- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
uGeysu kotuydu patlamisti hatta anida bilmiyorgeysu olumlu mu konusuyor az once sayfasındakı yorumlara baktım hepsıne eskısı donecek ıs olacak maddı getırı cok hep sıradan gıbı geldı olumsuzu soyluyormu?
Geysu bn bir yila ykn oldu atali kotu bi faldi.gizem anda ve gcmiste iyi hkkni yemim ama karstrdgi seyler vardi bende .4 yillik iliskimi 8 ay dedi bi kac sey daha.olumsuz gizem bana.donmicek dedi.donerse patlar umarim patlargızemde mı oyle geysu gıbı o da mı patladı sana?
Bunu Bende sordum kimsede gelisme yok sanirimKızlar bi ara eylül ayını bekliyodunuz fallar için patladı mı hepsi?!
ya konuyla alakasız olcak ama bısey dıcem...bugun bana bı ark dedıkı sen hep depresyon takılıyosun calısmıyosun gezmıyosun mutlu deılsın bı duzende gıdıyosun dedı...dusundumde su fallara umut baglamakda hayattann sogutuyor bızı dısarda bı hayat var mıllet arsız gamsız mutlu hele de erkekler hıc duygusal degıller mesela benım gorustugum kısı abartmıyorum cogu erkekten daha artıları vardır cıddı dusunur ama o bıle bakıyorum hıc duygusal degıl yanı bız bayanlar kadar duygusal ınce dusuncelı degıller ıste bence once bunu kabul etsek cok ıyı olur
ya konuyla alakasız olcak ama bısey dıcem...bugun bana bı ark dedıkı sen hep depresyon takılıyosun calısmıyosun gezmıyosun mutlu deılsın bı duzende gıdıyosun dedı...dusundumde su fallara umut baglamakda hayattann sogutuyor bızı dısarda bı hayat var mıllet arsız gamsız mutlu hele de erkekler hıc duygusal degıller mesela benım gorustugum kısı abartmıyorum cogu erkekten daha artıları vardır cıddı dusunur ama o bıle bakıyorum hıc duygusal degıl yanı bız bayanlar kadar duygusal ınce dusuncelı degıller ıste bence once bunu kabul etsek cok ıyı olur
Bu imparotice kimhaklısınız dogru ben bı de 2012 de basladım telwede bu fal ıslerıne tabı o zaman baskasına asıktım :) ama orda mesela bırkerebırle su an adını hatırlayamıyorum ıskambıl bakan bır bayan vardı ıkısı bılmıstı dedıklerı gıbıde oldu olumsuz cıkmıstı ha bır de ımparatorıce onlar bılmıstı
haklısınız dogru ben bı de 2012 de basladım telwede bu fal ıslerıne tabı o zaman baskasına asıktım :) ama orda mesela bırkerebırle su an adını hatırlayamıyorum ıskambıl bakan bır bayan vardı ıkısı bılmıstı dedıklerı gıbıde oldu olumsuz cıkmıstı ha bır de ımparatorıce onlar bılmıstı
Sagol kizucumVivianLeigh geldim canim neyi yazayim anlamadim, geysu gizem hatun fallarini mi ? Pek giremiyorum nete ben bir yere uzunca yazip ozelden kopyalayivereyim fikrimi sana dur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?