- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Ne gibi şüpheler? Ben de ona annemin falını attım. Kabul dahi etmedi. Ama benim herşeyimi bildi. Başka arkadaşım da attı hiç tutturamadı ona. Bence bu site ile bir şekilde bağlantısı var. Burdaki konularımdaki herşeyi bilmişti.Falalem batiyormu acaba bu kadar sorun..gizem hatundan cok buyuk suphelerim var bilemiorum fazla bilmis keske yanilsam ama zayiflamis bir falalem sitesi herseyi yapabilirmi acaba musteri icin
Benim bu sitede hiçbir bilgim yok özel durumlarımıda Burda yazmam ztn ama dün kendisine fal yolladım ve gerçekten ağzım açık kaldı,geysuyla aynı kişi olabilir denmiş ben geysuya baktırmadım,ayrıca gizem hatununn bende anı bile bilemedi dediği çok kişi var burda bu kadın Hakkında niye bu kadar kafa patlatılıyo anlamadımNe gibi şüpheler? Ben de ona annemin falını attım. Kabul dahi etmedi. Ama benim herşeyimi bildi. Başka arkadaşım da attı hiç tutturamadı ona. Bence bu site ile bir şekilde bağlantısı var. Burdaki konularımdaki herşeyi bilmişti.
rezzan abla pembe tablocu .Yok artık yaa.net konuşmuş kırk yılda bir o da ttmamis sukur.ben fal sepeti Rezzan ablayi da sevmedim ona gore oluyordu bitiyordu adam.en geç ağustosun 7 sinde pişman olup arayacakti.fal sepeti gereksiz pahalı balon falcilarla dolu.bir nesibe, en aazından en az iki ay dönüş yok deyip bildi bir de ayışığın. Denemediğim falcı kalmadı o sitede.gerçekten boş bence.olumsuz yorumlarimi da yayinlamadilar ustelik hiç.
Kızlar bana anlık olayda en güvenliğiniz falciyi söyler misiniz?
Selena, İlkay, nur banu, sehrazat, gunes,nesibe vs bir çok falcı gorustugu kimse yok diyor
Fama hira su an biriyle gorusuyor diyor.
Bu konu benim için önemli.anda ongorususune guvendiginiz falcilari yazar misiniz.
İnan onu bizde bilmiyoruzArkadaslar ben bu fal isinde yeniyim ve bisey merak ediyorum: simdi bu ani ve gecmisi bilen falcilar, karsi tarafin anlik dusunceleriyle be duygulariyla ilgili yorum yapinca dogru olma olasiligi ne? Yani karsimdakinin suanki hislerini bilebiliyorlar mi genelde?
mail adresinden mi buluyor diyorsun ?Ne gibi şüpheler? Ben de ona annemin falını attım. Kabul dahi etmedi. Ama benim herşeyimi bildi. Başka arkadaşım da attı hiç tutturamadı ona. Bence bu site ile bir şekilde bağlantısı var. Burdaki konularımdaki herşeyi bilmişti.
hüma bana çıkıyor ya. ben binnazdaki kredmi kime kullansam diyorum işte en azından anda geçmişte iyi varsa.Sezgi candani diyorsan Eger bence hic baktirma 6 ay öncesinde baktirmistim hic birsey tuturmadi
Hümada ayni sekilde
mail adresinden mi buluyor diyorsun ?
ya onlar aynı kişi mi kızlar yaa..Famave Aylin bana da kumral biriyle görüşüyor dedi(
Bana da fama ve hira.neymis bu kumrallar anlamadim ki? Peki sana da 2 ay icinde donecek ama bu kisi senin icin hayirli degil dediler mi?Famave Aylin bana da kumral biriyle görüşüyor dedi(
Ya burdan fazla ayrıntıyı bildi bende. Kimsenin bilmediklerini. ya enerjisel bişey bence. Yada kullandıkları vasıtalar her kalkanı aşamıyor olabilirMail adresi mi bilmiyorum ama bi şekilde buluyor bence yaaa. Anneme niye bakmadı, arkadaşımı niye hiç tutturamadı? Benim her detayı döktü ama? Bu sitede konularımda ne varsa söyledi.
cokmu olumluydu ani bilmismiydi sumu baktrmstn belki daha gec cikr fali
Bana da fama ve hira.neymis bu kumrallar anlamadim ki? Peki sana da 2 ay icinde donecek ama bu kisi senin icin hayirli degil dediler mi?
Hira canimi sikti falan ama tutarliydi iki falda da.ama fama falda hayirsiz deyip soru sorunca uzun suredir birlikteyiz ne demek bu deyince bu kisiden evlilik teklifi var sana dedi hemen.turkcesi de bozuk zaten.
Enerjiniz uymamis cnm selena anda superdir bende oyle an ve agecmis kendide diyor ztn enerjisi uymayanlar bir daha baktrmasin.anda iyi olan falcilardami patladiAnla ilgili hic birsey bilmedi ...Tarot baktirmisdim ama iyi Falcinin ne baktigi önemli degil. Su fali da baktirmisdim oda ayniydi.... Mart ayinda baktirdim bide Temmuz da ...ben cikacagina inanmiyorum cünki söylediklerinin benimle alakasi yoktu
Bana da fama ve hira.neymis bu kumrallar anlamadim ki? Peki sana da 2 ay icinde donecek ama bu kisi senin icin hayirli degil dediler mi?
Hira canimi sikti falan ama tutarliydi iki falda da.ama fama falda hayirsiz deyip soru sorunca uzun suredir birlikteyiz ne demek bu deyince bu kisiden evlilik teklifi var sana dedi hemen.turkcesi de bozuk zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?