Didem tamamen şişirilmiş bir falcı bana dediği tek birşey bile çıkmadı şimdide tamamen ortadan kaybolmuş ztnDidem patlicak benim sanirim eylul bitiyor nerdeyse didemciler varmi gelisme
Bugune kadar didemin ozel hayatla ilgili dedig tek birsey bile cikmadi , sadece is hayatimla ilgili bikac sey bildi o kadar .. Sen n zmn baktirmistin kendisine , bayadir yok ortaliktaDidem patlicak benim sanirim eylul bitiyor nerdeyse didemciler varmi gelisme
Ani biliyor ama gelecek fos malesefDidem tamamen şişirilmiş bir falcı bana dediği tek birşey bile çıkmadı şimdide tamamen ortadan kaybolmuş ztn
Acele secsek de ayni yavas secsek de :) kartlar sadece arac bence , iyi falci hisleriyle bakiyor zaten :)ne güzel hadi bakalım..bende bekliyorum alelacele sectim bakalm hic sevmem alelacele secmeyi
Temmzda baktrmistim ben cnmBugune kadar didemin ozel hayatla ilgili dedig tek birsey bile cikmadi , sadece is hayatimla ilgili bikac sey bildi o kadar .. Sen n zmn baktirmistin kendisine , bayadir yok ortalikta
Bende gecenlerde gizem hatuna yeni mail ile fal attim , her seyi bildi sasirdim , ilk falinda pek memnun kalmamistim , ama son fali cok iyiydi .. Demekki kisiden kisiye degisiyorGizem Hatun'a yeni bir maille fal attım hiçbir şey bilemedi. Tek bir şey bile tutturamadı.
Sevgi Duman ı bende çok beğeniyorum ama verdiği tarihler de tutsa keşke. 3kez attım kendisine bir kez de başka bir hesaptan. Hisli biri olduğunu düşünüyorum. Bir de umarım 35 tl lere çıkmaz ya
Didem Hakkı'nda çok şey yazıldı çizildi Zamanında,şimdi anlıyorum ki hepsi doğruymuş Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor söylenen şeylere bazen kulak vermek gerekTemmzda baktrmistim ben cnm
Bende en son temmuzda baktirmistim .. Keske dedikleri olsaydi ama malesef olmadi :/Temmzda baktrmistim ben cnm
Onceden bildirmezler benceArkdslar binnaz da ya da bir yolun varda bayram dolayısıyla indirim olacak mı ya da fal alemde
Kizlar nihayet gizem' e de baktirdim ama begenmedim ben, gecmisi ve simdiyi bilemeyince gelecegi de bilmez gibi geliyor bana, ayrica tipimi de tarif etmedi :) en buyuk merakim da buydu oysa :)) sevgi duman' i daha cok begendim ben ozellikle ilk attigim falda gecmis simdi kisminda tam isabetti ve ben binnazda nerdeyse hic fal baktirmiyorum fal attigim mail adresimle daha once fal baktirmamis bile olabilirim.. Bir de gizem benim onceki fallarimdaki sorulara bakmis olsaydi bu kadar benimle alakasiz bir yorum yapmazdi bence :) yine enerji tutmamasi yine ben cakralarim mi kapali anlamiorum hic cikan bir fal haberim olmuyor zaten
cnm konu disi ama sana ozelden msj atmstm geldi miSimdi yerine gelecek yazmisim ay bu bi isaret mi yoksa
Isle ilgili ciktiKızlar sevgi dumanın çıkan falı var mı?
Zaman olarak tutturdu mu? Bu arada umarım olumlu bişey çıkmıştırIsle ilgili cikti
Ben ona baktıramadım diye üzülüyordum ama şimdi bunları görünce vazgeçtim baktırmaktan.Bir de 100 tliymiş galiba.Gelecek çıkmadıktan sonra anlamı yok baktırmanın.Didem Hakkı'nda çok şey yazıldı çizildi Zamanında,şimdi anlıyorum ki hepsi doğruymuş Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor söylenen şeylere bazen kulak vermek gerek
Karalama 50 tl. Ben de baktırdım bi numarası yok. Kesinlikle bi yiğit değilBen ona baktıramadım diye üzülüyordum ama şimdi bunları görünce vazgeçtim baktırmaktan.Bir de 100 tliymiş galiba.Gelecek çıkmadıktan sonra anlamı yok baktırmanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?