Binnaz Abla

Ahaha canim onlar cok terbiyesiz, agizlarinin ayari yok hic. Bi ara bende mail attim,
Isleri aksiyormus, bizim boyle isteklerimizden
Kendileri holding yonetiyor cunku, buyuk adam

Hayatim benim moralimi bozdu baktirdim dun ani filan baya iyi bildi baya nokta atisi vardi ama gelecek beni urkuttu

canım bozma moralini çıkıcağını sanmam. ben martta falan baktırdım. nisanda işe giriceğimi söyledi, sonra eskinin beni mayıs gibi arayacağını. ama onunla değil, haziranda iş yerinden biriyle birlikte olucağımı söyledi. ben iş bulamadım ve haliyle hiç biri olmadı. 35 yaşlarında bi erkek demişti bir de. nerdeyse on yaş büyük. hiç o kadar büyük biriyle birlikte olucağımı sanmıyorum.

yani bana epey sallamış:) hiç korkma derim canımm

Anda cok iyiydi ama soyledigi bazi seyler beni uzdu sende anlik tespitleri iyimiydi

VivianLeigh hayatim moralimi bozdu demissin kiz allah askina bunca zamandir hangi fal adam akilli cikti ki bu ciksin. Salla gec hayatim hic kafani yorma bile iyi kotu hangisi cikiyor, ancak ucundan kiyisindan yakalarsa.
Bitanem birden uzuldum iste anda hersey karsi tarafla ilgili hersey bilinmis

Baldankabak iyilestin mi yawru sen? Nasilsin?
Sagol daisyim vallahi dum hastaneye gidince dayadi bir torba ilac, simdi biraz daha iyiyim. Yaz boyunca izin icin cabaladim idari izinde izni kaptim geldim hasta oldum, bir seyi cok istemiceksinin ornegiyim

Bitanem birden uzuldum iste anda hersey karsi tarafla ilgili hersey bilinmis
Gecelim hayatim sana anlattim ya gizem benim bodoslama herseyimi bildi ama dedigi seyin olmadigini ogrendim. Seninki de ayni sekilde olabilir bu fallara fazla takilmamak gerek ne olumlusuna ne olumsuzuna:)

Kızlar tellwe veya biryolunvar'dan önerebileceğiniz biri var mı?
İlkaya baktırdım, begenmedim. Selenaya baktırdım 2 kez, güzeldi. Semaya baktırdım foss. Şehrazata baktırdım, o da eskiye göre baya bozdu.
Başka önerebileceğiniz nokta atışları süper, pişman etmicek birileri var mı? Varsa kimler? Acill falım geldiii.

Tellwe derin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…