Iste bende sirf meraktan attim geysuya fal , ve benim falimi incelemeye baslar baslamaz gizem hatunun da online olup hemen cikmasi cok garipti .. Ki gizem hatun durumuna 25-09 da sistem olucam diye yazmisti ..Daha önceki mesajlarımda Gizem i savunduğum halde ben de meraktan Geysuya attım bir de burda Geysunun Gizemden daha iyi olduğunu yazanlar olduğu için. Benim kafamda bir senaryo vardı sorduğum soru ile ilgili. Neredeyse 20 defa fal baktırdım son iki ay içerisinde ve bana o senaryoyu anlatan iki kişi Gizem ve Geysu. Hem de neredeyse aynı cümlelerle. Geysuya kendi adımı vermedim ancak baktırdığım kişinin adından hatırlamış olabilir. Ya ikisi de aynı kişiler ki artık eminim, ya da ikisi de çok iyiler fal konusunda, aynı şeyleri görüyorlar.
Ay o sahmaraya hala sinirleniyorum ya ne demek beyefendinin düşüncelerini bilemem. işte falci falan olmayan insanlar diyor üye olup burdan birkaç kelime sallayıp para kazanayımben attm cnm begenmedmbi de sahmara diye biri de gelms onu da denedm onuda begenmedm
bende kahve kapatmstm benim ex icin olmaz dedi baska kisi icin kapatmak saglıklı olmaz dedi tarot bakms ..neyse saglık olsun :)Ay o sahmaraya hala sinirleniyorum ya ne demek beyefendinin düşüncelerini bilemem. işte falci falan olmayan insanlar diyor üye olup burdan birkaç kelime sallayıp para kazanayım
Kizlar ben de geysu gizem farkli gibiydi ya. Inanamadim su an. Bende gizemin hislerle ilgili dedikleri birinci agizdan curudu geysu herseyi bana birakmis ki suanki durum bu. Bilemedim bunlarda famagiller gibi cikmasinSonuc itibariyle sevgi duman diyorum baska da bir sey demiyorum ben
Daha iki gun oldu canim baktirali ama ben artik cikip cikmamasi ile ilgilenmiyorum bir bagimliliktan atiyorum iki olaylari anlamlandiramiyorsam atiyorum. Sevgi duman baktirdigim en iyi faldi aon zamanlardaki.Daha önce yazmış olabilirsin seker ama ben tekrar sorayım , Sevgi Duman'da sonuç nasıl , çıktı mı
Sevgi Dumanı yakalarsam kurban kesecek noktaya geldim.Mail geliyor tıklıyorum hemen sayfaya yok dolmuş çoktan.Sinir oldum kızlar.Daha iki gun oldu canim baktirali ama ben artik cikip cikmamasi ile ilgilenmiyorum bir bagimliliktan atiyorum iki olaylari anlamlandiramiyorsam atiyorum. Sevgi duman baktirdigim en iyi faldi aon zamanlardaki.
Evet oradan mesaj göndererek soru soruyorsunTelwede falcıya soru sorma bölümü nerede acaba? Mesaj bölümü çıkıyor orada falcı ile ben görebileceğim seçeneğini seçip mesaj mı atmam gerekiyor?
çok teşekkür ederiimmEvet oradan mesaj göndererek soru soruyorsun
Bu gizem hatuna fal baktirmaya deger mi `? nasil bir tarzi var
olur canim senin icin sakincasi yoksa tabiistersen atayım özelden
Bu gizem hatuna fal baktirmaya deger mi `? nasil bir tarzi var
Hayatim sevgi duman iki fal aliyor bitirip tekrar online oluyor. Telefonunda sevgi duman sayfasini acik birak, mail geldigi an maile bakmadan sayfani acip fal at yoksa yakalamak cok zor. Ben oyle yaptim dedim bu kadin bitirince yeniden alicak, actim sayfayi mail gelir gelmez sayfayi actim hemen baktim hakkaten online attim fali.Sevgi Dumanı yakalarsam kurban kesecek noktaya geldim.Mail geliyor tıklıyorum hemen sayfaya yok dolmuş çoktan.Sinir oldum kızlar.
Sevgi Dumanı yakalarsam kurban kesecek noktaya geldim.Mail geliyor tıklıyorum hemen sayfaya yok dolmuş çoktan.Sinir oldum kızlar.
Bir Sevgi Duman hikayesi:
Metro bekliyordum, telf bakarken elim yanlıslıkla Binnaz Abla app'a dokundu Geç açılıyor bende, sinir oldum, off ekran dondu kaldı Nasıl oldu anlamadım, Sevgi Duman'ı online gördüm, "olabilir mi ki" derken kartları seçmeye başladım, metro geldi, insanlar yanımdan hurraa metroya bindi, ben acaba yeterince hızlı olabilecek miyim, kapatmadan falı gönderebilecek miyim telaşında çat diye gönderdim. Ne oldu, ne seçtim anlamadım... Oturup bir sonraki metroyu bekledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?