- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Cikti mi kiz derin sanaDerinin dediklerinden çıkanlar oldu bana. Tarot attıydım.
Cikti mi kiz derin sanaBana da acaip isabetli bir fal bakti yine hatun ama bir sevgi duman degil. Sevgi nasilbiliyor musun gizemle derinin karmasi gibi. Atmadiysan sevgiyi yakala derim. Bu arada sen gizeme atabildin mi ?
Geysuya ne falı baktırdın canımBenim yazimin altindaki cevaplaya tiklayip alinti yapabilirsin:) geysu bildi evet hem de cok cok onemli seyleri , ama iste ben onun gizem hatun oldugunu dusunuyorum, bu kadar cok detayi bilmesini buna bagliyorum :)
Tarot baktirdim canimGeysuya ne falı baktırdın canım
Arkadaşlar bana karşı tarafın hakkımdaki düşüncelerini iyi anlatabilecek kimi önerirsiniz? Çözemediğim biriyle karşı karşıyayım.Eskiden olsa düşünmeden Meryeme atardım ama o artık değişti yok diyorsunuz.Var mı bu konuda önerebileceğiniz biri? Gelecekten geçtim şimdiyi ve karşımdakinin duygularını söylesin.
Ben Sevgiyi bekliyorum) Gizemi bir türlü bulamadım.
Sen hastalandın mı kız ben banlıyken noldu?
Ben Sevgiyi bekliyorum) Gizemi bir türlü bulamadım.
Sen hastalandın mı kız ben banlıyken noldu?
Venüsamber bende mevcut durumu bilememişti,Nesibe bu konuda iyi ama bana bakmaz onu burda eleştirdiğim için,geriye Luna kalıyor.Teşekkür ederim Cherry :)Luna06 tellwe
Nesibe
Venüsamber
Herkes Geysu-Gizem Hatun olarak düşünüyor ama bence eğer gizem hatunun başka hesabı varsa o geysu değil.
Ben geysuya baktırmadım. O yüzden beni tanımaz etmez. Ama Gizem bana daha önce fal attığım konulardan kesit sundu "eskiden böyle böyle şeyler yaşamışın" diye. Ya burada yazdıklarımızdan kim olduğumuzu buluyor yada başka biri.
Bence falalemdeki eski fallarını görmüş.
Bende böyle düşünüyorum. Çünkü o sitede ilk kez kullandığım maille attım ve hiçbir şey bilemedi.
Ben de böyle düşünüyor um çünkü yepyeni adres aldım öyle aman Aman bi esprisi yoktu.tşpimi değil ama kişiliğimi iyi tarif etti .yani askında hsyyes ağırbaşlı ve hanımefendir ya da hepimiz hayal kikırıjlıpı yaşaya yaşaya daha kıpır iken donuklaşır ve içe kapanır değil mi ? Çok Beklenti içindeydim ama brni daha çok şaşırtanların yannda Vasat kaldı diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?