Bence de iyi gününe denk gelmemişsindir.O da senin şansına,tipini de tarif edememiş zaten:))Benim favoriler selena,ilkay,nurbanu,nesibe,geysu,meryem ,bunlar ben de anda da geçmişte de iyiydi.Gelecekte de tuttu.Hakkını yemeyeyim benim bir olayı az çok derinle,parapsikolog da bilmişti.Ama yine de bilemem enerji işi bu belli olmaz.bunların da çoğuna baktırmışsındır zaten.Sevgi dumanı merak ediyorum ama onu da yakalaması zor oluyor.
Bu arada benimde tarot kartlarim var ama çok deneyimsizim ıyu deilim o.kdr yani :) bi ara bakabilirim isteyene :)
Yakalayabilirsem denicem canım sevgiyi de,sağol tavsiyen için:)Selenada zaten siradayim, ilkaya yeni attim, nesibeye bir kere zar zor yakalayip attim da favori olan biri olunca beklenti artiyor ya cok beklentim karsilanmadi.. Sevgiyi bence dene tatlim, ben simdiden 2 kere baktirdim :) ozellikle ilk fali oldukca basariliydi
Mrb imparatorice dediğiniz fal kutusundaki mi acaba? Selenaya benzoyorsa denemek isterim de ama fal kutusundaki 30 tl çok geldi banaValla brz saçma olcak da eskiden bi imparatorice vardı o da anlık detaylarda selena gibi...benim.önerim selena ama sole bişi var selena geçmişle gelecek biraz karıştırıyor geçen Fallarini tekrar okudum soledigi bikaç olayı yaşadım son dönemde esas olayı bekliyorum ben bu ara bikaç kişiye baktircam benim durum işle alakali bikaç ay kaldı belli olsun net olarak burda yazarım ama su an icin binnaz abla ve fal sepeti ndeki ler çöpe bence iyi deliler fama ve ilkay anlık biliyo gelecek yok ama.son bikaç. Deneme yapıp beklicem yanlış yöneltmek istemem isim vermiyim çıkarsa da burda yazıcam. Yazık. Günah paralara harcadığı mız zamana
Ya ben fal işlerinden baya elimi eteğimi çektim de, arada böyle sesim çıkıyor kızlar :) ya aslında enerji meselesi değil, tercih meselesi:) şöyle ki, rezzan ablayı severim, çok zor zamanlarımda yanımda oldu, eminim hepinizden çok fal atmışlığım vardır ona. Dedikleri yüzde yüz çıkıyor tabiki diyemem haşa, ama bana iyi gelirdi söyledikleri. Nitekim demek istediğim, eski fallarınıza bakarak konuşacak kadar sahtekar biri olmadığı. Yani falcıların eski falları görme hakkı vardır belki, rezzan abla bakmıyordur da gizem dediğiniz her kimse o bakıyordur belki de, öyle diyim. Yine de bu benim fikrim gizeme de hiç fal atmadım bilemem günahını da almıyım ama böyle de olabilir yani:)Ben de burdaki başka arkadaşlar da baştan beri söyledik gizemin eski fallara bakma durumu olmaz diye.Bakıcak olsa rezzan kendi bakar milleti şok ederdi gizeme niye baktırsın.Bu fal işi tamamen enerji işi,olmayınca olmuyor.Tipini de göremedi demek ki enerji alamayınca
İyi bayramlar.Ama işte biz de onu diyoruz okusa rezzan okur gizem onun elemanı ona niye okutsunlarki.Bir de madem gizem eski falları okuyor.Burda birçok kişiyi şok etmiş ama fal aleme hep gönderdikleri aynı maillle fal atan bazılarına da saçma sapan,alakasız yorum yapmış.Bilse onlara da bilirdi saçmalamazdı.O yüzden bu teoriye baştan beri hiç inanmadım,çok mantıksız geliyor bana.Ya ben fal işlerinden baya elimi eteğimi çektim de, arada böyle sesim çıkıyor kızlar :) ya aslında enerji meselesi değil, tercih meselesi:) şöyle ki, rezzan ablayı severim, çok zor zamanlarımda yanımda oldu, eminim hepinizden çok fal atmışlığım vardır ona. Dedikleri yüzde yüz çıkıyor tabiki diyemem haşa, ama bana iyi gelirdi söyledikleri. Nitekim demek istediğim, eski fallarınıza bakarak konuşacak kadar sahtekar biri olmadığı. Yani falcıların eski falları görme hakkı vardır belki, rezzan abla bakmıyordur da gizem dediğiniz her kimse o bakıyordur belki de, öyle diyim. Yine de bu benim fikrim gizeme de hiç fal atmadım bilemem günahını da almıyım ama böyle de olabilir yani:)
bana çıkmadı canım famaİyi bayramlar kizlar :) famanin dediklerini yasayanlar var mi benim tipimi felan anlatmis
rezzan ablada bana çıkmamıştı .çok umutlanmıştım zamanında olumluydu çünküYa ben fal işlerinden baya elimi eteğimi çektim de, arada böyle sesim çıkıyor kızlar :) ya aslında enerji meselesi değil, tercih meselesi:) şöyle ki, rezzan ablayı severim, çok zor zamanlarımda yanımda oldu, eminim hepinizden çok fal atmışlığım vardır ona. Dedikleri yüzde yüz çıkıyor tabiki diyemem haşa, ama bana iyi gelirdi söyledikleri. Nitekim demek istediğim, eski fallarınıza bakarak konuşacak kadar sahtekar biri olmadığı. Yani falcıların eski falları görme hakkı vardır belki, rezzan abla bakmıyordur da gizem dediğiniz her kimse o bakıyordur belki de, öyle diyim. Yine de bu benim fikrim gizeme de hiç fal atmadım bilemem günahını da almıyım ama böyle de olabilir yani:)
İyi bayramlar:)Bende fama hiç tutmamıştır,anda da geçmişte de.Ama burda birkaç kişi yazmıştı famanın her söylediğini yaşadım diye.O yüzden sana da çıkabilir.İyi bayramlar kizlar :) famanin dediklerini yasayanlar var mi benim tipimi felan anlatmis
banada çıkmaı fama çok olumlu konuşmuştu ama çok uç birşey demişti olmadı . sanırım olumlu konuşuyor hep o yüzden seviliyor .İyi bayramlar:)Bende fama hiç tutmamıştır,anda da geçmişte de.Ama burda birkaç kişi yazmıştı famanın her söylediğini yaşadım diye.O yüzden sana da çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?