Çher sevgiye koş Yetiş ben yine online gördüm az sonra bi kişilik yer açılırHüma bal derim.
Merhaba.
Bende uzun zamandir bi belaya bulasmis biri olarak yaziyorum. Bayadir da burayi takip ediyorum. Yorumlara bakarak famaya attigim fali okumak istedim tekrar. Bir yolun var sitesi icin bir kac hesabim var. Hangisi oldugunu hatirlayamadigim icin bir kac mail adresimi denedim ve bir tanesinde bana ait olmayan 16 ve 19 eylulde ilkay gur tarafindan bakilan 2 adet fal var. Baktiran kisilerin bilgileri acikca goruyor ve ilkayin baktigi fallari dinleyebiliyorum. Zaten birakmistim artik hayatta bulasmam bu online fal isine. Uyarmak istedim sizleri de...
Merhaba.
Bende uzun zamandir bi belaya bulasmis biri olarak yaziyorum. Bayadir da burayi takip ediyorum. Yorumlara bakarak famaya attigim fali okumak istedim tekrar. Bir yolun var sitesi icin bir kac hesabim var. Hangisi oldugunu hatirlayamadigim icin bir kac mail adresimi denedim ve bir tanesinde bana ait olmayan 16 ve 19 eylulde ilkay gur tarafindan bakilan 2 adet fal var. Baktiran kisilerin bilgileri acikca goruyor ve ilkayin baktigi fallari dinleyebiliyorum. Zaten birakmistim artik hayatta bulasmam bu online fal isine. Uyarmak istedim sizleri de...
Bir ara benim sayfamda da 2 kişinin falı görünüyordu msj attım. Dediler ki, üye olmayan müşterilerin falları sistemde bir hata nedeniyle göründü,kayıtlı üyelerin falları hiçbir şekilde görünemezMerhaba.
Duvarına yazmıştı bayram dolayısıyla fazla online olamayacaktı. Elinde de çok fal var Selena bekleniyor biraz ben bir kere 9 gün bekledim ama bana göre değer.Merabalar bnde burayı takıp edıyorum ve bisürü kişiye fal baktırdım
Tellwe derin2013 begendim anı iyi biliyo zaman verdi
Binnaz bilge özdogru :begendim
İlkay: eh işte
Şevval erdal : çok pembe tablocu. Sallamasyon yapıyo bence
Patlayanlar ise
Medyumgızem , pınar gokce , alev tansel, alex hiç tavsiye etmıyorum full sallamasyon. Ayrıca fal sepeti rezzanıda begenmedım içimi kararttı.
Fal sepeti ayışığın : bazı nokta atışı oldu sacmaladığı seylerde oldu karman çorman bi faldı bilemıyorum
Çıkan fallar olursa yazarım ama geniş zamanı kapsiyo bıraz fallarım(
Selenaya attım 5 gundur bakmıyo sizdede mı oyle acaba?
Anladım tesekkur ederm 25.sıradayım da merak ettimDuvarına yazmıştı bayram dolayısıyla fazla online olamayacaktı. Elinde de çok fal var Selena bekleniyor biraz ben bir kere 9 gün bekledim ama bana göre değer.
Geysu'ya baktirmis miydin daha once ?Herkes Geysu-Gizem Hatun olarak düşünüyor ama bence eğer gizem hatunun başka hesabı varsa o geysu değil.
Ben geysuya baktırmadım. O yüzden beni tanımaz etmez. Ama Gizem bana daha önce fal attığım konulardan kesit sundu "eskiden böyle böyle şeyler yaşamışın" diye. Ya burada yazdıklarımızdan kim olduğumuzu buluyor yada başka biri.
Nesibenin ve derinin soyledıklerı çıkan var mı ??
Sevgiyi yakalamaya çalışın yorumum kısa sürede geldi ama çok iyiydi be ama o kadar ızun uzun Yazıyı kısa sürede nasıl yazdı meraklardayım
AyisiginArkadaşlar bana karşı tarafın hakkımdaki düşüncelerini iyi anlatabilecek kimi önerirsiniz? Çözemediğim biriyle karşı karşıyayım.Eskiden olsa düşünmeden Meryeme atardım ama o artık değişti yok diyorsunuz.Var mı bu konuda önerebileceğiniz biri? Gelecekten geçtim şimdiyi ve karşımdakinin duygularını söylesin.
cevabını yazdığım şeyi tekrar okursan bulabilirsinGeysu'ya baktirmis miydin daha once ?
Gormemisim yazdiginicevabını yazdığım şeyi tekrar okursan bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?