- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
gecmis olsun cnmKizlar bahtsizliktan sanssizliktan ölüyorum. 9 gunluk tatilde tatil yapayim dedim hastaneden cikamiyorum. Resmen tatili hastanede gecirdim. Falcilar bunu diyeydi ya bos yere masrafa girip gelmezdik
cnm gizem hatun begeniliyo bide burç var o da iyifal alemden kımı onerırsınız?
bende anda basarılıydı ama gelecege varBurc'un soledıklerı cıkan varmı?
ahaha gene ben bir yolun var da falcı sema ve hira :))genel bı toparlarsak...gızem hatun ve burc fal alem...bınnaz abla sezgı candan ve sevgı duman...telwe selena seruven o zaman bır yolun var da ılkay ve fama mı? bana bır yolun vardan onerısı olacak olan varmı?
Burc ne fali bakiyor?cnm gizem hatun begeniliyo bide burç var o da iyi
kahve tarot katinaBurc ne fali bakiyor?
Siz ne baktirmistiniz peki ?kahve tarot katina
Kesinlikle katılıyorum temmuz başı baktığı falın tek birşey hariç hepsi çıktıKızlar ya çoğunuzun aksine ben famayı beğeniyorum bence oldukça başarılı bi falcı.
ben kahve baktrmstmSiz ne baktirmistiniz peki ?
Zamanları da tuttu mu bariKesinlikle katılıyorum temmuz başı baktığı falın tek birşey hariç hepsi çıktı
Cnm nasil soru soruluyor fal geldikten sonra? Ben de sormak istyorum byv'da ama yorum olarak yazmak disiinda bisey goremedmevet ama son falı çok karışıktı ya bana . gününde değildi heralde . bide soru sordum cevap yazmadı .
ben ilk kez baktırdım ve durumumu net bir şekilde açıkladı ama gelecek ile ilgili dedikleri çıktı mı sizde ilişkilerde bildikleri oldu mu?Kesinlikle katılıyorum temmuz başı baktığı falın tek birşey hariç hepsi çıktı
Hayır canım famanın zamanları pek tutmuyo kendiside söylüyo zaten zamanları tutturmak çok zor diyeZamanları da tuttu mu bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?