Binnaz Abla

Bence falalemdeki eski fallarını görmüş.
Gizemhatunda fırıldak dönüyor bence.
Ya o zamanda aklıma şey geliyor. Şimdi falalem diyince akla gelen sayılı kişi var eğer biri patlatçaklarsa tek kişi mi yaparlardı Bilmiyorum eski tüm fallarımla karşılaştıracağım musait zamanda. Aynı şekilde sesli fal bakanlardan falan da çıkabilir bilmiyorum ya kafam çok karıştı

Kizlar bilmiyorum ama bana gizem hatunun firildagi var gibi gelmiyor. Bence varliklarla bakiyor ki onlarda yuzde yuz bilemiyor somut seyler ya da kisinin bilincinde apaacik yer etmis seylerde cok basarililar ve gizemde bunlari yaziyor. Fakat ote yandan da bunu neden 15 e yapsin ve neden gunde sadece 2 3 fal alsin diyor aklim iste bu noktada kesin bi firildak bi b.kluk var diyor ve yine kendi kendimle celiserek uzaklasiyorum.

İyi bayramlar kızlar..
Bu mesajı yanlış sayfaya yazdım demin ya ehueheuheu

Kızlar tellwe acaip karışmış geçenlerde..
Falcılar birbirine girmiş. hem diyorlar ki 10 liralık falda 3 lira kazanıyorum, hem de o 3-5 lira yüzünden ağza alınmayacak şeyler söylüyorlar birbirlerine.
Bazı falcıların bi kaç tane falcı kullanıcısı varmış.
Bunlar bildiğiniz şirketleşmişler ayollll.
Falderyası diye bi site daha var, ordaki falcılardan biri ya da bir kaçı da tellwe de falcıymış. Fal gönderenler dikkat etsin. Kullanıcı adları da başkaymış. Falcılardan biri "bu mesajı okuduğunu biliyorum" yazmış bide.
Her sitede farklı mail ve farklı kullanıcı kullanmak lazım. Ayrıca fal gönderince detay da vermeyin derim.
Bir falcıda kaç hesap var, bldiğin dolandırılıyoruz yahu. Bazı falcılar sürekli reklam paylaşıyor ya, o reklamların altında hep aynı kişiler (bunlar da falcı tabii çoğunlukla) beğen,i ya da yorum yapmışlar. Kimler organize burdan ortaya çıkıyor.
İstatistiklerinin de hep %99-100 olması gibi bir tesadüf de cabası.
Üye olmaya gerek kalmadan şöyle 2-3 günlük duvar geçmişine baksanız her şey ortada.
İdari kabiliyet kalmamış bu tellwe de. Bi falcının bi sürü falcı kullanıcısı nasıl olur yahu. Bunlar hiç bir şeyi mi kontrol etmiyor..! Falcılar kavgadan hırsını alamamış Tellwe duvarlarını da kendi facebook sayfalarına çevirmişler hahaha.
Yorumlar kopuyor yanlız..
Acaip ekşın yuv yuv yuv

Kızlar tellwe kehannettin in enerjisi çok hoş haberiniz olsun. Yorumu nasıl derseniz de 8 Ekim de söylerim. Bakalım dedikleri çıkıyor mu? hahah

Darısı başıma. Benim 5 tane kullanıcım var tellwe de. Hepsinin de profil bilgilerini başka başka yaptım. İşi psikopatlığa döktüm sonunda.

Hira yada burc ikisinede anlik durumlar icin atiyorum bu knda cok iyiler enerji isi ama tabi

Yapma ya bi gun canina tak edicek inaniyorum, umarim bi an once eder. Belki bide biseyleri cok zorluyoruzdur boyle falla enerjiyle bi akisina biraksak da kendiliginden olsa keskee
Darısı başıma. Benim 5 tane kullanıcım var tellwe de. Hepsinin de profil bilgilerini başka başka yaptım. İşi psikopatlığa döktüm sonunda.

Kızlar geçen gün de yazmıştım, ben gizem hatun'a yeni bir hesaptan fal atmıştım ve gerçekten çok fazla şey bildi. Ayrılığımla ilgili çok ince bir detay vardı özellikle onu bilerek çok şaşırttı beni. Hakkımda bilgi alabileceği hiçbir yer yok, hesapta fal geçmişim yok zaten. O yüzden ben kendisinin hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…