canım ya seninle bizim fal enerjimiz tutar çoğunlukla.dün baktırdığı iki kişi biri Serkan'dı sanırım diğerini çıkaramadım kim olduğunu.hangi fallarını tavsiye edersin?Enerjiniz uymamis cnm selena anda superdir bende oyle an ve agecmis kendide diyor ztn enerjisi uymayanlar bir daha baktrmasin.anda iyi olan falcilardami patladi
Aranızda yiğitin olumsuz konuştuğu var mı
Eksik olma hemen seni dinliyoruz teori uretmiyoruz iyiki varsin!Ayrıca dün kendisi daha önceden hiçbir falcıya demediğim ve başka kimsenin bilmediği çok özel bişeyi söyledi,bence bu kadar teori üretmeyin arkadaşlar baktırın geçin çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz.böyle olunca herkesin kafası karışıyor gerek yok
Off lütfen ya laf dalaşına fln giremicem ne düşünüyorsanız düşünün polemik yaratmayın alıntı yapıp,ben beni dinleyin demiyorum herkes gibi kendi fikrimi söylüyorum malzeme çıkarmaya çalışmayın action istiyorsanız başka yerlerse arayın!!!!Eksik olma hemen seni dinliyoruz teori uretmiyoruz iyiki varsin!
Off lütfen ya laf dalaşına fln giremicem ne düşünüyorsanız düşünün polemik yaratmayın alıntı yapıp,ben beni dinleyin demiyorum herkes gibi kendi fikrimi söylüyorum malzeme çıkarmaya çalışmayın action istiyorsanız başka yerlerse arayın!!!!
Arkadaşlar ben kendimi anlatamıyorum heralde bende çok sık fal baktıran biriyim tabiki kandırılmak aptal yerine konmak istemem,farklı nicklerle her farklı sitede çalışmalarına inanırım dedim ztn ama uç boyuttaki Fikirlere katılmadığımı söyledim katılmak zorunda da değilim herkes madem fikrini paylaşıyo burda bende paylaşıyorum ne var yani Bi benimki mi battı herkese!!evet ama sizde takdir edersiniz ki insanlar sokağa atmak için para kazanmıyo belki sosyal hayatımızdan kısıp fal baktırıyoruz ve birilerinin kalkıpta her sitede başka başka hesap acıp insanları kandırmasını yada herkese paralel benzer şeyler söylemesini kabul etmeyi bekleyemeyiz ,tabiki burada birbirmize sorup karşılaştırıcaz yoksa bin tane site bin tane falcı var tabıkı baktırıp geçebiliriz ama o zaman bu forumda ne işimiz var :)
Cocuk azarlar gibi akil verir gibi konusursan tepkilere kizmicaksin aksiyon ararim konusurum merak ederim bunu sirf sen tembihledin diye yapmayacak degiliz seninki batiyorsa batirmicaksin !Arkadaşlar ben kendimi anlatamıyorum heralde bende çok sık fal baktıran biriyim tabiki kandırılmak aptal yerine konmak istemem,farklı nicklerle her farklı sitede çalışmalarına inanırım dedim ztn ama uç boyuttaki Fikirlere katılmadığımı söyledim katılmak zorunda da değilim herkes madem fikrini paylaşıyo burda bende paylaşıyorum ne var yani Bi benimki mi battı herkese!!
Benim kimseyi azarladığım yok bence okuduğunu anlama yeteneğini geliştir ben sadece çok uç noktaları düşünüyorsunuz gerek yok bu kadarına Dedim actionu merakını benim üstümden aramaya kalkma ayrıca ben tepkilere açık biriyim ama senin dalga geçer gibi üslubuna kayıtsız kalmam kim ne derse ona göre karşılığını alır kimse kusura bakmasın!!!Cocuk azarlar gibi akil verir gibi konusursan tepkilere kizmicaksin aksiyon ararim konusurum merak ederim bunu sirf sen tembihledin diye yapmayacak degiliz
Kizlar bu serkan tek nerede binnazda bulamadim bir serkan var ama tek degil
bir yolun varda deil miydiFalalemde geçen baktırdıydım
Haklısın arkadaşım.Topic topic olalı hiçbir yorumcuyla ilgili bu kadar komplo teorisi üretilmemiştir herhalde.Mantıklı konuşanlara da tepki veriliyor.Farklı bir sitede çalıştığına inanırım bunu falcıların çoğu yapıyor zaten.Ama yok eski falları okuyor,yok falalem batıyor da gizem kurtaracak,yok burdan okuyor.Ben gizemin yerinde olsam bütün fallarda sallarım artık.Nasılsa bilse de yerden yere vuruluyor bilmese de.Arkadaşlar ben kendimi anlatamıyorum heralde bende çok sık fal baktıran biriyim tabiki kandırılmak aptal yerine konmak istemem,farklı nicklerle her farklı sitede çalışmalarına inanırım dedim ztn ama uç boyuttaki Fikirlere katılmadığımı söyledim katılmak zorunda da değilim herkes madem fikrini paylaşıyo burda bende paylaşıyorum ne var yani Bi benimki mi battı herkese!!
Bir yolun varda galiba serkan tek,falalemde değil.Falalemde geçen baktırdıydım
Meryam,aylin,famanın aynı kişi oldukları iddia ediliyor ama kesinleşmedi bildiğim kadarıyla.Ben ayline fal atmadim onu bilmiyorum ama bir yolun varda benzeyenler var diye hatirliyorum
Falalem burc tekdemir cnm dun bktrdim serkan ve burc cok iyiydi bendecanım ya seninle bizim fal enerjimiz tutar çoğunlukla.dün baktırdığı iki kişi biri Serkan'dı sanırım diğerini çıkaramadım kim olduğunu.hangi fallarını tavsiye edersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?