Binnaz Abla

Bir yolun var da sesli fal geldikten sonra nasil soru soruluyor bilen var mi kizlarr

Cnm nasil soru soruluyor fal geldikten sonra? Ben de sormak istyorum byv'da ama yorum olarak yazmak disiinda bisey goremedm
var orda fal gelince cevabı . altında bölüm var . ordan sorucaksın . ben sordum bir tane hakkın var . daha cevap gelmedi üfff yaa

Ben ilk kez baktırdım ga
ben ilk kez baktırdım ve durumumu net bir şekilde açıkladı ama gelecek ile ilgili dedikleri çıktı mı sizde ilişkilerde bildikleri oldu mu?
bana çıkmadı famanın dedikleri gerçi çok uçtu yani .çıkabilmesi olasılığı çok düşüktü zaten deçıkmadı maalesef . olumlu konuşmuştu .

Şöyle söyliyim kuzum temmuz başı baktı eylül başından sonuna gerçekleşti çıkanlar
Baya sarkmis tarih ama cikmis yinede dedikleri .. Bende gecenlerde baktirdim famaya , fena degildi , onemli bir seyi bilemedi ama onun disinda iyiydi .. Size baktigi fal pembe tablo muydu yoksa olumsuz seyler de soyledi mi ?

Bna kasim dedi fama her falinida denedim kuzu sana dediginden erkenmi oldu
Yok canımbana temmuz başı baktığı falda anlattığı olaylar bu ay içinde yaşandı 1 mesele hariç.bana kasım d3diği yada bu yıl ki süreçte dediği mevzularda oldu bekliyorum

bana çıkmadı famanın dedikleri gerçi çok uçtu yani .çıkabilmesi olasılığı çok düşüktü zaten deçıkmadı maalesef . olumlu konuşmuştu .
Fama olumsuz olduğunda inanılmaz olumsuz çatır çatır söylüyo.ben şüphelendiğim biri adına kahve içtim sadece bilgilerini yazıp bu arkadaşım için neler görüyorsun dedim öyle olumsuz bi faldıki şoka girdim kızın tüm şeytanlığını ve sonunda nasıl bedelini ödeyip rezil olacağını.hatta bide dediki bu kişi arkadaşın ama kusura bakma doğru görfüklerimi söylemek zorundaydım.benim adıma baktığı falda ise tek olumsuz nokta var o kişinin yılanlığınıda bildiğim için hep tedbirliyim zaten.

bence fama olumlu biri . bana olumluydu falı zaten . ama çok uç birşeydi söylediği hatta arkadaşım dalga geçti bu olursa eğer bu kadının müridi olurm dedi . ama olmadı tabikide . dediği kişiyle değil başka biriyle şu an sevgiliyim . dediği kişide hayal yani . .fama olumsuz değildi bana o zaman istediğim kişiyle olucağını söylemişti ama başkası oldu . yani ona pek güvenmeyin bence beklediğiniz birşey varsa önemli benden söylemesi :)

Yok canımbana temmuz başı baktığı falda anlattığı olaylar bu ay içinde yaşandı 1 mesele hariç.bana kasım d3diği yada bu yıl ki süreçte dediği mevzularda oldu bekliyorum
Svindim cnm ya gec tarih verdi diye uzulmustum esas konu ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…