Binnaz Abla

venusamber mi dedi sana zaman kaybi diye

ayse melek banada boyle nasil igrenc, olumsuz konustu hatta uzerine vazife olmayacak kadar benimki hakkinda bir ifade kullanmis.ogunden sonra asla baktirmam ona ve daha yeni baslamisti bizim 3 gunluk olaydi dusun

Bosa zaman kaybi bekleme, kisa boylu adamla mutlu olacaksin diyen Ayse Melekti, venus e baktirmadim. Bu Ayse hanimin sana dedikleri cikti mi?

Onceki sayfalarda bir yorum okudum, bizim hatunlardan birisi demis ki, herkes olumlu konustu, bizi sevgili yapti, bir tek Ayse Melek olumsuz konustu ve onun dedigi oldu diye......o yuzden cok sinirim bozuldu bana da boyle olursa diye. Zaten adam hakkinda ne yapayim nasil davranayim bir fikrim de yok, o konuda da kafam bulanik ve icim daralmis durumda.

Adamdan bana dogru gelen hicbir sey yok, durum analizi yapanlar bu adam zor bir adam tam emin olmadan gelmez bibibibi demisler ama bence hikaye bana hic ilgi duymuyor. Birazcik hoslaniyor ama adim atmak gibi bir dusuncesi yok bence.

Ayni kahveyi az once Hoennir e gonderdim, olumlu yorumlar yapmis ama icimden inanmak gelmedi Ayse Melekin yorumundan sonra.

Boyle iste kizlar, icimi kararttim oturuyorum. Haleh Hanim bana hep daha az karamsar ol diyor , umut et diyor ama su duurmda nasil yapayim? 10 gundur tatildeydim, bugun isyerindeydim bir kere olsun aramadi, sormadi.

Son düzenleme:
Allah sanada aynı sabrı versin inşallah canım benim.Ben inanıyorum ki venus amberle son buldurucaksın olayı.Ara aratabiki baktır.Bak bi on on beş gün geçsin bu baktırdığın günler için ben ne büyük saçmalık yapmışım diyeceksin.Çünkü ben aynen öyle dedim.

tatlım ben sana taa bayramdan önce çok uzun bir mesaj yazmıştım ama senin mi kutun dolu benimkimi doluymuş ne gitmedi bende üşenip tekrar yazmadımçok uzundu çünkü.yemin ediyorum şu kelimeleri ben yazmış gibiyim bu kadar olur.fallar da aynı şekilde bana da diyorlarki (ayyy sana atsam bu benim falım bile dersin)emin olmadığı durumlarda hareket eden biri değil zor bir adam vs yani bu kadar olur şaka gibi.

Kuzum niye bu kadar üzülüyosun kısa boylu muhabbetine..Bak dünya starlarının çoğu kısa boylu.Dustinn Hoffman,Tom Cruise...Tom gibi birini istemezmisin yahu?

Kuzum niye bu kadar üzülüyosun kısa boylu muhabbetine..Bak dünya starlarının çoğu kısa boylu.Dustinn Hoffman,Tom Cruise...Tom gibi birini istemezmisin yahu?

Ayy uzulup sacmalamisim resmen Kisa boylu insanlara tabi ki bir ayrimciligim yok ama ben kendimi biliyorum, benden kisa birinden hoslanamam. Zaten zor begeniyorum, daha once kendimden kisa hicbir erkege alici gozuyle bakmadim. 1.70 im bu arada, yani benden kisa erkekler gercekten kisa

Benim sinir oldugum nokta kimi istesem olmuyor, bu adam da olmazsa artik cildiricam sanirim. Hayatin bana istediklerimi vermemesinden biktim sanirim. Hayata o kadar ofkeliyim ki su anda, kader gercek bir insan olsaydi alip pencereden atardim.

Resmen zugurt tesellisi olmus baktigi fal. Ben bu adami taniyip seviyorum ve zor isinan bir insanim zaten, Hayatimda ilk kez biriyle tanisir tanismaz icim isindi, o gunden sonra da her gun daha cok hoslandim. Bence bu yeni biri hayatima girecek bastan asagi sallama, aklimda bu adam varken ben baska birine nasil bakayim ?

Son düzenleme:

bende senn gbi düşünüyorum bakmam bakamam zatten başkasına

Sana hemen şu ruh halin gereği bişey önericem bak.Beki İkala Erikli meleklerle yaşamak kitabı.Önce internetten araştır sonra kitabı istersen okursun.En azından su öfkeni hafifletir.Bunu sana burda yazdıysam emin ol bu tesadüf değil.Dene bak kaybedecegin bişey yok işine gelmezse denemezson orda yazılanları olur biter.Hem sana bi yardımım olursa bende kendimi çok mutlu hissederim.Meleklerimize bi şans vermeye ne dersin?

Siz denediniz mi merak ettim sonuclarini paylasirsaniz sevinirim.

kizlar ilgisiz olacak ama fal bakmak ve baktirmak yasak ya fal sitelerine neden yasak yok ?

normalde yasak aslında özellikle cafelerde bakılması yasaktı, hatta yakaladıklarında ciddi cezalar veriliyordu. Baktılar ki bunun önüne geçilemiyor, koyverdiler sanırım..her yerde cafemizde tarot, kahve, iskambil bedava yazıları. şimdi artık interneti sınırsızca kullanma özgürlüğü var, belki bundandır eminde değilim yinede.

Siz denediniz mi merak ettim sonuclarini paylasirsaniz sevinirim.
Ben bir aydır bayağı sardım bu işe.Şu an beki nin üçüncü kitabını okuyorum.Bi defada geçmiş şifalandırma çalışmasını yaptım.O kadar çok detayı varki internetten bi araştır daha iyi anlayacaksın.Bi kere kesinlikle farkındalığın artıyo.Tabiki önce Allahın izniyle meleklerden yardım istiyoruz.Zaten onların özgür iradeleri yok her dua önce Allah a gidiyor Allahın izniyle onlar bize yardım edebiliyor.Küçük mucizeleri yaşamaya başladım.Sürekli karşıma çıkan kuştüyleri gibi.Bu meleklerin yanımızda olduklarına dair en yaygın mesajlarından biri ve daha bir sürü şey.Ancak konuya tamamen yabancıysan destan yazsam burda seni tatmin etmez.Çünkü tüm bunların bi başlangıcı var.Sen netten bi fikir edin yada kitabı oku ondan sonra seve seve paylaşırız fikirlerimizi...

Özgece şu an kadar baktırdıklarını, çıkanıyla çıkmayanıyla yazarmısın?Yorumlarını öğrenmek isterim.

sevgili nilüfer..fal maceram 1,5-2yıl önce binnaz abllada başladı. ilk falım elmas sezerdi çok iyi hatırlıyorum eh işte diyeilirim bildiği şeyler vardı ama tatmin edici değildi mevcut durumu bilmişti
2- sevgi yıdız kardeşimde baktırmıştı ilk falı gayet başarılıydı söylediklerini tam söylediği gibi olmasada yasadım ama sonrasında gönderdiğim fallar malesef cıkmadı
3-Gizem sitare-hiç bir falı cıkmadı tamamen pembe tablo çiziyor ne yazıkki sadece moral veriyor rahat 10 tane kahve göndermişimdir.
4-Kesira diye bi bayan vardı ruya göndermiştim bi kac defa bı kac tane dediğini yaşadım
5-selma aydın diğerlerine nazaran daha başarılı verdiği tarihler uyusmasada 1 hafta gecikmeli yasadım. sana güzel bi hediye veya bi tatile götürecek demişti o zamanlar erkek arkadasımla beraberdik verdiği tarihten 1 hafta sonra tatile gittik:)
6-Hülya demir ahhhh ahhhh 1 defa fal baktırdım bı dahada baktırmadım sorumda belirttim erkek arkadasımla sonumuz ne olcak v.s diye sen eski erkek arkadasınla birleşeceksin yakın zamanda dedi ama eski erkek arkadasım vefat etmişti:))))allah korusun birleşmedikde 6 ay gecti üstünden :))))
7-Benna küçüker 3 aydır görüşüyoruz 4 defa rüya yorumu 2 defada katina gönderdim rüya yorumlarını yaşadım cıktı katinadada verdiği tarihlere henüz zaman var zamanı gelince paylaşrım
8-bilge özdoğru ((( aman allahım aynıgün hem bilgeye hem elif ışıga katina gönderdim çok bunalımdaydım bilge olmaz bitmiş imkansız dedi sana dönmeyecek üzgünüm dedi bende moralim bozuldu tabi elif ışıkıda gönderdim katina elif seni seviyor senden başka kimse yok arayacak çok bunalımda falan demişti elifin dediğı gibi aradı adam hemde af dileyerek özür dileyerek aşk sözleriyle yani bilgenin baktığı olumsuz falları çok takmayın his yok sadece kartların anlamlarını bağlayıp söylüyor. elif ışığın çogu dediğini yaşadım..diğerleri içinde zaman var tarihleri gelmedi..tabi elifinde tuturamadıkları oldu ama önemli seyler cıktı:) bilgeye 2 defa katina gönderdim ne yazıkki iki falda birbirinden farklı tutarsızdı elife en az 10 defa katina gönderdim cok fena bunalımdayım halada öyleyim
son olarak farklı birilerini denemek istedim sağlama yapmak için
9-Ayşe melek 1 hafta olmadı kahve falı gönderdim mevcut durum başarılıydı gelecek için ise tarihlerde diğerleri ile tutarlı
10-ceren diye yeni bi kız başlamış ruya gönderdim mevcut durum başarlı ama tavsiye etmem
11-inci turan kapanış falım oldu kahve gönderdim mevcut durum başarılı gelecekle ilgili diğerleri ile aynı tarihlerde aynı bekliyorum :))) dua edin... birde fal sepeti var yanlıs hatırlamıyorsam gadrieldi oda aynı şekilde gayet başarılıydı hatta bişeyi bilmiştiki çok şaşırmıstım onunda verdiği tarih aynı tarihler bekliyorum çıkarsada cıkmazsada yazacagım buraya....:)))) bu kadar

canım kitabın ismi ne bende okumak isterim

ayyyy özür dilerim fal sepeti yazmısım nerden aklımda kaldıysa telwedeydi Gadriel kısa bakıyor ama başarılı

Yavrum döktürmüşsün sen ya..Bak burda en ilgimi çeken Elif ışık oldu.Sen biçok dediğini yaşamışsın ne güzel önemli olanları çıkmış üstelik.işte böyle olmalı çıkan fal zaten senun hayatındaki önemli varsaydıklarını bilmeli.Ne yazıktırki Elif Işık burda adı az geçen falcılardan .Bence bizlerde de hata var bu konuda doğru analiz edemiyoruz falları ve zaman geçmesini beklemiyoruz yorum için baktırır baktırmaz hemen atlayıp yazıyoruz iyimi kötümü?Halbuki nerden biliyoruzki hemen o an neyin ne olduğunu?Ayrıca detaylı yazmışsın isteğim üzerine çok çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…