Binnaz Abla

Derinin dediklerinden çıkanlar oldu bana. Tarot attıydım.
Cikti mi kiz derin sana Bana da acaip isabetli bir fal bakti yine hatun ama bir sevgi duman degil. Sevgi nasilbiliyor musun gizemle derinin karmasi gibi. Atmadiysan sevgiyi yakala derim. Bu arada sen gizeme atabildin mi ?

Cikti mi kiz derin sana Bana da acaip isabetli bir fal bakti yine hatun ama bir sevgi duman degil. Sevgi nasilbiliyor musun gizemle derinin karmasi gibi. Atmadiysan sevgiyi yakala derim. Bu arada sen gizeme atabildin mi ?

Ben Sevgiyi bekliyorum ) Gizemi bir türlü bulamadım.

Sen hastalandın mı kız ben banlıyken noldu?

Ya bu sevgi 2 fal alıyo tam Atcam kapalı iki saat sonra bakıyorum yine 2 fal almış kapatmış 4 - 5 kere baktıranlsr nasıl yakalıyo ya üüüü ,geysu gizem Serkan tek de elimden geçti kızlar ama yorum yapmaya takatim yok(

Benim yazimin altindaki cevaplaya tiklayip alinti yapabilirsin:) geysu bildi evet hem de cok cok onemli seyleri , ama iste ben onun gizem hatun oldugunu dusunuyorum, bu kadar cok detayi bilmesini buna bagliyorum :)
Geysuya ne falı baktırdın canım

Ya birde benim bişey dikkatimi çekti mesela falcıların kendi sayfasında mesela kahve falı bakıyor yanında dert ortağı yazıyor dikkat ettinizmi? Diyelim ki kahve falı 1kişi görünüyor dert ortagıda yada kahve falı 2 oluyor dert ortağıda 2 bu ne ki ya anlamadım

Arkadaşlar bana karşı tarafın hakkımdaki düşüncelerini iyi anlatabilecek kimi önerirsiniz? Çözemediğim biriyle karşı karşıyayım.Eskiden olsa düşünmeden Meryeme atardım ama o artık değişti yok diyorsunuz.Var mı bu konuda önerebileceğiniz biri? Gelecekten geçtim şimdiyi ve karşımdakinin duygularını söylesin.

Luna06 tellwe
Nesibe
Venüsamber

Herkes Geysu-Gizem Hatun olarak düşünüyor ama bence eğer gizem hatunun başka hesabı varsa o geysu değil.

Ben geysuya baktırmadım. O yüzden beni tanımaz etmez. Ama Gizem bana daha önce fal attığım konulardan kesit sundu "eskiden böyle böyle şeyler yaşamışın" diye. Ya burada yazdıklarımızdan kim olduğumuzu buluyor yada başka biri.

Bence falalemdeki eski fallarını görmüş.
Gizemhatunda fırıldak dönüyor bence.

Ben de böyle düşünüyor um çünkü yepyeni adres aldım öyle aman Aman bi esprisi yoktu.tşpimi değil ama kişiliğimi iyi tarif etti .yani askında hsyyes ağırbaşlı ve hanımefendir ya da hepimiz hayal kikırıjlıpı yaşaya yaşaya daha kıpır iken donuklaşır ve içe kapanır değil mi ? Çok Beklenti içindeydim ama brni daha çok şaşırtanların yannda Vasat kaldı diyebilirim

Bilemedim ben de. Fırıldak mı iyi mi bakıyor çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…