiydi sumu baktrmstn belki daha gec cikr faliSelena?
Evet
Bak işte bu kötüSelena?
Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?