- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Vallahi bişey söyliyimmi su iki üç ayl8k fallarımı dinliyorumda ilkay en düzgün en doğru yorumu yapanlardan biriymiş meğer.Ama biz sanki biraz bizlere canım cicim diyen , yoğun sevgi gösterisinde bulunanları burda daha bir ön plâna çıkarıyoruz.
Bana olumsuz da yorum yaptı ama zaten o olumsuzlar doğruymuş bugün anlıyorum.bana olumsuz konuştu demedim ki. ben sadece anlatım tarzını beğenmediğimi söyledim.
kesinlikle katılıyorum sana..ilkay ın tarz problemi dışında dobarlığına denecek tek kelime yok. kadın doğruya doğru... tellwe de de mesela, ya kime baktırsam "aman da seni çok seviyor tatlım da, aman da şöyle olacak böyle olacak da" bir tek venusamber ilkay gibi demiş. onu da kızdırmışlar mı ne kaç gündür bakmıyor sanırım...
hep diyorum, şu falcılara biraz zaman tanıyın..bir bekleyin zaman geçsin o zaman bakın..ben nesibe nin bir dediği çıktı anında soluğu burda aldım hemen yazdım. ama diğerleri paso durum analizi yapıyor.. ben kendi hayatım için durum analizinin master tezini yapıyorum, 2 dakkalık falda millet nasıl yapacak? bana gelecekten bahset..
Bana olumsuz da yorum yaptı ama zaten o olumsuzlar doğruymuş bugün anlıyorum.
Bende okumamışta kartları normal bütün kartların kombinasyonunu yorumlamış.Ara ara bikaç yerde tek kart anlamını söylemiş.Sana yemin ederim burda kaç kişiye baktırdım yüzde doksan dokuzu falcı olmayı haketmiyor.Bütün siteleri toplasam dört beş kişiyi geçmez fal bakabilecek hissiyata sahip olanlar.yok be tekrar dinledim, buda canımlı cicimle konuşma şekli varanlatım tarzı derken kartların anlamlarını tek tek okuması var, bunu kastettim
Bende okumamışta kartları normal bütün kartların kombinasyonunu yorumlamış.Ara ara bikaç yerde tek kart anlamını söylemiş.Sana yemin ederim burda kaç kişiye baktırdım yüzde doksan dokuzu falcı olmayı haketmiyor.Bütün siteleri toplasam dört beş kişiyi geçmez fal bakabilecek hissiyata sahip olanlar.
Canım ben bir aydır baktırmıyorum yeni birini denemem zaten artık.Sadece birkaç kişinin verdiği zamsnları bekliyorum.Çıkarsa ara ara onlarla devam ederim.Çıkmazsada online bitmiştir benim için.Yani altı ay en fazla bekleyeceğim zaman sonra hepsinin süresi doluyor.(Hoş yüzyüze faldan da yıllardır bi hayır görmedimya..)ben venusamberi cok begendim kizlar.
Özgece şu an kadar baktırdıklarını, çıkanıyla çıkmayanıyla yazarmısın?Yorumlarını öğrenmek isterim.kızlarrrrr bende tam bi fal bagımlısı olarak tecrübelerimi sizinle paylaştımmm bana verilen tarihlerede daha var ama artık fal baktırmayacağım tamam hepimiz ne olacak merak ediyoruz ama karar aldım Allahtan isteyelim o isterse olur istemezse vardır bi hayır...kader kısmet herşey..kısmetse zaten herşekilde bizi bulacaktır kısmetımızde yoksa da Rabbimin takdiri.dunyanın sonu dez
ğil..baktırdıklarımdan bilenlerde oldu ama bazılarınında zamanı var henüz verilen tarihler gelmedi gerçekleşirse sizinle paylaşacağım...ama fal baktırmayacağım kimseyi acılarımdan maddi manevi faydalanma şansı vermeyecem artık...
keske cafenin adını bilsennn yaa orda cokk cafe varrrrrr ama bakcammm yarın yinedee teskkr edermm nasıl biliyomuuu??
Kuzum msj kutuun doluu
Kuzum msj kutuun doluu
canımmm seninde mesaj kutunnn doluuu
Canım ben bir aydır baktırmıyorum yeni birini denemem zaten artık.Sadece birkaç kişinin verdiği zamsnları bekliyorum.Çıkarsa ara ara onlarla devam ederim.Çıkmazsada online bitmiştir benim için.Yani altı ay en fazla bekleyeceğim zaman sonra hepsinin süresi doluyor.(Hoş yüzyüze faldan da yıllardır bi hayır görmedimya..)
Taha'ya mı atsam Serra'ya mı atsam falı kararsız kaldım
ne kadar sabirlisin bende karar aldim dun gece baktirmayacagim.verdigim paralarla kac cnta vs alirdim yazik gunah.fakire versem aldigim dua ile islerim daha yolunda giderdi.ama venus amberi cok profesyonel bakimindan dolayi begendim.son kez baktirsam ona baktirirm zaten kendi duvarinda belirtmis kahve icin 12 gun tarot icin 10 gun ara vermeden baktirmayin diye.artik ayda 1 2 ona baktiricam
Valla bu yili biterken esince ve nicelerinin fali cikar mi cikmaz mi gorucez derim
Umut Isik nokta atisi yapip 2 kasim demisti ama 10 gun kaldi ve ben oyle bir olasilik goremiyorum acikcasi.
Ayse Melek'ten kahvem geldi ama ruhumu daraltti resmen. Bu adamdan bir sey bekleme, senden sadece hoslanmis ama aranizda iliski olamaz demis.Kisa boylu biriyle evleneceksin demis, en cok ona sinir oldum sanirim. Ben kisa boylu erkeklerden etkilenmem kardesim, bu ne diyemedim tabi
Haleh Hanim, Umut, Arnisa, Hoennir, Adin, kahinvanga, SarayliHanim bekle, sabirli ol dediler. Rezzan abla ve bu hatun bos yere zaman kaybi demisler. Neye kime inanacigimi sasirdim artik kizlar, offfff gercekten daralmis durumdayim. Sabretmekten, umut etmekten, beklemekten biktim artik, gucum kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?