Binnaz Abla

Birkerebir iyiydi bi de sabah vardı eskiden o da gelmiyo eskiden telwe de lamia vardı o ne dediyse yaşadım o zaman patronunma aşiktim olmucak.ailesi seni üzer karşına sole biri çıkcak çıkan kişi ayrilmis olcak ne ayrıntılar vermisdi e tabi bole güzel falci lari görünce kaç senedir nadiren baktiriyorum istiyorumki solemedigim şeleri bilsin

Selenada zaten siradayim, ilkaya yeni attim, nesibeye bir kere zar zor yakalayip attim da favori olan biri olunca beklenti artiyor ya cok beklentim karsilanmadi.. Sevgiyi bence dene tatlim, ben simdiden 2 kere baktirdim :) ozellikle ilk fali oldukca basariliydi

Yakalayabilirsem denicem canım sevgiyi de,sağol tavsiyen için:)

Mrb imparatorice dediğiniz fal kutusundaki mi acaba? Selenaya benzoyorsa denemek isterim de ama fal kutusundaki 30 tl çok geldi bana

Yok imparatorice telwe dedi çok eskiden gelmiyor artık selena daha çıkmadı çıksın yazarım ondan ona savrulan yaprak gibi uçuşuyoruz:) keşke çıksa da ben de net sole sem şu iyi diye ama henüz yok net biri bende

Ya ben fal işlerinden baya elimi eteğimi çektim de, arada böyle sesim çıkıyor kızlar :) ya aslında enerji meselesi değil, tercih meselesi:) şöyle ki, rezzan ablayı severim, çok zor zamanlarımda yanımda oldu, eminim hepinizden çok fal atmışlığım vardır ona. Dedikleri yüzde yüz çıkıyor tabiki diyemem haşa, ama bana iyi gelirdi söyledikleri. Nitekim demek istediğim, eski fallarınıza bakarak konuşacak kadar sahtekar biri olmadığı. Yani falcıların eski falları görme hakkı vardır belki, rezzan abla bakmıyordur da gizem dediğiniz her kimse o bakıyordur belki de, öyle diyim. Yine de bu benim fikrim gizeme de hiç fal atmadım bilemem günahını da almıyım ama böyle de olabilir yani:)

İyi bayramlar.Ama işte biz de onu diyoruz okusa rezzan okur gizem onun elemanı ona niye okutsunlarki.Bir de madem gizem eski falları okuyor.Burda birçok kişiyi şok etmiş ama fal aleme hep gönderdikleri aynı maillle fal atan bazılarına da saçma sapan,alakasız yorum yapmış.Bilse onlara da bilirdi saçmalamazdı.O yüzden bu teoriye baştan beri hiç inanmadım,çok mantıksız geliyor bana.

günaydınnn herkese iyi bayramlarrr
kızlar ya ilkaya soru sormuştum hala cevap yok . vermeyecek mi acaba ?siteye msj mı atsam?

rezzan ablada bana çıkmamıştı .çok umutlanmıştım zamanında olumluydu çünkü

İyi bayramlar kizlar :) famanin dediklerini yasayanlar var mi benim tipimi felan anlatmis
İyi bayramlar:)Bende fama hiç tutmamıştır,anda da geçmişte de.Ama burda birkaç kişi yazmıştı famanın her söylediğini yaşadım diye.O yüzden sana da çıkabilir.

İyi bayramlar:)Bende fama hiç tutmamıştır,anda da geçmişte de.Ama burda birkaç kişi yazmıştı famanın her söylediğini yaşadım diye.O yüzden sana da çıkabilir.
banada çıkmaı fama çok olumlu konuşmuştu ama çok uç birşey demişti olmadı . sanırım olumlu konuşuyor hep o yüzden seviliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…