Cherry nasil patladi cnm ne demisti acil bilmem gerekGeysu bana patladı vasattı zaten.
Gizem hevesim söndü:))
Bende ve iki arkadaşımda çıkan noktaları oldu geysunun.Gizemle benzetemedim hatta geysu daha iyiydi bende ama arkadaşım çok benzetmiş ikisini de,bilemiyorum.Baldan bana ozelden yazarmisin cnm benimde farkli gibi sence geysu cikarmi yada gelecek ciktimi geysuda yazan varmi
Benzeme yonunde ilerliyorum sanirimCanım benim ya o kadar haklısın ki. İhtimali bile güzel geliyor insana o zamanlar ama sonradan anlıyorsun işte hepsi zaman kaybıymış. O kdr çok dedim ki dilimde tüy bitti artık, hatta sırf böyle şeyler söylemek için girdiğimi düşünecekler artık foruma ama, çok korkuyprum kızların da sonu bana benzeyecek dyie. İnşallah biran önce döner herkesin beklediği istediği ne diyim
@MissCherryBlossom kuzum o meryem'in benli muhabbeti benle idi.falında her şey çıktı o falda.esas konu dışında..ama bir daha aynı bakan kişiye de denk gelemedim o olayların hepsini yaşadım en son attığım da ise ütopik bir faldı geleceği bilemem tabi.
Marple ben martta atmıştım geysuya istersen atabilirim .Cherry nasil patladi cnm ne demisti acil bilmem gerek
Canim atarmisin cikani varmiMarple ben martta atmıştım geysuya istersen atabilirim .
Soyluyor olumsuz durumlari da hep parlak konusmadi bana , gercekci bir yorumdugeysu olumlu mu konusuyor az once sayfasındakı yorumlara baktım hepsıne eskısı donecek ıs olacak maddı getırı cok hep sıradan gıbı geldı olumsuzu soyluyormu?
Kesinlikle katiliyorum , kafamiz karman corman olduKızlar
Kafamız çok karıştı. Sadece, tek olarak size kimin falının çıktığını yazar mısınız ? Sadece isim (varsa soyadı)
Bende çıkan yok, çıkmayan onlarcayı yazmıyorum
Ben derine baktirmadigim icin yorum yapamayacagim, geysuya da yeni baktirdim..derin pekı telwedekı onun soledıklerınden cıkan varmı? telwede derın mı geysu mu cıktı ?
Benim yazimin altindaki cevaplaya tiklayip alinti yapabilirsin:) geysu bildi evet hem de cok cok onemli seyleri , ama iste ben onun gizem hatun oldugunu dusunuyorum, bu kadar cok detayi bilmesini buna bagliyorum :)geysu nasıldı bıldımı bıseyler? bu arada su alıntı yapmayı bılmıyorum ben es23 sana sordumm :))
valla sızlerın yazısmalarınızı okurdum ama yorum yapmazsdım eskıden hatta okumadan aklımda ılkaya ve famaya baktırırım dıyodumda artık sevgı gızem geysu derın ıyıce kafam karıstı param da kalmadı :) bazen de hepsıne baksam beklesem mı dıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?