Ben de burdaki başka arkadaşlar da baştan beri söyledik gizemin eski fallara bakma durumu olmaz diye.Bakıcak olsa rezzan kendi bakar milleti şok ederdi gizeme niye baktırsın.Bu fal işi tamamen enerji işi,olmayınca olmuyor.Tipini de göremedi demek ki enerji alamayıncaKizlar nihayet gizem' e de baktirdim ama begenmedim ben, gecmisi ve simdiyi bilemeyince gelecegi de bilmez gibi geliyor bana, ayrica tipimi de tarif etmedi :) en buyuk merakim da buydu oysa :)) sevgi duman' i daha cok begendim ben ozellikle ilk attigim falda gecmis simdi kisminda tam isabetti ve ben binnazda nerdeyse hic fal baktirmiyorum fal attigim mail adresimle daha once fal baktirmamis bile olabilirim.. Bir de gizem benim onceki fallarimdaki sorulara bakmis olsaydi bu kadar benimle alakasiz bir yorum yapmazdi bence :) yine enerji tutmamasi yine ben cakralarim mi kapali anlamiorum hic cikan bir fal haberim olmuyor zaten
Ben ona baktıramadım diye üzülüyordum ama şimdi bunları görünce vazgeçtim baktırmaktan.Bir de 100 tliymiş galiba.Gelecek çıkmadıktan sonra anlamı yok baktırmanın.
Merhaba kızlar, baktırdığım fallardan yola çıkarak bende birşeyler yazmak istedim...
Binnaz Ablada ilk Meral Saydam'a fal baktırmıştım 2 yıl önce gerçekten çok pozitif çok tatlı bir bayan ama ne yazıkki söyledikleri çıkmıyor.
Efsun Aksoy tamamen fos böyle berbat bir fal olamaz.
İlkay'a binnaz abladayken (2012) baktırdım fos çıktı zerresi tutmadı falın nitekim buradaki yorumlardan dolayı tekrar baktırdım yine fos:)
Alev Tansel berbat ötesiydi.
Emre Dinçer kesinlikle baktırdıklarım arasında en iyisi diyebilirim. İçinde bulunduğun durumu çok güzel anlatıyor ve hatta arkadaşıma baktırdığım falda o kadar ince iki ayrıntıyı bildi ki.. Benim hoşlandığım insanın harflerini ve dış görünüşünü müthiş bir şekilde tarif etti. Fakat ne yazıkki verdiği tarih tutmadı:)
Burcu Özsoy ve Selma Aydın'a tarot baktırdım. Burcu Özsoy'un daha gerçekciydi verdiği tarihe henüz var çıkar mı bilmiyorum. Selma Aydın ise sanki tarot değilde astroloji yorumlar gibiydi resmen burcumu açmış yazmış hissi uyandırdı bende.
Bir Yolun Varda Gülizar Yıldız böyle komedi bir fal olamaz saçma salak tavsiyelerde bulunmuş sözde fal bakmış....
Falcı Sema su falı baktırdım tutan şeyler var ama tam anlamıyla değil yani anı yakalamakta bazılarına göre biraz daha iyiydi
Falalemde, Naira Şuman bir çoğundan iyiydi en azından gerçekçi yaklaşmıştı geçmişe ait birşeyi bildi ve ekim ayı senin için dönüm noktası dedi bakalım...
Neriman Fazlı'nın falını okuduğumda öyle bir kahkaha attım ki yazdığı tek bir kelime tutmadığı gibi (evli olarak yorum yapmış) evli olsam kesin eşimle boşanırdık:)
Rezzan Abla ile İlkay Gür baktırdığım son fal arasında geleceğe yönelik söylenen şeyler aynıydı diyebilirim.
Fal Sepeti Melih ise 1 yıl sonrasına tarih vermişti onunda söylediği şeylerde pek tutarlılık yok diyebilirim..
Şimdi Sevgi Duman'ı merak ediyorum bir kezde ona baktırayım daha da baktırmayı düşünmüyorum :)
Su fali 100, karalama 50 tl ama aralarinda hic fark yok bence , guya su falinda tarihler daha net cikiyormus100 lira mi??? Bence bi fal max 30 olmali 100 liralik ne anlatiyor ki? Falsepetinde de var bunlar cok sasiriyorum gordukce..
Ben 100 tl diye duymuştum bence de çok.Falım pirdemiydi fal spetindemiydi 150 liraya bile bakanlar var.Ben de anlamıyorum bunlara bu kadar parayı kim veriyor.100 lira mi??? Bence bi fal max 30 olmali 100 liralik ne anlatiyor ki? Falsepetinde de var bunlar cok sasiriyorum gordukce..
Ben yiğite de baktırmadım da beğeneni çok ama.Karalama 50 tl. Ben de baktırdım bi numarası yok. Kesinlikle bi yiğit değil
Gülizar yıldıza sırf eğlencesine atmak istiyorum birgün çok merak ettim ya.Bİrkaç kişi daha söylemişti saçma olduğunu.
tamamdır:)Yazık bence deneme aristocan:)
Ben de burdaki başka arkadaşlar da baştan beri söyledik gizemin eski fallara bakma durumu olmaz diye.Bakıcak olsa rezzan kendi bakar milleti şok ederdi gizeme niye baktırsın.Bu fal işi tamamen enerji işi,olmayınca olmuyor.Tipini de göremedi demek ki enerji alamayınca
Olabilir tabii başka biryerlerde de çalışıyor olabilir.Ben de pek kimseye benzetemedim gizemi.Geysu falan denildi ama bilmiyorum doğru mudur.Kadın bildiğine ya tam biliyor şok ediyor ya da hiç bilmiyor.Ama farklı birşey var onda,beni şok etmedi de çok kişi şok olmuş.Ya iyi tarafına geldi mi hisleri çok güçlü oluyor ya da varlıklardan faydalanıyor.Ben tarz olarak da birine benzetmedim, buyuk ihtimalle cafe falcisi sanki sabah ise gitmeden once bakiyor, rezzan tatlim bir once baktigi fallari falan gozden geciriyor ama ben denk geldim ona bi onceki falimda falan die bahsediyor, aslinda bu da ozen sayilir :))
Olabilir tabii başka biryerlerde de çalışıyor olabilir.Ben de pek kimseye benzetemedim gizemi.Geysu falan denildi ama bilmiyorum doğru mudur.Kadın bildiğine ya tam biliyor şok ediyor ya da hiç bilmiyor.Ama farklı birşey var onda,beni şok etmedi de çok kişi şok olmuş.Ya iyi tarafına geldi mi hisleri çok güçlü oluyor ya da varlıklardan faydalanıyor.
Ben hüseyin Akdağ mi.ne ona da baktırmistim aklıma. Gelenleri ve çıkmayan lari yazmak.istiyorum o kadar kötüydü ki anlatamam yok gözünü kapa yok uzan özellikle anne babayla alakali ee annesi babasi olmayanlar nolcak çok sacmaydi 10 tl bile verilmez o sitede melih hüseyin Ayışığı n ceren hepsi kötü Nesibe de bana göre çok iyi değil belki Kizacaksiniz çok kotuluyorum diye ama 2012 den beri fal baktiririm dürüst olanlar ilgimi çeker çıkar ya da çıkmaz anlık iyi olanlar belli zaten
Bence de iyi gününe denk gelmemişsindir.O da senin şansına,tipini de tarif edememiş zaten:))Benim favoriler selena,ilkay,nurbanu,nesibe,geysu,meryem ,bunlar ben de anda da geçmişte de iyiydi.Gelecekte de tuttu.Hakkını yemeyeyim benim bir olayı az çok derinle,parapsikolog da bilmişti.Ama yine de bilemem enerji işi bu belli olmaz.bunların da çoğuna baktırmışsındır zaten.Sevgi dumanı merak ediyorum ama onu da yakalaması zor oluyor.Geysuya baktirmadim hic yorum yapamayacagim o konuda, ben de sok olmak istiyordum hic olamiyorum :) senin favorin var mi? Bir de varliklari olsa da yanilabilir belki ben iyi gunune denk gelmedim napalim kismet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?