Binnaz Abla

kızlarrrrr bende tam bi fal bagımlısı olarak tecrübelerimi sizinle paylaştımmm bana verilen tarihlerede daha var ama artık fal baktırmayacağım tamam hepimiz ne olacak merak ediyoruz ama karar aldım Allahtan isteyelim o isterse olur istemezse vardır bi hayır...kader kısmet herşey..kısmetse zaten herşekilde bizi bulacaktır kısmetımızde yoksa da Rabbimin takdiri.dunyanın sonu değil..baktırdıklarımdan bilenlerde oldu ama bazılarınında zamanı var henüz verilen tarihler gelmedi gerçekleşirse sizinle paylaşacağım...ama fal baktırmayacağım kimseyi acılarımdan maddi manevi faydalanma şansı vermeyecem artık...

bana olumsuz konuştu demedim ki. ben sadece anlatım tarzını beğenmediğimi söyledim.

Ha işte bende bundan bahsediyorum.Biz o kadar ćok "canım benim,tatlım,hayatım,güzelim"gibi hitaplara alışmışız ki bunlar söylenmediğinde "zorla fal bakıyo,sanki döver gibi fal bakıyo"gibi yorumlara gidiyoruz.Halbuki ben İkı kez baktırdım gayet normaldi hepimiz gibi konuşuyodu.Ama tabi yukarda bahsettiğim sevgi sözcükleri yoktu içinde..

Bana olumsuz da yorum yaptı ama zaten o olumsuzlar doğruymuş bugün anlıyorum.

yok be tekrar dinledim, buda canımlı cicimle konuşma şekli var anlatım tarzı derken kartların anlamlarını tek tek okuması var, bunu kastettim

yok be tekrar dinledim, buda canımlı cicimle konuşma şekli var anlatım tarzı derken kartların anlamlarını tek tek okuması var, bunu kastettim
Bende okumamışta kartları normal bütün kartların kombinasyonunu yorumlamış.Ara ara bikaç yerde tek kart anlamını söylemiş.Sana yemin ederim burda kaç kişiye baktırdım yüzde doksan dokuzu falcı olmayı haketmiyor.Bütün siteleri toplasam dört beş kişiyi geçmez fal bakabilecek hissiyata sahip olanlar.

ben venusamberi cok begendim kizlar.

ben venusamberi cok begendim kizlar.
Canım ben bir aydır baktırmıyorum yeni birini denemem zaten artık.Sadece birkaç kişinin verdiği zamsnları bekliyorum.Çıkarsa ara ara onlarla devam ederim.Çıkmazsada online bitmiştir benim için.Yani altı ay en fazla bekleyeceğim zaman sonra hepsinin süresi doluyor.(Hoş yüzyüze faldan da yıllardır bi hayır görmedimya..)

Özgece şu an kadar baktırdıklarını, çıkanıyla çıkmayanıyla yazarmısın?Yorumlarını öğrenmek isterim.

Esince kafamı çok karıştırdı..Baştan aşağı olumsuz konuşmuş kestirip atmış .Diğer bütün falcıların aksini söylemiş umarım haklı çıkmaz

ne kadar sabirlisin bende karar aldim dun gece baktirmayacagim.verdigim paralarla kac cnta vs alirdim yazik gunah.fakire versem aldigim dua ile islerim daha yolunda giderdi.ama venus amberi cok profesyonel bakimindan dolayi begendim.son kez baktirsam ona baktirirm zaten kendi duvarinda belirtmis kahve icin 12 gun tarot icin 10 gun ara vermeden baktirmayin diye.artik ayda 1 2 ona baktiricam

Valla bu yili biterken esince ve nicelerinin fali cikar mi cikmaz mi gorucez derim

Umut Isik nokta atisi yapip 2 kasim demisti ama 10 gun kaldi ve ben oyle bir olasilik goremiyorum acikcasi.

Ayse Melek'ten kahvem geldi ama ruhumu daraltti resmen. Bu adamdan bir sey bekleme, senden sadece hoslanmis ama aranizda iliski olamaz demis.Kisa boylu biriyle evleneceksin demis, en cok ona sinir oldum sanirim. Ben kisa boylu erkeklerden etkilenmem kardesim, bu ne diyemedim tabi

Haleh Hanim, Umut, Arnisa, Hoennir, Adin, kahinvanga, SarayliHanim bekle, sabirli ol dediler. Rezzan abla ve bu hatun bos yere zaman kaybi demisler. Neye kime inanacigimi sasirdim artik kizlar, offfff gercekten daralmis durumdayim. Sabretmekten, umut etmekten, beklemekten biktim artik, gucum kalmadi.

Son düzenleme:
Valla bu yili biterken esince ve nicelerinin fali cikar mi cikmaz mi gorucez derim

Umut Isik nokta atisi yapip 2 kasim demisti ama 10 gun kaldi ve ben oyle bir olasilik goremiyorum acikcasi.

Ayse Melek'ten kahvem geldi ama ruhumu daraltti resmen. Bu adamdan bir sey bekleme, senden sadece hoslanmis ama aranizda iliski olamaz demis.Kisa boylu biriyle evleneceksin demis, en cok ona sinir oldum sanirim. Ben kisa boylu erkeklerden etkilenmem kardesim, bu ne diyemedim tabi Kimseyi gucendirmek istemem ama genelde ortaboylu erkekler bile yanimda kotu hissediyor, ben ortalamadan birazcik uzunum. Falimda surekli bu kumral, kisa boylu adam cikiyor, kimdir nedir bilmiyorum ama kendimi tanidigim kadariyla gelip acilan biriyse, ben isinamam ve bu is olmaz.

Haleh Hanim, Umut, Nese, Arnisa, Hoennir, Adin, kahinvanga, SarayliHanim bekle, sabirli ol dediler. Rezzan abla ve bu hatun bos yere zaman kaybi demisler. Neye kime inanacigimi sasirdim artik kizlar, offfff gercekten daralmis durumdayim. Sabretmekten, umut etmekten, beklemekten biktim artik, gucum kalmadi.

Son düzenleme:

ayse melek banada boyle nasil igrenc, olumsuz konustu hatta uzerine vazife olmayacak kadar benimki hakkinda bir ifade kullanmis.ogunden sonra asla baktirmam ona ve daha yeni baslamisti bizim 3 gunluk olaydi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…