Binnaz Abla

canım kitabın ismi ne bende okumak isterim

Tabii hemen yazıyorum arkadaşım.İlk okuduğum Meleklerle yaşamak-diğeri ince bir el kitabı cd nin klavuzu gibi gećmişi şifalandırma cd si kitabıyla birlikte-Şu an okuduğum Meleklerin Gücü.Bu üç kitabında yazarı Beki İkala Erikli.Nettende mutlaka incele çok fazla yorum ve bilgi bulursun bu konuyla ilgili.Meleklerle yaşamak.com bu yazarın sitesi mutlaka orayada göz at derim.

Ben kitapçıda gorup daha sonra inceleyip son anda da almaktan vazgeçmiştim. Detayları cok diye biliyorum ama istenirse yapılır tabi yapsak mı???))

rica ederim canım zamanı gelince diğerlerinide paylaşacağım. elif ışık:) ilk baktırdıgımda erkek arkadasımla inanılmaz bi ayrılık yaşamıstık ve kesinlikle bitti benim için asla afetmem dönse bilee diyordum bıçak sırtı bi ayrılıktı yani benim gözümde döüşü yoktu dönüşü bırak asla ismini bile duymak istemıyordum elife fal gönderdim hani hersey güzel olacaktı ne oldu dedim:))) çıkmadı fallarınız insanlaa pembe tablo çizmeyın falan yazdım sinirle:))) elifte çok olgun bi şekilde bu adam seni seviyor sana dönecek hatta araya birilerini koyacak dedi gercektendende araya kaç kişi girdi aradı defalarca af diledi.şuan barışma yok aramızda ama tarihleri gelmedi henüz

tamamdır çok teşekkür ederimmmm hemen inceliyorummmm

Ben kitapçıda gorup daha sonra inceleyip son anda da almaktan vazgeçmiştim. Detayları cok diye biliyorum ama istenirse yapılır tabi yapsak mı???))

Vallahi Beki de şöyle demiş zaten:İsterseniz bir bilim adamı gibi yaklaşın ve deneyin.Sıze uyanı alın uçuk gelen bölümleri unutun ve sadece isteyin diyor.Ve haklısın cok detayı var bence dene derim.Tecrübelerinide yszarsan cok sevinirim.inşallah hayatına bi ışık olursa bu kitap bende aracı olduğum icin cok mutluvolurum.

Helâl olsun vallaha kadın bilmiş hemde bayağı detaylı bilmiş.Burda iş senin isteğine kalıyo sen istediğinban olacak yani.Hayırlısı olsun.Belki senin affınla barışmada olacak.Senin için en iyisi olsun inşallah arkadaşım.

İnsallah tatlımm...ilk fırsatta alıp uygulayıp deneyimlerimi paylaşırım tabi ki ve sana da tekrar dikkatimi çektiğin icin minnet duyarım ))

tamamdır çok teşekkür ederimmmm hemen inceliyorummmm
Rica ederim ayrıca erkek ark.dönüp dönmeme konusunda meleklere sorabilirsin en hayırlısını.Şu an sana saçma gelebilir ama kitabı okursan beni anlarsın yada netten incele.Allah ın izniyle mesajı alırsın inşallah.

sağol canım kader kısmet kısmetse olur...Allahın takdiri..hepimizin gönlüne göre versin rabbim

İnsallah tatlımm...ilk fırsatta alıp uygulayıp deneyimlerimi paylaşırım tabi ki ve sana da tekrar dikkatimi çektiğin icin minnet duyarım ))

Canım benim inşallah faydası olsunda minnet duyulacak bişey yok ortada..

nasıl yaniiiii çok şaşırdımmmm:))) hemen deraylı arastırmaya giriyorum yarında kitabı alıyorum

nasıl yaniiiii çok şaşırdımmmm:))) hemen deraylı arastırmaya giriyorum yarında kitabı alıyorum
İlk önce bende çok şaşırmıştım.Hatta yazar(kitabı yüz bilmem kaçıncı baskıyı yaptı) bile önce bunları duyunca "yok artık daha neler " demiş.İncele oku paylaşırız burdan.Anlayacaksın okuyunca olan biteni nedir içeriği?Sabırsızlıkla düşüncelerini yazmanı bekliyor olacağım.

Aynen canım bende ilk duyduğumda "hadi canım daha,neler neler demiştim" ama 2 kez kitapcı da tesadüf eseri elime gelince..ben bir alıp okuyayım demiştim..Cidden daha okurken mucizelere tanık oluyorsun...
Şöyle birşey var..Birileri birşeyler der,yada duyarsın bunlar bilincimize düşerler,ama daha arkada bilinç altı vardır..oraya bir şeyleri gönderebilirsek istediğimiz şeylere kavuşmamız mümkün oluyor...Yani bilinç değil,bilinç altı çalışması lazım..Bilinç altıda kanıt ister..ve bu kitap onu çok güzel şekilde yapıyor...
Müthiş bir kitap bende tavsiye ederim okumamış arkadaşlara..

canım yanlıs anlama lütfen bişey soracağım suan kitabı arastırıyorumda burda bahsi gecen meleklerle haberlesmek falan bunlar rahmani olay değilmi allah korusun ben çok korkarım bi musallattan falan bi an arastırınca korktum sen bilirsin diye sormak istedim

Canım arkadaşa sormuşsun o cevap verir ama bende fikrimi beyan edeyim istedim.
Melekler zaten hep bizimle..Bilirsin ki namazlardan sonra sağımıza ve solumuza dönerek Meleklerimize selam vererek namazımızı tamamlarız..
Yani canım sen davet gibi birşeyler yapmıyorsun..Meleklerimiz zaten sağımızda ve solumuzda Doğumumuzdan,ölümümüze kadar bizlerle birlikteler...

Son düzenleme:

anladımmm kuzum tşk ederim çok etkilendim bende yarın kitabı alacagım umarım hayırlı olur:9

Yok canım benin hiç çekincen olmasın.Sakın ha öyle düşünme musallat ne demek meleklerden bahsediyoruz.İslamın şartlarından biride meleklere inanmak.Sen büyü vs bilmem ne yapmıyisunki.Sadece istemek inanmak ve farkındalık.Ama korku ve tereddütle yaklaşırsan zaten hiç okuma derim.Melekler ya en saf ışık onlar.Sen bilirsin tabiki yani ısrar edemem canım benim illaki uygula diye.Allah senin için doğru olanı kısmet etsin inşallah.

Canım ben bide şimdi Beki nin çalışmalarından birine katılmayı düşünüyorum.Meleklere danışmakla ilgili yüzyüze melek koçlarıyls.Programımı ayarlayıp Allah kısmet ederse randevu alacağım.Bu kitaplarla bence de baktığımız noktayı görmeyi öğreniyoruz.Bir nevî şifre çözer gibi hissediyorum kendimi.Çok keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…