- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
evet kızlar geysu kötü ya nasıl popüler oldu tekrar:) bir ara çok baktırmıştık mart gibi. kimseye bir şey çıktı mı?herkese patlamış sanki.
Sormadan bildi canımsevgı duman az once arkds yazmıs esımle problemımı bıldı dıye sen sormadan mı soyledı sorunlarınızı?
Sevgi duman iyi de verdiği tarih patladı maalesef bende çok inanmıştım umutla beklemiştim ama olmadı yakalayabilirsem tekrar atcamSormadan bildi canım
ya bır yolun var sıtesıne butun sıtelerde % 20 ındırım var bayram boyunca sızde nıye hep gecerlı deıl dedım bana verdıklerı cevap dıger sıtelerın yaptıkları ındırım dıger sıtelerı baglar ?? baglar?? ne kdr argo ya bunların konusma tarzı hosuma hıc gıtmedı
Hayatim benim moralimi bozdu baktirdim dun ani filan baya iyi bildi baya nokta atisi vardi ama gelecek beni urkuttu
Bitanem birden uzuldum iste anda hersey karsi tarafla ilgili hersey bilinmisVivianLeigh hayatim moralimi bozdu demissin kiz allah askina bunca zamandir hangi fal adam akilli cikti ki bu ciksin. Salla gec hayatim hic kafani yorma bile iyi kotu hangisi cikiyor, ancak ucundan kiyisindan yakalarsa.
Cherry nasil patladi cnm ne demisti acil bilmem gerek
Sagol daisyim vallahi dum hastaneye gidince dayadi bir torba ilac, simdi biraz daha iyiyim. Yaz boyunca izin icin cabaladim idari izinde izni kaptim geldim hasta oldum, bir seyi cok istemiceksinin ornegiyimBaldankabak iyilestin mi yawru sen? Nasilsin?
Gecelim hayatim sana anlattim ya gizem benim bodoslama herseyimi bildi ama dedigi seyin olmadigini ogrendim. Seninki de ayni sekilde olabilir bu fallara fazla takilmamak gerek ne olumlusuna ne olumsuzuna:)Bitanem birden uzuldum iste anda hersey karsi tarafla ilgili hersey bilinmis
Yani falı görsen genel , yuvarlak laflardı. Benimle ilgisi, nokta atışı falan yoktu. Vasattı. Yaza evleneceksin demiş hahhaaa:))
Kızlar tellwe veya biryolunvar'dan önerebileceğiniz biri var mı?
İlkaya baktırdım, begenmedim. Selenaya baktırdım 2 kez, güzeldi. Semaya baktırdım foss. Şehrazata baktırdım, o da eskiye göre baya bozdu.
Başka önerebileceğiniz nokta atışları süper, pişman etmicek birileri var mı? Varsa kimler? Acill falım geldiii.
Tellwe derin derim.
Hadi ya, dedikleri çıktı mı sende?
Bir de ne falı atıyorsun ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?