Binnaz Abla

[QUOTueDaisy, post: 42753077, member: 468893"]Famanin bahar aylarinda baktigi faldan cikan bi durum olmus
ama sonu dedigi gibi olmamis.

Humanin 3. Fali da bana full cikti.

Sevgi dumanin is yorumunu bekliyorum, cok iyiydi.[/QUOTE]
Geysu ve derini bilmiyorum ama fama ve gizem denenmeli mutlaka.
Bende Hüma yi sevdim bana kendisi çok sempatik geldi pozitif ama yeni baktırdım. Bende huy oldu herkese 1 fal atıp sırayla deniyorum kim çıkar diye. Bir nesibe biraz olumsuz konuştu belkide o çıkar. Ama şimdi başka birilerini bulmam lazım. Gizem için falı patladı diyende çok fama içinde. Ama derin hakkında ben kötü bir yazı görmedim.derin biraz pahalı ama fama ile gizem daha uygun.aslinda 3 de deneyebilir şeker. Birde sezgi Candana halen baktiramadim yuh ya bu kadar olur. Hemde fiyatını tekrar düşürmüş

Kizlar ben de geysu ile gizemin fallari zit. Ama geysuya atarken isim vermedim. Bence ayni kisi degiller geysu cok daha basariliydi. Faat sunu da belirtmeden gecemeyecegim bunca zamandir fal baktirdim bana yildizin dusuk diyen iki kisi var biri gizem biri geysu. Ikisi de kahve falinda ayni cumleyi kurmkurmus.

Kizlar daha once geysuya fal baktirmamistim, sadece gizem hatuna 2 defa fal baktirmistim.. 2. Falda gercekten cok iyiydi, iliskiyi tum detaylariyla bilmisti .. Sirf dun meraktan geysuya da fal attim , sorumda da hic detayli bilgi vermedim, genel sordum. Fali geysuya gonderir gondermez, gizem hatun falalemde online oldu, 2-3 dk kalip cikti ! Geysunun bana yolladigi fal birebir gizem hatunun fali, tabiki ayni cumleler degil ama gidisat ayni, cumleler benzer, ayni seyleri soyluyor.. Benim icin yazdigi hikaye gizem hatununki ile ayni.. Bana verdikleri tavsiye bile ayni dusunun artik .. Geysu falinda bazi onemli kilit noktalari bilmeseydi eger ayni degil derdim, ama benim gizem hatuna sorumda yazdigim seyleri yazmasi, en onemli seyi bilmesi ..
Bu arada tum fallar ( gizem hatun ve geysu ) duzgun bir turkceyle yazilmisti .
Herkesin kendi fikri tabiki ama ben ayni kisi olduklarina cok eminim ...

Peki aynı isimlemi atmıştın.Ordan mı tanımış olabilir seni.Dün bunu ben burda belirtmiştim arkadaşımın etkisinde kalıp.Ama arkadaşıma bakılan falları inceledim pek de benzerlik göremedim.Olayların gidişide farklı.Hatta gece çok da üzüldüm ikisini de haksız yere suçladım diye.Seninki tesadüf olmasın,sonuçta ikisi de falcı benzer şeyleri görmüş olabilirler.

Aristocan, post: 42753770, member: 669109"]Geysu derim canım.Derinin bende bildiği ufak noktalar olmuştur.Ama geysu bende de arkadaşlarımda da geleceği tutturmuştur ve oldukça önemli mevzularda.[/QUOTE]
Tesekkurler canım:)

Ayni kisi icin baktirmistim canim, isim ayni yani .. Ordan tanidigini dusunuyorum beni . Yani benzer seyleri gormus olabilirler tabiki ama cok onemli seyleri yazdi , bunu gizem falinda geysu gibi detayli bilememisti .. Ben soru cevap kisminda yazmistim gizeme .. Ama geysu direkt bildi..

Anladım canım ama ben de eski erkek arkadaşım için attım ikisine de.İkisine de aynı ismi verdim.Önce geysuya sonra gizeme attım.Aynı kişi olsalardı benim geysuda verdiğim bilgileri gizem falında verebilirdi.Ama farklı yorumlar gelmişti.Yine de bilemem sende daha farklı olmuş demekki.

aylin ve ilkay paralel konuştu bana . netleşti kafamdaki sorular . size aylin çıktı mı kızlar ?sanki ağız birliği etmişler gibi konuştular . ilkayda sorunları bildi . biraz ara vericem sonra yine baktırırım ilkaya .

Ben de dun ucuz birine atayım diye byv daki Ezgi Sözen e attım. Nokta atışı yoktu ama çıkarsa çok şaşıracağım bir şey dedi. Baktıran var mı hiç Ezgi ye?

Geçen sene baktırmışım. Tamamen soru çevresinde yazılan cümleler ki ben bunları söylemek için fala gerek görmem, öylece atılabilecek şeyler. O kadar atarsan soruyla ilgili bir yerden tutar elbet. 1,5 ay süre vermiş, olmazsa 3 ay demiş, 1 sene geçmiş.... tırt

Bendeki tecrübe böyle... Ama sende farklı olabilir tabii...

ben attm cnm begenmedm bi de sahmara diye biri de gelms onu da denedm onuda begenmedm

teşekkürler kızlar bende de iyi değildi. hiç şaşırtmadı. sadece olacak dediği şey fazla imkansız çıkarsa şaşırırım.

Daha önceki mesajlarımda Gizem i savunduğum halde ben de meraktan Geysuya attım bir de burda Geysunun Gizemden daha iyi olduğunu yazanlar olduğu için. Benim kafamda bir senaryo vardı sorduğum soru ile ilgili. Neredeyse 20 defa fal baktırdım son iki ay içerisinde ve bana o senaryoyu anlatan iki kişi Gizem ve Geysu. Hem de neredeyse aynı cümlelerle. Geysuya kendi adımı vermedim ancak baktırdığım kişinin adından hatırlamış olabilir. Ya ikisi de aynı kişiler ki artık eminim, ya da ikisi de çok iyiler fal konusunda, aynı şeyleri görüyorlar.

Geysu dan falım geldi,çok güzel açıklamış olayları durumları benim durumlarımı gelecekle ilgilide şu ana kadar tüm kişilerin söylediği şeyleri söyledi inş öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…