Olabilir insanlar olumlu konuşan yorumculara daha meyilliler.Ama onun da enerjisinin çok tuttuğu nadir insanlar olabiliyor demek ki.banada çıkmaı fama çok olumlu konuşmuştu ama çok uç birşey demişti olmadı . sanırım olumlu konuşuyor hep o yüzden seviliyor .
olabilir canım ya bildiği şeylerde vardır ama bana çok uç şeyler söylemişti çok olumluydu ama maalesef çıkmadı . zaten olucak şeyler söylememişti . bana tutturan ilkay gür oldu ama oda şimdi tam birşey söylemiyor . gününü yakalamak lazım bide falcılarınOlabilir insanlar olumlu konuşan yorumculara daha meyilliler.Ama onun da enerjisinin çok tuttuğu nadir insanlar olabiliyor demek ki.
Ucundan oluyor gibi:))Kizlar fama eski fama degil eski fama pembe tablocu degildir. Fakat fama gibi bakan bircok falci var bir tanesi biliyor gelecekte cikiyor ama hamgisine denk geldiginize bagli :)
Bu arada eskisi toplu mesajla bayram mesaji atmis eskisinden haber var diyenler bilmis oluyor mu
Hepinize iyi bayramlar :)
İlkay bende de tutturan bir yorumcu kesinlikle boş değil.Aynen öyle falcıları gününde yakalamak lazım.olabilir canım ya bildiği şeylerde vardır ama bana çok uç şeyler söylemişti çok olumluydu ama maalesef çıkmadı . zaten olucak şeyler söylememişti . bana tutturan ilkay gür oldu ama oda şimdi tam birşey söylemiyor . gününü yakalamak lazım bide falcıların
Olumsuz cnm fali baktirdim bir hafta sonraZaman olarak tutturdu mu? Bu arada umarım olumlu bişey çıkmıştır
Aa falalemdeki indirimi bilmiyordum , super haber :)Hepinize mutlu bayramlar
Bu arada falalemde de %20 indirim varmış.
evet ama son falı çok karışıktı ya bana . gününde değildi heralde . bide soru sordum cevap yazmadı .İlkay bende de tutturan bir yorumcu kesinlikle boş değil.Aynen öyle falcıları gününde yakalamak lazım.
İyi bayramlar kizlar :) famanin dediklerini yasayanlar var mi benim tipimi felan anlatmis
byv daki aybüke'ye baktırmış olan var mıdır? yeni sanırım atsam mı ucuzmuş.
kızMissCherryBlossom nerelerdesin :) iyi bayramlar
Nerde olucam banlandım :))
fama zaten hep öyle diyor . şöle biri çıkıcak evleniceksiniz bir yıl sonra falan . sonra birdaha baktırıyorum bu sefer yine 1 yıl sonra . atıyor sürekli tarih ileriye . ve hala bekarım . o kadın evlendirmeye takmış işte . uzun vade patlıyor haklısın .Benim tellwede 1 yıl önce baktırdığım falın çoğu çıktı.
Yakın vade her şey çıkmış. Uzak vade patladı. Şöyle ki evleneceğin erkekle 1 yıl sonra yazın tanışacaksın demiş. Orası patladı:))
Valla bana da çıkmayan falları oldu ama eski erkek arkadaşımın kullandığı arabanın rengine okuduğu bölüme kadar bildiği zamanlar da oldu, hakkını yiyemem aslarezzan ablada bana çıkmamıştı .çok umutlanmıştım zamanında olumluydu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?