Ay hazır meryem denmişken burdan tekrar tekrar meryeme seslenmek istiyorum : MERYEM ABLAAA EYLÜL DE BİTTİ NERDE BENİM ESKİ SEVGİLİMMBu tip olayinida kim demisti, sevgilisinin benini tarif etmis. Meryem di galiba.
Bana niye boyle atislar yapmiyo kimse demistim, gizem yapti sagolsun.
Bana benim tipimi tarif etti
Geçen sene baktırmışım. Tamamen soru çevresinde yazılan cümleler ki ben bunları söylemek için fala gerek görmem, öylece atılabilecek şeyler. O kadar atarsan soruyla ilgili bir yerden tutar elbet. 1,5 ay süre vermiş, olmazsa 3 ay demiş, 1 sene geçmiş.... tırt
Bendeki tecrübe böyle... Ama sende farklı olabilir tabii...
valla bircogumuz karsi tarafi merak ettigimizden fal atiyoruz kisisel bilgilerimizi ögrenmek bize ekstra bisi kazandirmaz tabiki canimWalla thalix anlik net konulari goruyor. Yardimcilari var bence kesinlikle.
is, tip ve dusunce okuma olaylari cok basarili.
karsi taraf icin zayifti sadece bende.
benim kotu senaryoma gore yorumlamis, karsi tarafin hissiyatini.
o gunun aksamina bizzat daha farkli oldugunu yasadim cunku.
bide karsi tarafi iyi goremedi sanirim tipini isini falan bana yaptigi ince atislari ona yapamadi.
kızlar bu ezgi sözen daha önce nerede bakıyordu ki bende dün gördüm bugün atmayı düşünüyordum yeni falcı die bide ucuz diye şimdi geçen sene baktırdım çıkmadı deyince emin olamadım :/ fala çok para vermek istemiyorum artık.diğer ucuz fiyatlılara da baktırdım hep emin olamadım şimdi
Karsi taraf icin atma thalix bana karsi taraf icin dedigi seyi Allah bir aksam karsima cikardi alakasi yok. Ama kadinda tuhafta bir durum var benim meslegimi, gecmisimi, fiziksel ozelliklerimi yazdi cizdi gel gelelim karsi taraf icin dedigi olmamis.valla bircogumuz karsi tarafi merak ettigimizden fal atiyoruz kisisel bilgilerimizi ögrenmek bize ekstra bisi kazandirmaz tabiki canim
yani fal tarzini okudum az önce sabit kaliplar kullaniyor keske insan hayatida o kdr sabit olsa ama atmaktan vazgectim ben
piyasadada falci kalmadi valla kime aticagimi bilemiyorum
valla bircogumuz karsi tarafi merak ettigimizden fal atiyoruz kisisel bilgilerimizi ögrenmek bize ekstra bisi kazandirmaz tabiki canim
yani fal tarzini okudum az önce sabit kaliplar kullaniyor keske insan hayatida o kdr sabit olsa ama atmaktan vazgectim ben
Aynen ben de soruyorum ısrarla Eylül kesin demiştiAy hazır meryem denmişken burdan tekrar tekrar meryeme seslenmek istiyorum : MERYEM ABLAAA EYLÜL DE BİTTİ NERDE BENİM ESKİ SEVGİLİMM
MissCherryBlossom kuzum o meryem'in benli muhabbeti benle idi.falında her şey çıktı o falda.esas konu dışında..ama bir daha aynı bakan kişiye de denk gelemedim o olayların hepsini yaşadım en son attığım da ise ütopik bir faldı geleceği bilemem tabi.
Falı özelden de atmıştım sizlere gece denk gelmiştim ki kadını sisteme sokmuştuk çıkmıştı ama helal olsun demiştim o fala diğer baktırdığım da zaten saçma idi kart anlamları dışında idi dedikleri doğru olabilir ama bence olamaz yeni birini tarif etmeye giriyorlar hemen de ben sanmıyorum.Ben de orjinal meryeme aralıktan sonra dek gelemedim. Bana da falı çıktıydı. Şimdi bakan hatun kesinlikle farklı birisi.
valla bircogumuz karsi tarafi merak ettigimizden fal atiyoruz kisisel bilgilerimizi ögrenmek bize ekstra bisi kazandirmaz tabiki canim
Karsi taraf icin atma thalix bana karsi taraf icin dedigi seyi Allah bir aksam karsima cikardi alakasi yok. Ama kadinda tuhafta bir durum var benim meslegimi, gecmisimi, fiziksel ozelliklerimi yazdi cizdi gel gelelim karsi taraf icin dedigi olmamis.
Bi de on tane fal attım inatla dönecek dedi ya hahaha dönmüyor işte be ablacım insan anlar artık galiba yanıldım gizemcim der kusura bakma der dönceği yok bunun derAynen ben de soruyorum ısrarla Eylül kesin demişti
Belki gecikmiştir belli olmaz sadece tarihte yanildiysa. Ben de 2 kere baktırdımBi de on tane fal attım inatla dönecek dedi ya hahaha dönmüyor işte be ablacım insan anlar artık galiba yanıldım gizemcim der kusura bakma der dönceği yok bunun deryok illa döncek dedi durdu. Şimdi dalga geçiyorum kızlar da zamanında ne ümitlenmiştim ya.
Canım ilk falımı taaa aralıkta atmıştım ona. Aralıktan bu yana neler yaşandı, az mı gururum kırıldı beklerken az mı acı çektim. Bu saatten sonra dönmesini bile hakaret algılarım ben. Yolu açık olsun. Hepimizin hakkında da hayırlısı olsun ne diyeyimBelki gecikmiştir belli olmaz sadece tarihte yanildiysa. Ben de 2 kere baktırdımFama da benzer seyleri söylemişti o da patladi gitti
Amin hayırlısı tabii canımCanım ilk falımı taaa aralıkta atmıştım ona. Aralıktan bu yana neler yaşandı, az mı gururum kırıldı beklerken az mı acı çektim. Bu saatten sonra dönmesini bile hakaret algılarım ben. Yolu açık olsun. Hepimizin hakkında da hayırlısı olsun ne diyeyimsenin için hayırlıysa famanın da meryemin de dedikleri bir bir çıksın inşallah
Canım ilk falımı taaa aralıkta atmıştım ona. Aralıktan bu yana neler yaşandı, az mı gururum kırıldı beklerken az mı acı çektim. Bu saatten sonra dönmesini bile hakaret algılarım ben. Yolu açık olsun. Hepimizin hakkında da hayırlısı olsun ne diyeyimsenin için hayırlıysa famanın da meryemin de dedikleri bir bir çıksın inşallah
Canım benim ya o kadar haklısın ki. İhtimali bile güzel geliyor insana o zamanlar ama sonradan anlıyorsun işte hepsi zaman kaybıymış. O kdr çok dedim ki dilimde tüy bitti artık, hatta sırf böyle şeyler söylemek için girdiğimi düşünecekler artık foruma ama, çok korkuyprum kızların da sonu bana benzeyecek dyie. İnşallah biran önce döner herkesin beklediği istediği ne diyimben de benzer durumu yaşadım kuzumben eskiyi sormadan herifi bana aşık ettiler geri döndürdüler. Bir yıldır böyleydi ama artık şu yaz akıllandım gelmesin artık. yeni sulara yelken açmaktayım belki daha önce kurtulurdum fallar ümit veriyor malesef
Bende geysuya attim cnm ama gizemle paralel olsada kesinlikle ayni degil diyorumDaha önceki mesajlarımda Gizem i savunduğum halde ben de meraktan Geysuya attım bir de burda Geysunun Gizemden daha iyi olduğunu yazanlar olduğu için. Benim kafamda bir senaryo vardı sorduğum soru ile ilgili. Neredeyse 20 defa fal baktırdım son iki ay içerisinde ve bana o senaryoyu anlatan iki kişi Gizem ve Geysu. Hem de neredeyse aynı cümlelerle. Geysuya kendi adımı vermedim ancak baktırdığım kişinin adından hatırlamış olabilir. Ya ikisi de aynı kişiler ki artık eminim, ya da ikisi de çok iyiler fal konusunda, aynı şeyleri görüyorlar.
Baldan bana ozelden yazarmisin cnm benimde farkli gibi sence geysu cikarmi yada gelecek ciktimi geysuda yazan varmiKizlar ben de geysu gizem farkli gibiydi ya. Inanamadim su an. Bende gizemin hislerle ilgili dedikleri birinci agizdan curudu geysu herseyi bana birakmis ki suanki durum bu. Bilemedim bunlarda famagiller gibi cikmasinSonuc itibariyle sevgi duman diyorum baska da bir sey demiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?