bana birşey bilemedi ya .ne bileyim acaba o nickten farklı kişiler mi bakıyor olabilir .Valla bana da çıkmayan falları oldu ama eski erkek arkadaşımın kullandığı arabanın rengine okuduğu bölüme kadar bildiği zamanlar da oldu, hakkını yiyemem asla
Sesli bakıyor ama canım ya, başkası değildir yani. Ya çok garip bu fal işleri bana da salladı tuttu belki önceden deli gibi fal atardım inanır mısın aylardır tek bir fal atmıyorum kimseye. Bir kerecik yüz yüze baktırdım sadece.bana birşey bilemedi ya .ne bileyim acaba o nickten farklı kişiler mi bakıyor olabilir .
çünkü hiç tutmadı dedikleri okadar umutlanmıştım
anı biliyor belkide ama anıda bende tutmadı .
bana yazılı baktı fama telwedeyken baktırdım iki kere .Sesli bakıyor ama canım ya, başkası değildir yani. Ya çok garip bu fal işleri bana da salladı tuttu belki önceden deli gibi fal atardım inanır mısın aylardır tek bir fal atmıyorum kimseye. Bir kerecik yüz yüze baktırdım sadece.
o bazen geciktiriyor cevapları bana da geciktirmişti diye hatırlıyorum canım.evet ama son falı çok karışıktı ya bana . gününde değildi heralde . bide soru sordum cevap yazmadı .
bir hafta olucak kuzum ya .o bazen geciktiriyor cevapları bana da geciktirmişti diye hatırlıyorum canım.
Sevgi demir nerde bakiyor ?aklımda selena,gizem hatun ve sevgi demir var .
ama atmıcam yaa kötü birşey derlerse moralim bozulur(
Sevgi demir nerde bakiyor ?
Geçmiş olsun Baldan hayırdır neyin var yavrum?Kizlar bahtsizliktan sanssizliktan ölüyorum. 9 gunluk tatilde tatil yapayim dedim hastaneden cikamiyorum. Resmen tatili hastanede gecirdim. Falcilar bunu diyeydi ya bos yere masrafa girip gelmezdik
Kizlar bahtsizliktan sanssizliktan ölüyorum. 9 gunluk tatilde tatil yapayim dedim hastaneden cikamiyorum. Resmen tatili hastanede gecirdim. Falcilar bunu diyeydi ya bos yere masrafa girip gelmezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?