Binnaz Abla

ben ayline baktırdım olumlu konuştu . famayada mı baktırsam ?aynı kişi diyorlar o zaman gerek yok . meryemde aynı kişiyse meryemin falı bana patlamıştı geçen kış .

Enerjiniz uymamis cnm selena anda superdir bende oyle an ve agecmis kendide diyor ztn enerjisi uymayanlar bir daha baktrmasin.anda iyi olan falcilardami patladi
canım ya seninle bizim fal enerjimiz tutar çoğunlukla.dün baktırdığı iki kişi biri Serkan'dı sanırım diğerini çıkaramadım kim olduğunu.hangi fallarını tavsiye edersin?

Aranızda yiğitin olumsuz konuştuğu var mı

Var ben işlerim için baktırıyorum bu kadar fal ama genel olarak hayatımıda soruyorum tabıkı bugüne kadar yiğit harici zehra selena bilgehatun istanbuldaki bilindik bikaç falcı,ankaradakiler, meryem şimdi hatırlayamadıgım bikaçı daha ailemde birinin işiyle ilgili bi hak yeme mevzusu vardı ona yapılan ve hepsi ben daha söylemeden bu durumu bildi ve hakkını alıcak dedi, bitek yiğit terfi yok emekli oluyo ama cok daha mutlu olacak dedi, ve yiğitin dediği oldu.

Eksik olma hemen seni dinliyoruz teori uretmiyoruz iyiki varsin!

Eksik olma hemen seni dinliyoruz teori uretmiyoruz iyiki varsin!
Off lütfen ya laf dalaşına fln giremicem ne düşünüyorsanız düşünün polemik yaratmayın alıntı yapıp,ben beni dinleyin demiyorum herkes gibi kendi fikrimi söylüyorum malzeme çıkarmaya çalışmayın action istiyorsanız başka yerlerse arayın!!!!

evet ama sizde takdir edersiniz ki insanlar sokağa atmak için para kazanmıyo belki sosyal hayatımızdan kısıp fal baktırıyoruz ve birilerinin kalkıpta her sitede başka başka hesap acıp insanları kandırmasını yada herkese paralel benzer şeyler söylemesini kabul etmeyi bekleyemeyiz ,tabiki burada birbirmize sorup karşılaştırıcaz yoksa bin tane site bin tane falcı var tabıkı baktırıp geçebiliriz ama o zaman bu forumda ne işimiz var :)

Arkadaşlar ben kendimi anlatamıyorum heralde bende çok sık fal baktıran biriyim tabiki kandırılmak aptal yerine konmak istemem,farklı nicklerle her farklı sitede çalışmalarına inanırım dedim ztn ama uç boyuttaki Fikirlere katılmadığımı söyledim katılmak zorunda da değilim herkes madem fikrini paylaşıyo burda bende paylaşıyorum ne var yani Bi benimki mi battı herkese!!

Cocuk azarlar gibi akil verir gibi konusursan tepkilere kizmicaksin aksiyon ararim konusurum merak ederim bunu sirf sen tembihledin diye yapmayacak degiliz seninki batiyorsa batirmicaksin !

Cocuk azarlar gibi akil verir gibi konusursan tepkilere kizmicaksin aksiyon ararim konusurum merak ederim bunu sirf sen tembihledin diye yapmayacak degiliz
Benim kimseyi azarladığım yok bence okuduğunu anlama yeteneğini geliştir ben sadece çok uç noktaları düşünüyorsunuz gerek yok bu kadarına Dedim actionu merakını benim üstümden aramaya kalkma ayrıca ben tepkilere açık biriyim ama senin dalga geçer gibi üslubuna kayıtsız kalmam kim ne derse ona göre karşılığını alır kimse kusura bakmasın!!!

[E="benazir, post: 42719432, member: 294602"]Bu ilkay ablanin fallara bakacagi yok galiba 4. Gün bugun [/QUOTE]
4 gun iyiymis yine ben 10. Gundeyim seruvende

Haklısın arkadaşım.Topic topic olalı hiçbir yorumcuyla ilgili bu kadar komplo teorisi üretilmemiştir herhalde.Mantıklı konuşanlara da tepki veriliyor.Farklı bir sitede çalıştığına inanırım bunu falcıların çoğu yapıyor zaten.Ama yok eski falları okuyor,yok falalem batıyor da gizem kurtaracak,yok burdan okuyor.Ben gizemin yerinde olsam bütün fallarda sallarım artık.Nasılsa bilse de yerden yere vuruluyor bilmese de.

canım ya seninle bizim fal enerjimiz tutar çoğunlukla.dün baktırdığı iki kişi biri Serkan'dı sanırım diğerini çıkaramadım kim olduğunu.hangi fallarını tavsiye edersin?
Falalem burc tekdemir cnm dun bktrdim serkan ve burc cok iyiydi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…