Binnaz Abla

Selenaya bende fal atmıştım 5 kez falan o anlık birkaç şey bilmişti ama gelecek için durmadan olacak dediği hiçbir şey olmadı maddi hayatımla ilgili dw konuştuğu tüm olumsuzluklar olmadı.

Falalem batiyormu acaba bu kadar sorun..gizem hatundan cok buyuk suphelerim var bilemiorum fazla bilmis keske yanilsam ama zayiflamis bir falalem sitesi herseyi yapabilirmi acaba musteri icin
Ne gibi şüpheler? Ben de ona annemin falını attım. Kabul dahi etmedi. Ama benim herşeyimi bildi. Başka arkadaşım da attı hiç tutturamadı ona. Bence bu site ile bir şekilde bağlantısı var. Burdaki konularımdaki herşeyi bilmişti.

Benim bu sitede hiçbir bilgim yok özel durumlarımıda Burda yazmam ztn ama dün kendisine fal yolladım ve gerçekten ağzım açık kaldı,geysuyla aynı kişi olabilir denmiş ben geysuya baktırmadım,ayrıca gizem hatununn bende anı bile bilemedi dediği çok kişi var burda bu kadın Hakkında niye bu kadar kafa patlatılıyo anlamadım

Ayrıca dün kendisi daha önceden hiçbir falcıya demediğim ve başka kimsenin bilmediği çok özel bişeyi söyledi,bence bu kadar teori üretmeyin arkadaşlar baktırın geçin çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz.böyle olunca herkesin kafası karışıyor gerek yok

rezzan abla pembe tablocu .
eski sevgilim için baktırdım .önce sana dönücek dedi herşey iyi olucak gelecek var sonra bu adam dönmez bekleme başkası çıkıcak dedi . tutarsız onun falları bence .

Famave Aylin bana da kumral biriyle görüşüyor dedi (

Arkadaslar ben bu fal isinde yeniyim ve bisey merak ediyorum: simdi bu ani ve gecmisi bilen falcilar, karsi tarafin anlik dusunceleriyle be duygulariyla ilgili yorum yapinca dogru olma olasiligi ne? Yani karsimdakinin suanki hislerini bilebiliyorlar mi genelde?

İnan onu bizde bilmiyoruz bildiklerini umuyoruz.

mail adresinden mi buluyor diyorsun ?

Famave Aylin bana da kumral biriyle görüşüyor dedi (
Bana da fama ve hira.neymis bu kumrallar anlamadim ki? Peki sana da 2 ay icinde donecek ama bu kisi senin icin hayirli degil dediler mi?
Hira canimi sikti falan ama tutarliydi iki falda da.ama fama falda hayirsiz deyip soru sorunca uzun suredir birlikteyiz ne demek bu deyince bu kisiden evlilik teklifi var sana dedi hemen.turkcesi de bozuk zaten.

Mail adresi mi bilmiyorum ama bi şekilde buluyor bence yaaa. Anneme niye bakmadı, arkadaşımı niye hiç tutturamadı? Benim her detayı döktü ama? Bu sitede konularımda ne varsa söyledi.
Ya burdan fazla ayrıntıyı bildi bende. Kimsenin bilmediklerini. ya enerjisel bişey bence. Yada kullandıkları vasıtalar her kalkanı aşamıyor olabilir

cokmu olumluydu ani bilmismiydi sumu baktrmstn belki daha gec cikr fali

Anla ilgili hic birsey bilmedi ...Tarot baktirmisdim ama iyi Falcinin ne baktigi önemli degil. Su fali da baktirmisdim oda ayniydi.... Mart ayinda baktirdim bide Temmuz da ...ben cikacagina inanmiyorum cünki söylediklerinin benimle alakasi yoktu

Banda öyle dediler yani ilk iki yazdigin cümleler

Enerjiniz uymamis cnm selena anda superdir bende oyle an ve agecmis kendide diyor ztn enerjisi uymayanlar bir daha baktrmasin.anda iyi olan falcilardami patladi

Fama dönecek Aralık ayı gibi ve mutlu olacaksınız dedi. Alin de Aralık ortası gibi geri dönecek barışacaksınız ama nasıl devam eder bilmiyorum. Bu kişi aslında senin için doğru kişi değil ama sen görmüyorsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…