Bende dun derine fal attim, gecmiste ve anda iyiydi gercekten , gelecek icin ise verdigi tarihleri bekleyip gorecegiz ..Dün dayanamayıp derine fal attim. Olumsuzdu ama çok çok gercekciydi.bu zaman kadar baktirdigim fallardan daha gercekciydi.ama selebanin nesibenin ilkayin herkesin verdiği tarihten çok daha uzak bir tarih verdi.tutar mi tutmaz mi bilmiyorum ama anda kesinlikle pembe tablo çızmıyor kiz.
Ekimde ayışığında da atıp fal olayını tamamen kkapatmayı planliyorum.
Hayir fal sorusu sormadim genel gorus ne goruyorsaniz dedim. Fama aylin gizem üçü de bir kumral in varligini bildiFama ve Aylin konuştuğu kızın kumral oldunu bildi demişsiniz siz soruda soledin iz mi ? Yani biriyle konuşuyor mu diye sordunuz?
cnm ben sana ozelden msj atmstm gitmis miVay be ne güzel benim konuda is ama merak ettiğim. Ayrıntılar çok mecbur soruyorum fama yada ayrıntılı sordum fama nasıl sence bana çok olumlu YDÜ sana nasildi
Kizlar falsepetinde dogumgunum dolayisiyla %50 indrm vermsler ben hic baktrmadm orada.kimi onerirsiniz ?
saol cnm 3 ekime kdr hakkim varms nesibeyi deneyeblrmBende hale yıldırım iyiydi. Nesibe en iyisi ama 10 gün yokum dedi bayramdan sonra gelecek sanırım. Ayışığın bazı şeylerde tutturamadı ama iyiydi. Bunlardan biri olabilir.
Alex, rezzan, melih gün berbar. Reyhan ablaya puanımla kahve atmıştım arkadaş arasında bakılan fal gibiydi beğenmedim
Kizlar falsepetinde dogumgunum dolayisiyla %50 indrm vermsler ben hic baktrmadm orada.kimi onerirsiniz ?
saol cnm 3 ekime kdr hakkim varms nesibeyi deneyeblrm
paranıza yazık olur derim.Kızlar "biryolunvar/Gülnaz Işık" nasıl sizce? Bir bilgisi olan, daha önce baktıran var mı? Biliyor mu? Acil bilgi bekliyorum.
Bir de online falcılardan iyi olanları tecrubeli biri listeleyebilir mi? Şu iyi çıktı vs vs diye.
valla ben ayısıgın kadar kotu bı falcı gormedım gorecegımıde sanmıyorum cıkanlar varsa k bakmasınlar ama o kadar sacma ve alakasız seyler soyledıkı herseyı karıstırmıs fal sepetınde zeus ne dedıyse yasadım esas konu beklemede
Kızlar "biryolunvar/Gülnaz Işık" nasıl sizce? Bir bilgisi olan, daha önce baktıran var mı? Biliyor mu? Acil bilgi bekliyorum.
Bir de online falcılardan iyi olanları tecrubeli biri listeleyebilir mi? Şu iyi çıktı vs vs diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?