- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
valla benimkini ip fırıldağı yoksa eski fal adres isim yok yani bulamaz.çok isabet diyenlere şaşırdım ben de. Kötü değil ama şok olmadım bilemiyorumBilemedim ben de. Fırıldak mı iyi mi bakıyor çözemedim.
Ya o zamanda aklıma şey geliyor. Şimdi falalem diyince akla gelen sayılı kişi var eğer biri patlatçaklarsa tek kişi mi yaparlardıBence falalemdeki eski fallarını görmüş.
Gizemhatunda fırıldak dönüyor bence.
Inanamazsın kaç gündür pelinde olan ben uyumadan bi bakim dedim ve yakaladım şoktayım şuan :)Ay sevgi duman gelmis tesrif etmisler ama tarotta ve direk mesgule atmis hangi ara bir kisi aldiysa artik
Eh işte fena değil orta bence 35 çok uç bi rakm kart yorumcusu sadeceKızlar hira soydan nasıl
Kızlar hira soydan nasıl
Umut ticareti baska bi boyuta tasindi desenize.. Ben bi sure ara veriyorum bu fal isine cunku 'ben de falciysam bu boyle' diyenlerin bile cikmiyor cikmayinca iste. Cikmiyor kimsenin. :) sizlere kolay gelsin umarim dilekleriniz gerceklesir fallara gerek bile kalmadan
Hira yada burc ikisinede anlik durumlar icin atiyorum bu knda cok iyiler enerji isi ama tabiArkadaşlar bana karşı tarafın hakkımdaki düşüncelerini iyi anlatabilecek kimi önerirsiniz? Çözemediğim biriyle karşı karşıyayım.Eskiden olsa düşünmeden Meryeme atardım ama o artık değişti yok diyorsunuz.Var mı bu konuda önerebileceğiniz biri? Gelecekten geçtim şimdiyi ve karşımdakinin duygularını söylesin.
Darısı başıma. Benim 5 tane kullanıcım var tellwe de. Hepsinin de profil bilgilerini başka başka yaptım. İşi psikopatlığa döktüm sonunda.
Eh işte fena değil orta bence 35 çok uç bi rakm kart yorumcusu sadece
ok kızlar tavsiyelerinizi dinleyecegim. Peki tavsiyeleriniz kimler?Kahvesi iyi değildi baktırma parana yazık.
ok kızlar tavsiyelerinizi dinleyecegim. Peki tavsiyeleriniz kimler?
Hümaya baktırdım canım çok sempatik sevdim enerjisinibugün famaya gönderdim o da değişik bir meselaHüma bal derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?