Binnaz Abla

Valla bana da çıkmayan falları oldu ama eski erkek arkadaşımın kullandığı arabanın rengine okuduğu bölüme kadar bildiği zamanlar da oldu, hakkını yiyemem asla
bana birşey bilemedi ya .ne bileyim acaba o nickten farklı kişiler mi bakıyor olabilir .
çünkü hiç tutmadı dedikleri okadar umutlanmıştım
anı biliyor belkide ama anıda bende tutmadı .

bana birşey bilemedi ya .ne bileyim acaba o nickten farklı kişiler mi bakıyor olabilir .
çünkü hiç tutmadı dedikleri okadar umutlanmıştım
anı biliyor belkide ama anıda bende tutmadı .
Sesli bakıyor ama canım ya, başkası değildir yani. Ya çok garip bu fal işleri bana da salladı tuttu belki önceden deli gibi fal atardım inanır mısın aylardır tek bir fal atmıyorum kimseye. Bir kerecik yüz yüze baktırdım sadece.

bana yazılı baktı fama telwedeyken baktırdım iki kere .
bazen tutabilir günündeyken . ama çok atmıştı bana çok güzeldi gerçi umutlanmıştım ama arkadaşım bile alay etmişti benle yok artık böyle birşey olursa fama nın müridi olurum demişti . alay etmişti benle ve kız haklı çıktı .

Fama ya kahve falı attım bir de onu deneyeyim ,diğer baktırdığım kişilerin falları bu ay içinde belli olacak bakalım famada mı aynı şeyi söylecek o da söylerse hepsininki mi patlayacak?

Herkese iyi bayramlar :)

Final olarak Haleh, Rezzan ve Selena hepsi aynı şeyleri söylediler. Özellikle rezzan ve selena'nın neredeyse aynı cümleleri kullanması çok garibime gitti. Hepsi aynı tarihleri verdiler, aynı olay örgüsünü anlattılar, biraz ürkmüş durumdayım kızlar

Olur da fallarım patlarsa (allah korusun) falcılardan ziyade, ulvi güçlerin benimle dalga geçtiğini düşüneceğim ya da tüm falcılar bir çete haberimiz yok

Herkese iyi bayramlar öykü gezgini nasıl bilirsiniz kızlar anda iyi mi çıkan falı var mıdır

o bazen geciktiriyor cevapları bana da geciktirmişti diye hatırlıyorum canım.
bir hafta olucak kuzum ya .
bide sisteme giriyor bakmıyor soruya .
yine mi fal atsam ya offf öyle birşey dedi ki falında en son kafamı karıştırdı .

aklımda selena,gizem hatun ve sevgi demir var .
ama atmıcam yaa kötü birşey derlerse moralim bozulur (

Google play dan derya abla uygulamasını indirin ddi her şey doğru resmen üstelik ücretsiz deneyin derim okuduklarınza siz de inanamayacaksiniz

Arkadaslar ruyamda camideydim etkilendim baya ruya lardan az cok anlayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…