Binnaz Abla

Geys
geysu olumlu mu konusuyor az once sayfasındakı yorumlara baktım hepsıne eskısı donecek ıs olacak maddı getırı cok hep sıradan gıbı geldı olumsuzu soyluyormu?
uGeysu kotuydu patlamisti hatta anida bilmiyor

Sevgi dumana baktırdım pek nihayet..Geleceğe dönük yorumlar yapmış,ama ilk kez bir falcı eşimdeki problemden bahsetti bakalım bekleyip göreceğim.. 6 ay süre verdi..Ya yalnız çok çok aceleyle seçip yolluyoruz ne kadar etkili oluyor acaba..Değişik bir yorumlaması var ...

VivianLeigh geldim canim neyi yazayim anlamadim, geysu gizem hatun fallarini mi ? Pek giremiyorum nete ben bir yere uzunca yazip ozelden kopyalayivereyim fikrimi sana dur :)

gızemde mı oyle geysu gıbı o da mı patladı sana?
Geysu bn bir yila ykn oldu atali kotu bi faldi.gizem anda ve gcmiste iyi hkkni yemim ama karstrdgi seyler vardi bende .4 yillik iliskimi 8 ay dedi bi kac sey daha.olumsuz gizem bana.donmicek dedi.donerse patlar umarim patlar

eylul falları ...selena 3-4 ay demısdı 4 ay bu ay doldu cıt yok tabı gelısme yok ama onun falları gec cıkıyo dıye duydum

ya konuyla alakasız olcak ama bısey dıcem...bugun bana bı ark dedıkı sen hep depresyon takılıyosun calısmıyosun gezmıyosun mutlu deılsın bı duzende gıdıyosun dedı...dusundumde su fallara umut baglamakda hayattann sogutuyor bızı dısarda bı hayat var mıllet arsız gamsız mutlu hele de erkekler hıc duygusal degıller mesela benım gorustugum kısı abartmıyorum cogu erkekten daha artıları vardır cıddı dusunur ama o bıle bakıyorum hıc duygusal degıl yanı bız bayanlar kadar duygusal ınce dusuncelı degıller ıste bence once bunu kabul etsek cok ıyı olur

Biri için hele hiç fal atmayın. Kendi hayatınız için atın. Bende ilk aşk acısıyla günde 3-4 fal attım. Ama hiçbir anlamı yok. Artık ayda bir iki. O da eğitim hayatım ve genel olarak hayatım üzerine. Uzmeyin kendinize. Bugün tam da onun üzerine konuşmuştuk burda. Çok fal atmak ruh sağlığı açısından da pek iyi değil.

Bana kalırsa asıl sıkıntı umut bağlamakta.

Mesela, ex dönecek mi sorusuna biri 2ay biri 3-5 ay sonra dönecek dediğinde sevinip umutla bekliyorsan ve sonuç fos çıktıysa gitti senin caaanımm 5 ayın. Belki onu döndürmek için uğraşmalıydın veya başkalarına şans vermeliydin.

"Şu işim olacak mı?" cevap "yok, olmayacak", sen yine bu cevabı gerçek kabul edip olsun diye uğraşmazsan olmaz tabii, inanmanın faturasını-bedelini ödersin. Falcıyı haklı çıkarınca başın göğe ermiycek. Bu senin isteğin, senin uğraşın.

"Sınavdan geçebilecek miyim?" cevap "zorlanacaksın ama başarı senin, geçeceksin" , bunu gerçek kabul eder, gevşer çalışmazsan o fal çıkmazzzzzz.....

bilmiş bilmiş yazıp daha fazla uzatmayayım. Bu hataları ben de yapıyorum. Kişi hayatıyla ilgili kararlarda dümenini kimseye bırakmamalı... Bu yazdıklarım en çok kendime...

haklısınız dogru ben bı de 2012 de basladım telwede bu fal ıslerıne tabı o zaman baskasına asıktım :) ama orda mesela bırkerebırle su an adını hatırlayamıyorum ıskambıl bakan bır bayan vardı ıkısı bılmıstı dedıklerı gıbıde oldu olumsuz cıkmıstı ha bır de ımparatorıce onlar bılmıstı

fama ya dun fal baktırmıstım bugunde sorumu sordum cvbı aldım ama cok olumluydu ya yanı soledıklerı olursa bı mucıze olur bana baya bı ımkansız gıbı geldı herkesemı cok olumluydu fama?

Bu imparotice kim

telwedeydı eskıden ama gelmıyorlar ıste artık eskıden ıyıydı falcılar sabah ımparatorıce lamıa bırkerebır bunlar bılırlerdı artık yoklar usandılarmı noldu anlamadımkı gelmıyorlar

Dedim ya, sözüm en çok ta kendime. Fal baktırmayı seviyorum, bir dönem eğlencesine eşe dosta kendim de bakıyordum ve enteresan bir şekilde çıkıyordu . Eğlence diye yaptığım şey ısrarlı taleplere dönünce tövbe ettim, bıraktım . Şimdi istesem de ıhhh hiç bir şey çıkartamıyorum :))))

2012den beri sanal fal tutkunuyum, abarttığımı düşünüyorum. Biraz sakin olmak lazım, sonucu hazırdan öğrenmek yol tecrübesi yaşamayı engelliyor. Zaten o yoldan kaçıyoruz, yürürken düşebiliriz, dizimiz kanar, canımız yanar, yoruluruz, ne gerek var, şurda bize biri yolun nereye gittiğini söyleyiversin, hem belki boşa yürüyoruzdur, boşa emek vermeyelim. Bunlar bizi fal tutkunu yapıyor zaten, hele 2-3 bilene de denk gelmişsek..... Ne iyi oluyor, zahmetsiz rahmet
Boşa emek diye birşey yoktur. Yol çıkmazsa geri dönersin, egzersiz yapmış olursun, selülitlere iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…