Binnaz Abla

Ya bu fama size de mi çok kısa baktı sadece sorduğum sorulari cv plamis ya soru sormadım memnun kalmadığımi sole sem soruda ya da iade olmaz mı ya acaba

Canım ben rezzan abladan bahsediyorum ya famaya hiç baktırmadım

Gizem hatun yarin sistemde olacakmis , online oldu maili geliyor , 5 dk sonra hemen sistemden cikiyorlar .. Bu nasil is anlamadim ya , dalga gecer gibi .. En azindan 10 dk sistemde dursunlar da herkes rahatca falini gondersin

kızlar gizem hatuna baktırdım dayanamayıp:) kısa süre once geysuyada baktırmıs bi insan olarak ben aynı kişi olduklarını dusunmuyorum. öncelikle hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum, nicklerimde böyle elma armut kel mahmut hesabı şeyler bulunmama ımkan yok. geysuyu söylemiştim zaten yuzeyseldi, gizemin nokta atışları oldu benle ilgili, işlerimle ilgili. o açıdan iyiydi ama kıstasım ''an'' olmadıgı ıcın gelecek cıkarsa benım için iyi falcı kategorisine giricek. bir şeyleri bildiği hissettiğinı düşünüyorum onun dışında öyle isim cisim şekil şemal bilmedi bende diğer arkadaşlar gibi

Canım ben geysuya 3 defa baktırdım,gizeme 1 defa.Bende geysu çok daha iyiydi gizemden.Yalnız şöyle bir durum var bugün gizeme atan bir arkadaş türkçesinin çok düzgün olduğunu,yazım kurallarına dikkat ettiğini,eğitimli bir insan olabileceğini söylemiş.İşin ilginç tarafı gizemin bana gelen falında ciddi imla hataları,yazım yanlışları vardı.Arkadaşın bahsettiği çok düzgün,hatasız türkçe geysuda vardır.Bu benim kafamı biraz karıştırdı açıkcası.Aklıma şu geldi burayı bütün falcılar okuyorlar.Geysu da gizem de okuyorlardır mutlaka.Acaba geysu gizemde bilerek ilk başlarda imla hataları yapmış olabilirmi.Aynı kişi oldukları anlaşılmasın diye.Çünkü geçmişi tara geysunun türkçesinin çok düzgün olduğu belirtilmiş,bunu ben de belirtmiştim.Acaba geysuda nasılsa gizem olduğum ortaya çıktı deyip geysuda yazmış olduğu gibi yazmaya mı başladı.Çünkü gizeme geçen gün atan bir arkadaşım da geysuya çok benzettim aynı onun yazım tarzı,dili demiş.Ben daha o falı incelemedim,incelersem bilgilendiricem.Geçen gün burda arkadaş ikisinin falının aynı olduğunu yazmıştı.Şimdiye kadar kimseye benzetilemeyen gizemi iki kişinin geysuya benzetmesi benim şüphelerimi arttırdı açıkcası.

yani şöyle gizemin bana yolladığı falda gayet düzgün bir türkçe var, bozuk değil.geysununda cok düzgün ,suan hem geysunun hem onun falını açtım bakıyorum benzer şeyler var ama kesınlıkle aynı cumleler değil, valla bana aynı kişi değiller gibi geldi ama her şey beklerim bu sıtelerden o yüzden yazıyorum buraya ki ben farketmedıysem siz söyleyin diye

Ben de onu diyorum ben gizeme baktıralı 1 ay oldu galiba.O zaman daha geysu konusu açılmamıştı.Dediğim gibi gizemin falında çok imla hatası vardı.Noldu da şimdi gizem çok düzgün yazmaya başladı.Bu ayrımı geysuya çok baktırmış olanlar farkedebiliyor.Burda yazan arkadaş da geysuya çok baktırdığını söylemişti.Benim arkadaşım 10 defaya yakın geysuya atmışımdır,dilini biliyorum diyor.Bu kadar benzerlik olmaz dedi.Tam emin değilim de işaretler geysuyu gösteriyor.

Ben Geysu ya hiç fal baktırmadım Gizem de patladı zaten. Yalnız bugün bir şey dikkatimi çekti Geysu profiline gerçek bir foto koymuş bir yarasi mı var da gocundu niye bu kadar zaman sonra foto koyma gereği duydu

Ben Geysu ya hiç fal baktırmadım Gizem de patladı zaten. Yalnız bugün bir şey dikkatimi çekti Geysu profiline gerçek bir foto koymuş bir yarasi mı var da gocundu niye bu kadar zaman sonra foto koyma gereği duydu

Geysu bana patladı vasattı zaten.

Gizem hevesim söndü:))

UOTE="aristocan, post: 42752023, member: 669109"]Canım ben geysuya 3 defa baktırdım,gizeme 1 defa.Bende geysu çok daha iyiydi gizemden.Yalnız şöyle bir durum var bugün gizeme atan bir arkadaş türkçesinin çok düzgün olduğunu,yazım kurallarına dikkat ettiğini,eğitimli bir insan olabileceğini söylemiş.İşin ilginç tarafı gizemin bana gelen falında ciddi imla hataları,yazım yanlışları vardı.Arkadaşın bahsettiği çok düzgün,hatasız türkçe geysuda vardır.Bu benim kafamı biraz karıştırdı açıkcası.Aklıma şu geldi burayı bütün falcılar okuyorlar.Geysu da gizem de okuyorlardır mutlaka.Acaba geysu gizemde bilerek ilk başlarda imla hataları yapmış olabilirmi.Aynı kişi oldukları anlaşılmasın diye.Çünkü geçmişi tara geysunun türkçesinin çok düzgün olduğu belirtilmiş,bunu ben de belirtmiştim.Acaba geysuda nasılsa gizem olduğum ortaya çıktı deyip geysuda yazmış olduğu gibi yazmaya mı başladı.Çünkü gizeme geçen gün atan bir arkadaşım da geysuya çok benzettim aynı onun yazım tarzı,dili demiş.Ben daha o falı incelemedim,incelersem bilgilendiricem.Geçen gün burda arkadaş ikisinin falının aynı olduğunu yazmıştı.Şimdiye kadar kimseye benzetilemeyen gizemi iki kişinin geysuya benzetmesi benim şüphelerimi arttırdı açıkcası.[/QUOTE]
Canım bu gizem ve geysu hangi sitede, ne falı bakıyorlar?

Yok ya geysunun uzun zamandır fotoğrafı var yeni birşey değil.Çünkü ben en son attığımda vardı fotosu.O da baya zaman oldu.

Kızlar arkadaşımdan istedim gizemin falını da geysunun fallarını da.Açıkcası ben çok da benzetemedim dillerini,yazım tarzlarını.Ciddi farklılıklar var.Ama bilemiyorum arkadaşım niye öyle düşündü,sonuçta diller ister istemez birbirine benzeyebilir.Ama giriş cümleleri,çıkış cümleleri oldukça faklı.Sadece anlatım tarzları benziyor.İlk kişilik analizi sonra olayların nasıl olduğu,nasıl geliştiği,sonuç şeklinde.Ama bu zaten birçok falcıda bu şekilde oluyor.Anlattıkları şeyler de çok benzemiyor,olayın gidişi sonucu falan faklı bağlanmış.O yüzden pek emin olamadım ikisi de aynı kişidir demek doğru olmaz.Günahlarını alamayayım.Bence arkadaşım yanıldı.Bence ikisinin de özenerek yorum yapmış olması arkadaşamı etkiledi.Çünkü biliyoruzki birçok falcı özensiz yorum gönderiyr

Canım bu gizem ve geysu hangi sitede, ne falı bakıyorlar?[/QUOTE]
Gizem fal alemde canım,geysu tellwede.Kahve,tarot falan bakıyorlar ama başka baktıkları var mı bilmiyorum.

O fotoda yüzü belli degildi yeni bir foto bu
Şimdi gördüm de ordakiler hep değiştiriyorlar fotolarını ya.Ne bileyim niye öyle birşey yapsınki.Hadi aynı kişiler diyelim,fal alemde kendi resimlerini koymuyorlar diye biliyorum.Telwedekiler kendi resimlerini koyuyor galiba.

Bilmiyorum ama zaten bir çok sitede çalışabilirler tabii bu bir suç da degil ki ne denilebilir. Kimbilir kaç kere farklı sitelerde aynı falcilara baktırdık hele ben baktırdığım falların sayısı yok mutlaka oluyordur böyle şeyler zaten sanal fal atarak bunu göze almış oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…