Binnaz Abla

Bu tip olayinida kim demisti, sevgilisinin benini tarif etmis. Meryem di galiba.
Bana niye boyle atislar yapmiyo kimse demistim, gizem yapti sagolsun.
Bana benim tipimi tarif etti
Ay hazır meryem denmişken burdan tekrar tekrar meryeme seslenmek istiyorum : MERYEM ABLAAA EYLÜL DE BİTTİ NERDE BENİM ESKİ SEVGİLİMM

kızlar bu ezgi sözen daha önce nerede bakıyordu ki bende dün gördüm bugün atmayı düşünüyordum yeni falcı die bide ucuz diye şimdi geçen sene baktırdım çıkmadı deyince emin olamadım :/ fala çok para vermek istemiyorum artık.diğer ucuz fiyatlılara da baktırdım hep emin olamadım şimdi

valla bircogumuz karsi tarafi merak ettigimizden fal atiyoruz kisisel bilgilerimizi ögrenmek bize ekstra bisi kazandirmaz tabiki canim
yani fal tarzini okudum az önce sabit kaliplar kullaniyor keske insan hayatida o kdr sabit olsa ama atmaktan vazgectim ben
piyasadada falci kalmadi valla kime aticagimi bilemiyorum

geçmişi bilmiyorum canım ama atmaya değer biri değil.

Karsi taraf icin atma thalix bana karsi taraf icin dedigi seyi Allah bir aksam karsima cikardi alakasi yok. Ama kadinda tuhafta bir durum var benim meslegimi, gecmisimi, fiziksel ozelliklerimi yazdi cizdi gel gelelim karsi taraf icin dedigi olmamis.

Binnaz'da baktırmısım. Simdi farklı bir sitede mi? Yanıltmak istemem

Ben de orjinal meryeme aralıktan sonra dek gelemedim. Bana da falı çıktıydı. Şimdi bakan hatun kesinlikle farklı birisi.

bermuda canım Hira'nın dediği iki şey çıktı.Aylin'in para ile ilgili dediği muhabbetler genel de işle ilgili konularda ne işi derdim ama şu anda bir işim var hem eğitim hem iş hayatı.Fama da bahsetmişti.Fama'nın şu anda hoşlandığım kişi ile ilgili dediklerinin doğru olduğunu gördüm ki biliyordum da fazla şaşırmadım.Esas konu Allah'lık olduk bir yıl sonra ilk defa bir kızı engellemiş faceden o da ben oldum sağolsun.Yani iş-eğitim-sağlık-olumsuz konular çıkıyor.Meryem'in nisandaki falı esas olay dışında hepsini yaşadım ama bir daha denk gelemedim aynı bakıma.

Ben de orjinal meryeme aralıktan sonra dek gelemedim. Bana da falı çıktıydı. Şimdi bakan hatun kesinlikle farklı birisi.
Falı özelden de atmıştım sizlere gece denk gelmiştim ki kadını sisteme sokmuştuk çıkmıştı ama helal olsun demiştim o fala diğer baktırdığım da zaten saçma idi kart anlamları dışında idi dedikleri doğru olabilir ama bence olamaz yeni birini tarif etmeye giriyorlar hemen de ben sanmıyorum.

Karsi taraf icin atma thalix bana karsi taraf icin dedigi seyi Allah bir aksam karsima cikardi alakasi yok. Ama kadinda tuhafta bir durum var benim meslegimi, gecmisimi, fiziksel ozelliklerimi yazdi cizdi gel gelelim karsi taraf icin dedigi olmamis.

Bende karşı tarafa dair söylediği her şey doğruydu. Karakteri, ilişkideki tutumu vs. Ama herkesin enerjisi farklı tabi.

Aynen ben de soruyorum ısrarla Eylül kesin demişti
Bi de on tane fal attım inatla dönecek dedi ya hahaha dönmüyor işte be ablacım insan anlar artık galiba yanıldım gizemcim der kusura bakma der dönceği yok bunun der yok illa döncek dedi durdu. Şimdi dalga geçiyorum kızlar da zamanında ne ümitlenmiştim ya.

Belki gecikmiştir belli olmaz sadece tarihte yanildiysa. Ben de 2 kere baktırdım Fama da benzer seyleri söylemişti o da patladi gitti

Belki gecikmiştir belli olmaz sadece tarihte yanildiysa. Ben de 2 kere baktırdım Fama da benzer seyleri söylemişti o da patladi gitti
Canım ilk falımı taaa aralıkta atmıştım ona. Aralıktan bu yana neler yaşandı, az mı gururum kırıldı beklerken az mı acı çektim. Bu saatten sonra dönmesini bile hakaret algılarım ben. Yolu açık olsun. Hepimizin hakkında da hayırlısı olsun ne diyeyim senin için hayırlıysa famanın da meryemin de dedikleri bir bir çıksın inşallah

Amin hayırlısı tabii canım

ben de benzer durumu yaşadım kuzum ben eskiyi sormadan herifi bana aşık ettiler geri döndürdüler. Bir yıldır böyleydi ama artık şu yaz akıllandım gelmesin artık. yeni sulara yelken açmaktayım belki daha önce kurtulurdum fallar ümit veriyor malesef

Canım benim ya o kadar haklısın ki. İhtimali bile güzel geliyor insana o zamanlar ama sonradan anlıyorsun işte hepsi zaman kaybıymış. O kdr çok dedim ki dilimde tüy bitti artık, hatta sırf böyle şeyler söylemek için girdiğimi düşünecekler artık foruma ama, çok korkuyprum kızların da sonu bana benzeyecek dyie. İnşallah biran önce döner herkesin beklediği istediği ne diyim

Bende geysuya attim cnm ama gizemle paralel olsada kesinlikle ayni degil diyorum

Baldan bana ozelden yazarmisin cnm benimde farkli gibi sence geysu cikarmi yada gelecek ciktimi geysuda yazan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…