Binnaz Abla

Sevgican sende öldürdün bizi be:) peki diğer falcılar olmaz derken famamı uzay olumlu konuştu? Ben diğerleriyle sağlama yaptığımda famayla aynı şeyleri söylediler.

Sevgican sende öldürdün bizi be:) peki diğer falcılar olmaz derken famamı uzay olumlu konuştu? Ben diğerleriyle sağlama yaptığımda famayla aynı şeyleri söylediler.
moralin bozulmasın inşş olumlu dediği çıkar .
bende çıkmadığını söyledim sadece .
hepsi olumlu konuşmuştu ilkay gür haricinde (
bide nesibede olumsuzdu .ve dedikleri gibi oldu .
ya sana dediği çıkar inşş moralini bozma . belli olmaz ..inşş olumlu falların hepsi çıksın .

Ben bu gizem hatun u seviyorum ya... suphelerim kalmadi onun hakkinda ve kişilik olarak da cok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. De da ki baglaclarini bile ayirdigindan düzgün turkce sinden egitimli oldugunu da düşünüyorum.

fama bakmıs falıma ama bıraz kısa gıbı geldı ya sadece sorularım uzerınden cvplar ek bısı yok cıkarsa yazarım baakalım

bir hafta olucak kuzum ya .
bide sisteme giriyor bakmıyor soruya .
yine mi fal atsam ya offf öyle birşey dedi ki falında en son kafamı karıştırdı .
Çok olmuş ya,firmaya yazsana sorumun cevabını alamadım diye,bir daha niye fal göndereceksin.Bence yazarsan yardımcı olurlar.

Aslında yoğun tartışmalar yüzünden yazmak istememiştim ama en azından şüphesi olanlar için yazmaya karar verdim. Ben de gizem hatun'u denedim ve çok beğendim. Aşk ve eğitim hayatıma dair her şeyi tüm detaylarıyla bilmiş. (Erkek arkadaşımla ayrılma sebebim, okuduğum bölüm vs.) 1.5 senedir fal baktırıyorum, baktırdığım en iyi fallardan biriydi diyebilirim. Bu arada falalem sitesinde fal baktırmadığım için hesabımı silmiştim haftalar önce, gizem hatun'a yeni hesaptan fal attım yani. Kesinlikle hisleri güçlü başarılı bir falcı olduğunu düşünüyorum.

Kızlar Allah aşkına bu Sevgi Duman akşamları hangi saatte giriyor, lütfen bileniniz söylesin ya ne olur

Bu fal siteleri amma havalı olmuş, sayemizde. Bayram öncesi reklamlar başlar, indirimler, promosyonlar olurdu.
Simdi tırt ! Nasıl olsa müşteri belli, fiyat yükselse de fark etmezken niye bir de indirim yapsınlar ki

Genel prensip edindim, 20TL üzeri fal baktırmıyorum, çünkü fark yok .

Gizem hatunla sezgi duman i cok merak ediyorum simdi ama elde avucta para kalmadi

Kızlar Allah aşkına bu Sevgi Duman akşamları hangi saatte giriyor, lütfen bileniniz söylesin ya ne olur
cnm mailden hbr veri tıkla girdiginde mesgul gorsen bile o sırada dikkat et gene acabilir.sayfayı sık sık yinele...oyle yakalayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…