Binnaz Abla

Bende dun derine fal attim, gecmiste ve anda iyiydi gercekten , gelecek icin ise verdigi tarihleri bekleyip gorecegiz ..

Kizlar falsepetinde dogumgunum dolayisiyla %50 indrm vermsler ben hic baktrmadm orada.kimi onerirsiniz ?

Vay be ne güzel benim konuda is ama merak ettiğim. Ayrıntılar çok mecbur soruyorum fama yada ayrıntılı sordum fama nasıl sence bana çok olumlu YDÜ sana nasildi

Kizlar falsepetinde dogumgunum dolayisiyla %50 indrm vermsler ben hic baktrmadm orada.kimi onerirsiniz ?

Bende hale yıldırım iyiydi. Nesibe en iyisi ama 10 gün yokum dedi bayramdan sonra gelecek sanırım. Ayışığın bazı şeylerde tutturamadı ama iyiydi. Bunlardan biri olabilir.

Alex, rezzan, melih gün berbar. Reyhan ablaya puanımla kahve atmıştım arkadaş arasında bakılan fal gibiydi beğenmedim

saol cnm 3 ekime kdr hakkim varms nesibeyi deneyeblrm

canım ne msj attın bıdaha atar mısın gormedım ben msjları karıstırıyorum baya :) bu arada bu sayfaya uye olmayan ama fal baktıran arkdslarım var benımde sonuc olarak gızem hatunun falı cıkmamıs haberın olsun kızlar

valla ben ayısıgın kadar kotu bı falcı gormedım gorecegımıde sanmıyorum cıkanlar varsa k bakmasınlar ama o kadar sacma ve alakasız seyler soyledıkı herseyı karıstırmıs fal sepetınde zeus ne dedıyse yasadım esas konu beklemede

Kızlar "biryolunvar/Gülnaz Işık" nasıl sizce? Bir bilgisi olan, daha önce baktıran var mı? Biliyor mu? Acil bilgi bekliyorum.

Bir de online falcılardan iyi olanları tecrubeli biri listeleyebilir mi? Şu iyi çıktı vs vs diye.

Zeus'un çıkmasına çok şaşırdım canın ya. Benim en beğenmediğim hatta iade aldığım bir daldı tee geçen sene. Ayışığını beğenenler vardı bende denesem mi dedim ama şu an vazgeçtim.

AYISIIGININ FALINI sırf hayrına valla bos oldugum bı zaman atayım kım ıstıyosa dınlesın alakasız yerler o kadar coktu kı calısma yasamımdan bahsetmıstı mesela ben calısmıyorum kı :) denemeyın derım cıkmıyor da zaten zeus da mesela ıkı kısı senın dedıkodunu yapıyor demıstı ıkı gune cıktı guvendıgın kısıler duycaksın bu konuyu ve bıkac bısey daha bılmıstı

Telwe Hislerenerji'yi deneyen var mı arkadaşlar ? Bayağı fanları var duvarında dikkatimi çekiyor çok

Gülnaz ışık fiyasko. Ama 10 tlye düşürmüş diye sırf günlük fal krizim geçsin diye çok da umrumda olmayan bir konu için ben de gönderdim. Cevabı da umrumda olmayacak nasılsa çünkü. Ama asıl konular için aman bulaşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…