Binnaz Abla

Geysuya fal atmadim bilmiyorum ama az once duvarina baktim,
Gizem hatun gibi 2 fal aliyor :)

Baldan bana ozelden yazarmisin cnm benimde farkli gibi sence geysu cikarmi yada gelecek ciktimi geysuda yazan varmi
Bende ve iki arkadaşımda çıkan noktaları oldu geysunun.Gizemle benzetemedim hatta geysu daha iyiydi bende ama arkadaşım çok benzetmiş ikisini de,bilemiyorum.

Benzeme yonunde ilerliyorum sanirim

Duygulu girl hoşgeldin tekrar

geysu olumlu mu konusuyor az once sayfasındakı yorumlara baktım hepsıne eskısı donecek ıs olacak maddı getırı cok hep sıradan gıbı geldı olumsuzu soyluyormu?

Kızlar
Kafamız çok karıştı. Sadece, tek olarak size kimin falının çıktığını yazar mısınız ? Sadece isim (varsa soyadı)

Bende çıkan yok, çıkmayan onlarcayı yazmıyorum

geysu olumlu mu konusuyor az once sayfasındakı yorumlara baktım hepsıne eskısı donecek ıs olacak maddı getırı cok hep sıradan gıbı geldı olumsuzu soyluyormu?
Soyluyor olumsuz durumlari da hep parlak konusmadi bana , gercekci bir yorumdu

Kızlar
Kafamız çok karıştı. Sadece, tek olarak size kimin falının çıktığını yazar mısınız ? Sadece isim (varsa soyadı)

Bende çıkan yok, çıkmayan onlarcayı yazmıyorum
Kesinlikle katiliyorum , kafamiz karman corman oldu o zaman ben basliyorum, bana bugune kadar sehrazatin dediklerinden bir kac bisey cikti , zaten online fal baktirmaya yeni basladim, cogunum daha dedigi tarih gelmedi bile :) ama favorilerim: sehrazat, sevgi duman , selena ve gizem hatun ..

ya bır yolun var sıtesıne butun sıtelerde % 20 ındırım var bayram boyunca sızde nıye hep gecerlı deıl dedım bana verdıklerı cevap dıger sıtelerın yaptıkları ındırım dıger sıtelerı baglar ?? baglar?? ne kdr argo ya bunların konusma tarzı hosuma hıc gıtmedı

geysu nasıldı bıldımı bıseyler? bu arada su alıntı yapmayı bılmıyorum ben es23 sana sordumm :))
Benim yazimin altindaki cevaplaya tiklayip alinti yapabilirsin:) geysu bildi evet hem de cok cok onemli seyleri , ama iste ben onun gizem hatun oldugunu dusunuyorum, bu kadar cok detayi bilmesini buna bagliyorum :)

valla sızlerın yazısmalarınızı okurdum ama yorum yapmazsdım eskıden hatta okumadan aklımda ılkaya ve famaya baktırırım dıyodumda artık sevgı gızem geysu derın ıyıce kafam karıstı param da kalmadı :) bazen de hepsıne baksam beklesem mı dıyorum :)

Ben o çılgınlığı yaptım, şimdi beklemedeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…