Binnaz Abla

ok kızlar tavsiyelerinizi dinleyecegim. Peki tavsiyeleriniz kimler?[/QUOTE]
Canım benim 4 aydır çıkan tek bir falim yok 100 küsur fal baktirdım gelecek için kimseyi tavsiye edemiyorum. Anda iyi olanlar malum Selena,Sema,Serkan Tek ve onlar kadar olmasa da Fama da iyi.

Merhaba.
Bende uzun zamandir bi belaya bulasmis biri olarak yaziyorum. Bayadir da burayi takip ediyorum. Yorumlara bakarak famaya attigim fali okumak istedim tekrar. Bir yolun var sitesi icin bir kac hesabim var. Hangisi oldugunu hatirlayamadigim icin bir kac mail adresimi denedim ve bir tanesinde bana ait olmayan 16 ve 19 eylulde ilkay gur tarafindan bakilan 2 adet fal var. Baktiran kisilerin bilgileri acikca goruyor ve ilkayin baktigi fallari dinleyebiliyorum. Zaten birakmistim artik hayatta bulasmam bu online fal isine. Uyarmak istedim sizleri de...

Bu resmen skandalll...

yok artıkk

Merabalar bnde burayı takıp edıyorum ve bisürü kişiye fal baktırdım
Tellwe derin2013 begendim anı iyi biliyo zaman verdi
Binnaz bilge özdogru :begendim
İlkay: eh işte
Şevval erdal : çok pembe tablocu. Sallamasyon yapıyo bence
Patlayanlar ise
Medyumgızem , pınar gokce , alev tansel, alex hiç tavsiye etmıyorum full sallamasyon. Ayrıca fal sepeti rezzanıda begenmedım içimi kararttı.
Fal sepeti ayışığın : bazı nokta atışı oldu sacmaladığı seylerde oldu karman çorman bi faldı bilemıyorum
Çıkan fallar olursa yazarım ama geniş zamanı kapsiyo bıraz fallarım(
Selenaya attım 5 gundur bakmıyo sizdede mı oyle acaba?

Bir ara benim sayfamda da 2 kişinin falı görünüyordu msj attım. Dediler ki, üye olmayan müşterilerin falları sistemde bir hata nedeniyle göründü,kayıtlı üyelerin falları hiçbir şekilde görünemez

Duvarına yazmıştı bayram dolayısıyla fazla online olamayacaktı. Elinde de çok fal var Selena bekleniyor biraz ben bir kere 9 gün bekledim ama bana göre değer.

Kızlar gizemin fal alemin adamı olduğu konusunu benim mantığım hiç almıyor.Öyle olsa bu hatun niye günde 2-3 tane fal alsın.Bundan ne kazanacakki fal alem.Öyle olsa hergün alır 10 tane fal eski fallardan bakar yazar.Zaten gerçek falcılar günde 5 taneden fazla bakamaz denilir.Bir de niye sadece gizeme kıyak geçsinlerki.Çok daha fazla falcıya bilgi verirler çok daha fazla kazanırlar.Bence gizem kendi halinde bir yorumcu.Başka sitede çalışıyor olabilir bunu mantığım alıyor da diğerlerini almıyor.

Geysu'ya baktirmis miydin daha once ?

Ya bu fama dun benı kanat taktırıp ucurdu sankı cok olumluydu ya soledıklerı olursa cok mutlu olacagıma ınanıyorum da cok abartılı geldı bana ya asırı derecede olumlu konusup da yasamayan varmı? olumsuz soledıgı de varmı?

Sevgiyi yakalamaya çalışın yorumum kısa sürede geldi ama çok iyiydi be ama o kadar ızun uzun Yazıyı kısa sürede nasıl yazdı meraklardayım

Bende aynısını düşünüp acaba kopyala yapıştır mı yapıyor dedim ama ortak yer bulamadık burdan biriyle. Dur sana da atayım :* sen bak bebek ortak yer varsa söyle

Ayisigin

Dün dayanamayıp derine fal attim. Olumsuzdu ama çok çok gercekciydi.bu zaman kadar baktirdigim fallardan daha gercekciydi.ama selebanin nesibenin ilkayin herkesin verdiği tarihten çok daha uzak bir tarih verdi.tutar mi tutmaz mi bilmiyorum ama anda kesinlikle pembe tablo çızmıyor kiz.
Ekimde ayışığında da atıp fal olayını tamamen kkapatmayı planliyorum.

Gizem bana bir çok şeyi bildi ama gelecek tutacak mi göreceğiz. Bir yerden sonra dertlesmeye döndü bizim olay. Gelmeyeceğini düşünsem direkt söylerim biraz sabirli ol ama yine de hic bir fal yuzde yüz gerceklesmez kendini fallara baglama. Hayatına fallara gore yön verme şimdilik zamana birak kafa dinle dedi. Durust ve iyi bir insan. Karsi tarafi da bende cok net bildi. Fama ve aylin konuştuğu kumral orta boylu bir kiz var demisti. Gizem daha detaya girdi kizin yasini da söyledi ama ilişki yok dedi. Annesi senden ayirmak için kendi cevrelerinden o kizi istiyor kiz da erkek arkadaşını istiyor ama erkek arkadasin seni seviyor donecek dedi. Harbiden de öyle her ayriligimizda annesi kendi cevrelerinden birini dayatti ona. Kadin beni istemiyor tanimiyor bile ama... gizem hepsini bildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…