- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Sevgican sende öldürdün bizi be:) peki diğer falcılar olmaz derken famamı uzay olumlu konuştu? Ben diğerleriyle sağlama yaptığımda famayla aynı şeyleri söylediler.bence fama olumlu biri . bana olumluydu falı zaten . ama çok uç birşeydi söylediği hatta arkadaşım dalga geçti bu olursa eğer bu kadının müridi olurm dedi . ama olmadı tabikide . dediği kişiyle değil başka biriyle şu an sevgiliyim . dediği kişide hayal yani . .fama olumsuz değildi bana o zaman istediğim kişiyle olucağını söylemişti ama başkası oldu . yani ona pek güvenmeyin bence beklediğiniz birşey varsa önemli benden söylemesi :)
moralin bozulmasın inşş olumlu dediği çıkar .Sevgican sende öldürdün bizi be:) peki diğer falcılar olmaz derken famamı uzay olumlu konuştu? Ben diğerleriyle sağlama yaptığımda famayla aynı şeyleri söylediler.
Cok tesekkur ederim. Iki yıl değildir dimi? :)))Canım 2 gün 2hafta 2ay demek:)bunlardan biri içerisinde yani
Çok olmuş ya,firmaya yazsana sorumun cevabını alamadım diye,bir daha niye fal göndereceksin.Bence yazarsan yardımcı olurlar.bir hafta olucak kuzum ya .
bide sisteme giriyor bakmıyor soruya .
yine mi fal atsam ya offf öyle birşey dedi ki falında en son kafamı karıştırdı .
kadın sisteme girmiyor ki pek . zaten fallara bile bakmıyor geç yolluyor sorunları varmış .Çok olmuş ya,firmaya yazsana sorumun cevabını alamadım diye,bir daha niye fal göndereceksin.Bence yazarsan yardımcı olurlar.
Kızlar Allah aşkına bu Sevgi Duman akşamları hangi saatte giriyor, lütfen bileniniz söylesin ya ne olur
Daha yeni bakti ama dedigim gibi an ve gecmis hic tutmadigi icn gelecek hakkinda dedikleri de fosne kadar oldu fal bakalı ?
ılkayın falları cıkıyor mu cıkmayanlar varmı?
Bende o ikisini merak ediyorum yakalayabilirsem baktırıp kendimi beklemeye alıcam artık ,acaba ne zaman giriyolar ?Gizem hatunla sezgi duman i cok merak ediyorum simdi ama elde avucta para kalmadi
Hic bilmiyorum ki galiba cok degisken giris saatleriBende o ikisini merak ediyorum yakalayabilirsem baktırıp kendimi beklemeye alıcam artık ,acaba ne zaman giriyolar ?
cnm mailden hbr veri tıkla girdiginde mesgul gorsen bile o sırada dikkat et gene acabilir.sayfayı sık sık yinele...oyle yakalayabilirsinKızlar Allah aşkına bu Sevgi Duman akşamları hangi saatte giriyor, lütfen bileniniz söylesin ya ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?